Marco de Wit 6 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Uskomatonta, että maailma on mennyt niin mielipuoliseksi, että älykkäimpiä ja viisaimpia ovat räppärit!

 

Heissä on ainakin se hyvä puoli, etteivät suostu teuraslampaiksi.

 

 

Ei toimitus olisi pari vuotta sitten voinut kuvitellakaan, että Laiton Lehti tulee jatkuvasti mainostamaan likaista räp-musiikkia.

 

Mutta ei tässä muutakaan voi. Tässäkin kappaleessa on aivan loistavat sanat, joissa koronaa kutsutaan huijaukseksi. Tätähän Laiton Lehti on jo sanonut pari vuotta. Mitään koronavirusta ei edes ole olemassa. Niinpä ei myöskään ole olemassa mitään variantteja. Tavallista D-vitamiini- ja muiden puutostilojen synnyttämää flunssaa/influenssaa on vain alettu kutsua uudella nimellä eli koronalla.

 

 

 

 

Alla olevassa musiikkivideossa koronaa ei pelkästään kutsuta suureksi huijaukseksi, vaan myös paljastetaan syy huijaukselle: Pankit ja rahan painaminen tyhjästä.

 

Plandemian tarkoitus on nimittäin pistää pankkien aikaansaama pankki- ja talousromahdus koronahuijauksen piikkiin. Tässä kappaleessa kaikki selitetään tosi selkeästi.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Trilluminaatti: Suuri nollaus piikillä ja rahakoneella

 1. Ehkä degeneroituneille 70-80:n älykkyyden omaaville menee edes räp perille. Yleensä aitokansallismielisten ja aitokonservatiivien pitää tukea suomalaisen kulttuurin leviämistä. Rap ja hiphop ovat rappiokulttuuria, degeneraatiota ja vierasperäistä.

 2. Esinahattomat valmistavat myrkkyliuoksia, joita esinahattomien alaisuudessa olevat valtiot ostavat ja rahat myrkkyliuoksiin tietenkin lainataan esinahattomilta, joilla on rahanpainokone ja tätä rahaa luodaan tyhjästä.

  Tietenkin tälle lainatulle leikkirahalle määritetään korko, joka revitään valtioiden veronmaksajien selkänahasta.
  Jos joku luulee, että korona tulee loppumaan, niin hän on täysin väärässä. nyt on vasta kolmas myrkkypiikkikierros käynnissä ja nerokkaan koronapassin käyttöä vasta opetellaan.

  Esinahattomilla on hieno bisnes!

  1. Älä unohda sitä että nää *.Loiset lisäksi pakottaa Länsimaat lainaamaan lisää sitä velkarahaa”lahjoittaakseen” sitä myrkkyliuosta niille jota ei halua ei olisi varaakaan…Näin saadaan sidottua mukaan kyseiset Valtiot teurastajiks tähän Globaaliin kansanmurhaan…

   Arvaa tulevatko tämänjälkeen niitten Valtioiden kansanmurhaajat ikinä tunnustamaan totuuden tässä hankkeessa…Kun Omat kädet ovat senjälkeen kyynärpäitä myöten veressä…Näillä teoilla saatiin jokainen Heistä vaietuks hautaan asti…

 3. Hyvä jos edes joku valtaa tilaa pois neekerien ja liberaalivasemmiston roskaräpiltä ja tuo sille kunnollista sanomaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*