5 thoughts on “LEVELI: ITSENÄISYYSPÄIVÄ SPECIAL 🇫🇮 K0R0NAPASSI LAAJENTUNUT! + PUHELUT?

  1. Marco! Vieläkö yhteistyö on eilisen Leveli-lähetyksen jälkeen jatkumassa???

    Ylipäätään melkoista lastentarhasekoilua koko touhu ja eilinen tyylittömyydessään todellinen antikliimaksi.

    Ymmärrys on että tämän kautta on mahdollisuus tavoittaa nuorempaa kansanosaa, mutta mitä jää viivan alle jos näiden kanssa lähtee kimppaan?

    1. No huuuuh-huuuh! Mitäs tuolla nenämiesten shalom-show’ssa nyt tapahtui? Marcon edesottamukset kiinnostavat, mutta en suo klikkauksia Levelin kaltaiselle soopalle. Arto Lauria, Marcoa tai Myytinkertoja-äijää voisin kuunnella, muutoin ohjelmalla ei ole mitään tarjottavaa minulle, eikä noiden pellenenien hoopoilu edusta mitään minun arvomaailmastani.

  2. Nealla on ollut jotain fyysistä säpinää tuon Malisen kanssa jonka varmasti jätti mainitsematta. Minusta tää oli levelin pojilta huono veto koska varjoista iskemisen tyylinen temppu kun Malista ei ilmeisesti haluttu kuulla. Mutta loput jaksosta oli taas ihan katselukelpoista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*