Marco de Wit 7 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ei ihme, että ihmiset ovat sekaisin.

 

Toisaalta BLM-eläimet ovat väärässä, kun haluavat lopettaa poliisilaitoksia ja turhaan syyttävät poliiseja rasismista.

 

Toisaalta poliisit ovat väärässä, kun haluavat immuniteetin tarpeettomasti pahoinpidellä ja ammuskella ihmisiä.

 

 

Eli sekä BLM että poliisit ovat väärässä. BLM-eläimet JA verenhimoiset poliisit pitäisi molemmat pistää tuomiolle ja vankilaan.

 

 

Tässä jälleen hyvä tai siis kauhea esimerkki poliisien verenhimoisuudesta. Nähtävästi tällä miehellä tosiaan oli veitsi, mutta hän oli PYÖRÄTUOLISSA! Tästä huolimatta poliisit ampuivat häneen peräti yhdeksän luotia.

 

Juuri tällaisia raukkoja on suuri osa poliiseista. Poliiseiksi eivät yleensä hae hyvät, vaan väkivallasta ja alistamisesta nauttivat pahat ihmiset. Näille kun sitten vielä antaa immuniteetin, niin tulee tällaista jälkeä.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Polpo teloitti pyörätuolissa istuvan miehen!

 1. Kunnon tappomeininkiä. Suomessa poliisit taas ovat kunnon raukkoja jotka eivät osaa ampua päätä leikkaavat jihadistia päähän tai rintaan.

 2. Maanantai-iltana Henry, George ja minä iskimme Washington Postiin. Se oli nopea isku, joka vaati vain vähän valmisteluja, vaikka väittelimmekin ensin muutaman minuutin siitä, kuinka homma pitäisi hoitaa.

  Henry olisi iskenyt työntekijöitä vastaan, mutta päätimme lopuksi vain tuhota yhden heidän painokoneistaan. Henry ehdotti, että me kolme raivaisimme tiemme kuudennen kerroksen uutishuoneeseen ja toimistoihin ja tappaisimme niin monta ihmistä kuin suinkin mahdollista käsikranaateilla ja konetuliaseilla. Jos iskisimme juuri ennen puoli kahdeksan aineistonpalautuksen takarajaa, voisimme saada lähes jokaisen loukkuun.

  George sanoi, että iskua olisi liian vaarallista suorittaa ilman tarkkaa suunnittelua. Washington Postissa työskenteli satoja ihmisiä ja kranaattien ja ampumisen äänet kuudennesta kerroksesta ruuhkauttaisivat varmasti raput ja käytävät. Mikäli yrittäisimme päästä alas hissillä, saattaisi joku katkaista päävirran, jolloin jäisimme loukkuun.

  Toisaalta Washington Postin painohuoneesta on suora näkymä käytävään lasisen seinän läpi. Niinpä valmistin hätäratkaisuna kasapanoksen sitomalla yhteen käsikranaatin ja kevyen panssarimiinan. Koko hökötys painoi vain noin kuusi paunaa ja oli varsin mitättömän oloinen, mutta sen saattoi heittää parikymmentä metriä kuin ylisuuren käsikranaatin.

  Pysäköimme kujalle noin sadan jaardin päähän Postin pääsisäänkäynnistä. Heti kun George oli saanut vartijan vaarattomaksi, Henry järjesti suuren reiän uutishuoneen ikkunaan katkaistulla haulikollaan. Irrotin sokan kranaatti-miina-hökötyksestäni ja heitin sen lähimmän painokoneen teloihin, jota valmisteltiin juuri yöllä tapahtuvaa painoa varten.

  Kyykistyimme kiviseinän taakse kun pommi räjähti ja heti perään Henry ja minä heitimme nopeasti puolen tusinaa käsikranaattia painohuoneeseen. Olimme kaikki palanneet kujalle ennen kuin kukaan oli edes ehtinyt ulos, eikä kukaan nähnyt autoamme. Katherine oli tietysti tapansa mukaan muuttanut ulkonäkömme taidokkaasti.

  Seuraavana aamuna Washington Post ilmestyi kaduille noin tuntia tavallista myöhemmin, eivätkä tilaajat saaneet lehteään ollenkaan, sillä ensimmäiset painokset olivat jääneet painamatta, mutta Post ei näyttänyt kärsineen suurempia vahinkoja. Olimme ilmeisesti vaurioittaneet vain yhtä painokonetta pommillamme ja noenneet hieman muuta tavaraa kranaateillamme, joista yksi sytytti mustetynnyrin tuleen. Kuitenkaan Postin kyky levittää valheitaan ja myrkkyään ei ollut yrityksestämme huolimatta juurikaan heikentynyt.

