Marco de Wit 7 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Soihdut paloivat jälleen upeasti itsenäisyyspäivän 612-kulkueessa.

 

 

Paikalla tietysti myös Antifa-terroristien vastamielenosoitus.

 

 

 

Tällä kertaa eivät kuitenkaan suoraan uhanneet tappaa ketään. Ehkä ylikomisaario Jari Taponen oli pyytänyt kavereitaan jättämään tällä kertaa pois tämän banderollin. Se on nimittäin asettanut valtakunnanvainotoimiston ikävään asemaan, kun ihmiset ovat vähitellen tajunneet syyttäjien jatkuvasti katsovan sormiensa läpi vasemmistolaisten tappouhkauksia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “612-soihtukulkue vs. Antifa-terroristit

 1. Ihmiset ovat kyllä tajunneet jo lopullisesti, että poliisit, syyttäjät ja tuomarit ovat vihollisia. Hyökkääjät ovat ”Haluamme olla Suomen CIA”-Suojelupoliisin vasikoita tai heidän ja valtamedian yhdessä agitoimia sekopäitä. Poliisi sitten jättää tutkimatta kaikki hyökkäykset ja jättää järjestelyihin aukkoja, jolloin kuka tahansa voi hyökätä. Näin voivat kiistää kokonaan olleensa mukana ja olevansa samalla puolella hyökkääjien kanssa.

  Älä koskaan luota poliisiin! He ovat itse sanoneet haluavansa olla Suomen CIA, eli vakoilla, sekaantua vaaleihin, salamurhata, hallita huumekauppaa, pyörittää pedofilia ja muita kiristysrinkejä, tehdä terrori-iskuja ja liittoutua terroristien kanssa, kiduttaa ihmisiä, lavastaa syyttömiä jne. Poliisit ovat oikeasti tyhmiä kun myöntävät kaiken tämän avoimesti, mutta toisaalta suomalaiset ovat niin tyhmiä etteivät kuitenkaan tajua.

 2. On päivänselvää miten hallinto ja virkamiehet ovat poliittisia omalla agendallaan ja erittäin vihamielisiä toisinajattelijoita kohtaan. Meillä ei ole minkäänlaista luottamusta virkamiehiä, poliitikkoja ja hallintoa kohtaan. He ovat kaikki vihollisia ja miehittäjiämme.

 3. Sanamuodot ja kirjoittaminen on tärkeä asia. Tuon alimman banderollin voi ymmärtää myös siten että ”fasistit tappoivat nämä homot”. Lause on amerikkaa ja kirjoitettu ilman määreitä, joten sen voi tulkia kahdella eri tapaa.

  1. En oikein ymmärrä logiikkaasi. Banderollissa lukee ja sillä tarkoitetaan ”Nämä hinttarit tappavat fasistit/fasisteja.”.

 4. Menis vittü auttaan pandoja reppu P€RSEESSÄ ja valittais pohjoisessa, kun pitää täällä betonineliössä lisääntymiskyvyttömänä luontoon ikinä pääsemättöminä ja pysyis kun menee Kiinaan niin kauan pampumetsän raiskaus esteenä kuin elobanaanikapina. Eihän nuo mamman tissillä käyvät saa mitään aikaan että Kiinaan ja kylmähän täälläkin tulisi Suomen pohjoisessa.

  1. Pikemminkin päinvastoin, eivät koskaan ole saaneet aitoa rintamaitoa, vaan imeneet Nestlen betakaseiinia, yhtä lailla siis kertoo heidän äitien tajunnavirroista/puoluekirjasta.

 5. Joo, AIDS:iin nuo toisiaan tappavat, reppanat. Mutta miettikää oikeasti jos me kansallismieliset huutelisimme marsseillamme ”kuolemaa vasemmistolle” tai jos tapahtumamme nimi olisi ”Helsinki ilman vasemmistoa” tai ”Helsinki ilman neekereitä”?

  Aika vissi ero näissä kahdessa marssissa ja marssijoissa, ja sen jokainen taas sai itse nähdä ja kuulla. Hienoa!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*