Marco de Wit 6 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on ainoana mediana jatkuvasti kritisoinut Sebastian Tynkkystä kansallismielisen liikkeen ja varsinkin persujen yhdeksi pahimmaksi mädättäjäksi ja pridettäväksi homopropagandistiksi. Tynkkynen ei esimerkiksi suostu julkisesti kritisoimaan pedo-Sillanpäätä. Kaiken kukkuraksi Tynkkynen on myös yksi pahimmista koronatyrannian kannattajista. Hän ei vastusta edes lasten kokeellista piikittämistä.

 

Samalla on kuitenkin myös sanottava, että yhdessä asiassa Tynkkynen on oikeassa: Poliittista terroria ei saa hyvksyä.

 

Tynkkynen on myös taistellut Suomessa – sekä vasemmistossa että kansallismielisissä – vallitsevaa poliittisen väkivallan kulttuuria vastaan. Päinvastoin kuin Putkonen ja Purra, niin Tynkkynen ei katso poliittista väkivaltaa sormien läpi edes persujen sisällä.

 

Nyt joku suvakkiämmä on lyönyt Tynkkystä päin naamaa. Mielenkiintoista nähdä onko pahoinpitelijän henkilöllisyys selvillä. Aiemmin vastaavissa jutuissa poliisi ei ole vaivautunut tutkimaan asiaa. Jos juttu kuitenkin menee jollain ihmeellä oikeuteen asti, niin yksi asia on varma: Syyttäjä EI tule syyttämään pahoinpitelijää poliittisesti motivoituneesta väkivallasta.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Sebastian Tynkkynen poliittisen suvakkiterrorin kohteena. Polpo ja syyttäjä hautaa jutun?

  1. Väkivaltaiset ihmiset ovat joko Polpon vasikoita tai heidän ja valtamedian yhdessä agitoimia sekopäitä.

  2. Entä jos olisi ollut toisinpäin ja esim. Suomen Sisulainen olisi lyönyt suvakkia ja elopöpilä-jutun sijaan olisi Sinimusta Liikkeen esim. Tuukka Kuru kaverin kanssa taklannut ja kampannut hipin maahan. Mitä jos joku nainen olisi työntänyt Sipilän sijaan Keskustan ministeriä, mitä jos Soinin sijaan joku Orpo olisi lyönyt Kokoomuksen Petteri Orpoa tai jos puikon olisi joku Marinin viereen ojentanut.

    Olisi hätätila ja terroriuhka nostettu 1:een, Supon- ja Karhuryhmän vartioineen, kaikkine helikoptereineen päivineen, kun ollaan kestittämässä ja tiedustelupartiot huippuvartioineen olisi baareissa!

  3. Poliisi tullaan hajottamaan totaalisesti vallankumouksen jälkeen. Teillä ei ole nyt eikä koskaan minkäänlaista oikeutta ja valtaa meidän valkoisten suomalaisten elämään. Teillä ei ole minkäänlaista käskyvaltaa Suomen maaperällä. Olette joka ikinen vihollisia ja teidät tullaan puhdistamaan yhteiskunnastamme, tietysti laillisesti.

  4. Onneksi ei uskaltanut heittää lasillisen Kokista sen päälle…Mehän kaikki muistamme kuinka kävi sen Maanpetturi Stupidon tapauksessa…Selviskö tekijä Elinkautisella..?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*