  Olimme varsin pettyneitä lopputulokseen. Oli selvää, että olimme ottaneet typerän riskin, joka oli huomattavasti suurempi kuin hyöty minkä olisimme parhaimmillaankin iskusta saaneet.

  Olemme päättäneet, että emme tulevaisuudessa iske kertaakaan omien päätöstemme mukaan, ellemme ole tarkkaan harkinneet asioita ja tulleet siihen tulokseen, että isku on riskien arvoinen. Meillä ei ole voimavaroja iskeä Systeemiä vastaan vain iskemisen vuoksi, vähän sama kuin armeija hyttysiä yrittäisi pistää norsun hengiltä. Jokaisen iskun vaikutusta täytyy punnita tarkkaan.

  Henryn ajatus Postin uutishuoneeseen ja toimistoihin iskemisestä vaikuttaa jälkikäteen paljon paremmalta. Meidän olisi pitänyt pitää parin päivän suunnittelutauko, jolloin olisimme luoneet hyvän suunnitelman, joka olisi todella halvauttanut Postin. Nyt olimme vain tehneet puolihuolimattoman iskun. Ainoa missä onnistuimme, oli se, että saimme Postin varuilleen, joka tekee tulevat iskut vielä vaarallisemmiksi.

  Yritimme kuitenkin hyvittää virheemme seuraavana aamuna. Olettaen, että lehden toimitus oli viettänyt koko yön kirjoittaen uutta versiota eilisen tapahtumista ja nukkuisivat nyt pitkään aamuun, päätimme käydä vierailulla heistä yhden luona.

  Silmäiltyämme lehden läpi päätimme käydä tapaamassa etusivun päätoimittajaa, joka oli kirjoittanut varsin ilkeän pääkirjoituksen meitä vastaan. Hänen sanansa tihkuivat talmudistista vihaa. Kaltaisemme rasistit, hän sanoi, eivät ansaitse minkäänlaista harkintaa poliiseilta tai keltään kunnon kansalaiselta. Meidät pitäisi ampua heti nähdessä kuin raivotautiset eläimet. Aikamoinen ero hänen yleensä niin huolestuneisiin kirjoituksiinsa mustista raiskaajista ja murhaajista nähden tai paasaamiseensa ”poliisien brutaaliudesta” ja ”ylireagoinnista”!

  Koska hänen pääkirjoituksensa oli kiihotusta murhaan, oli mielestämme ainoa oikea ratkaisu se, että antaisimme hänelle hiukan makua omasta lääkkeestään. Henry ja minä ajoimme bussilla keskustaan ja vinkkasimme itsellemme taksin, jonka kuski oli musta. Tullessamme lehden päätoimittajan pihatielle Silver Springissä musta mies oli jo takakontissa – kuolleena.

  Odotin taksissa sillä välin, kun Henry soitti ovikelloa ja sanoi oven avanneelle naiselle olevansa toimittamassa pakettia Postilta ja tarvitsevansa kuittauksen. Kun unelias toimittaja ilmestyi ovelle kylpytakissaan hetkeä myöhemmin, Henry kirjaimellisesti ampui hänet kahtia kahdella laukauksella katkaistusta haulikostaan, jota hän oli kantanut takkinsa alla.

  Keskiviikkona me kaikki neljä (Katherinen ajaessa autoa) tuhosimme täysin Washingtonin alueen tehokkaimman televisio-lähettimen. Tilanne oli tukala, enkä jaksanut uskoa, että pääsisimme pakoon.

  Ei ole selvää miten toimintamme on vaikuttanut ihmisten mielipiteisiin. Useimmat heistä jatkavat elämäänsä aivan kuten ennenkin.

  Jotain vaikutusta on kuitenkin havaittavissa. Yli kymmenen osavaltion kansalliskaartit on hälytetty vahvistamaan paikallisia poliisivoimia ja jokaisen Washingtonin hallintorakennuksen, isompien median toimistojen ja satojen valtion virkamiesten kotien ympärillä on ympärivuorokautinen vartiointi.

  Viikon sisään tulee uskoakseni jokaisella kongressiedustajalla, jokaisella liittovaltion tuomarilla ja byrokraatilla avustavasta sihteeristä lähtien olemaan oma henkilökohtainen henkivartijansa. Kaikki hiekkasäkit, konekiväärit ja univormut, joita täällä Washingtonissa on alkanut näkyä, eivät voi jäädä huomaamatta ihmisiltä. Olen varma, ettei tilanne Iowassa ole läheskään näin dramaattinen.

  Suurin ongelmamme on, että kansan syvät rivit näkevät teoistamme vain sen, mitä media heille kertoo. Kykenemme tekemään sen verran kiusaa, ettei meitä voi vaientaa vain olemalla huomioimatta tekojamme, joten he käyttävät päinvastaista taktiikkaa kertomalla meistä vain vääristelyjä, puolitotuuksia ja valheita. Viimeisten kahden viikon aikana he ovat jatkuvasti toitottaneet meidän olevan pahuuden ruumiillistumia, yrittäen vakuuttaa kansaa siitä, että olemme uhka kaikelle kunnolliselle, jalolle ja arvokkaalle.

  He iskevät koko massamedian voimalla meitä vastaan; enää eivät riitä pelkät puolueelliset uutiset, nyt sunnuntaisin ilmestyvät lehtien lisäosat ovat täynnä ”taustatietoja” meistä täydennettynä väärennetyillä kuvilla Järjestön kokouksista ja toiminnasta, ”asiantuntijoiden” keskusteluja televisiossa ja vaikka mitä! Osa heidän keksimistään jutuista on aivan uskomattomia, mutta pelkäänpä, että keskivertoamerikkalaiseen jutut uppoavat täysin.

  1. Yhtä vaarallinen kuin kilpikonna veitsi hampaissa. Sähköpyörätuoli eli käsiä voi käyttää vähän, muttei ylety kuin jos menet kaulan työntämään kymmenien senttien päähän sivuun jossa ei ohjain eessä ole. Itselle meinasi jäädä toisten virheen seurauksena tuommoinen menopeli, mutta onneksi toivuin jonkulaiseksi kävelijäksi perus pyörätuolin ja tasapainoharjotteiden jälkeen.

 3. tuon uhkan olisi voinut estää esim. ampumalla pyörätuolin patterin rikki. Mutta se mitä on tapahtunut ennen videota, se on jäänyt epäselväksi. Jos mies on puukottanut jo aiemmin henkilöitä ja kenties ampunutkin jonkun ennenkuin oli matkalla tuonne kauppaan, niin silloin poliisilla oli oli oikeutus pysäyttää henkilö tavalla tai toisella. Ja kaverihan ei kuunnellut mitään. Kuka ties vaikka tuolin alla olisi ollut suuri räjähde. Ja silloin kaveri vain pysäytetään.

 4. Taas kaivetaan paskaa ympäri maailmaamja väitetään sinisin silmin, että meno kotimaassa on sama kuin ulkomailla, jossa poliisiksi pääsee suunnilleen kirjekurssilla. Mutta kuten ennenkin todettu, että mitäpä sitä faktalla pilaamaan hyvää tarinaa.

  1. Näin on. Laiton lehtikin kertoo kaikenlaisia tarinoita, joiden juuret johtavat joillekin lähinnä amerikkalaisille huuhaa sivuille. Mikä on näiden tarinoiden agenda; kansalaisten välisen luottamuksen rapauttaminen mutta ihmiset näkevät tämän sumutuksen läpi, eivätkä lähde tällaiseen harhaanjohtamiseen.

 5. Tavallinen pyörä nyt alla, helpottaa kyllä varsinkin jos täällä tuppukylässä olisi varaa teiden ylläpitoon, mutta kaikki menee apua tarvitsemattomille ja lisää tulee rajan yli.

 6. USA:n poliisien ylimitoitetussa aseenkäytössä saattaa myös syynä olla anaboliset steroidit. Poliisin työ USA:ssa tänä päivä on usein muutenkin hyvin stressaavaa ja hermot on varmasti pinnassa kenttätyössä, steroidit tunnetusti vaikuttaa psyykkeeseen ja liipasinsormi saattaa olla entistäkin herkemmässä. Kun ihmisen luonnollinen hormonitoiminta sotketaan steroideilla siinä on aina jotain sivuvaikutuksia. Aseet + steroidit + antifa ym. väkivaltaiset liikehdinnät USA:ssa ei ole terveellinen yhdistelmä.
  USA:n armeijassahan on ollut joskus tuota samaa ongelmaa kun sotilas steroidipäissään ja kovan paineen alla rynnäkkökiväärin kanssa lähtee suorittamaan tehtävää, silloin saattaa myös viattomat siviilit olla vaarassa jos tapahtuu ylireagointi johonkin tilanteeseen.

   1. No vihanhallinnasta meidän messias on kyllä maan kuulu, senhän kertoo jo lukuisat syytteet ja tutkinnatkin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*