5 thoughts on “Levelin Laittomien Uutisten alkaminen siirtyy noin tunnilla!

 1. Ravintola Uljas Turussa taistelee urheasti koronatyranniaa vastaan pitämällä ravintolan auki eikä vaadi koronapassia.

  Suomalaisia ilmiantajia on kuitenkin ilmaantunut lukuisia ikävä kyllä. Eli koronatyrannian kannattajia. Ilmiantajat ovat ottaneet yhteyttä viranomaisiin eli paholaisen edustajiin tarkoituksena hankaloittaa yrittäjän toimintaa.

  Tuetaan tätä selkärankaista yrittäjää kaikkein tehokkaimmalla tavalla eli mennään kaikki jotka mahdollisuuksien mukaan voivat mennään ravintola Uljakseen syömään ja juomaan! Niin että yrittäjä saa mahdollisimman suuren kassan joka mahdollistaa sen että voi pitää ravintolan toiminnassa ja työllistää henkilökuntaa.

  Turussa on ainakin yksi ravintola joka noudattaa lakeja ja perustuslakia.

  Tuetaan näitä yrittäjiä jotka pistävät kaiken likoon meidän kaikkien vapauksien ja oikeuksien puolesta.

 2. Ei tainnut mennä ihan putkeen Marco. Huusit häiriintyneenä kaksi tuntia yhtä juttua, ja kaikki kaikki tärkeät asiat jäi käsittelemättä. Täysi idiootti. Taisi olla viimeinen kerta kun esiinnyit Levelin kanavalla.

 3. Noni ihan hyvä jakso oli. Ei tosta Neasta kannata niin tehdä numeroa vaikka oli kyllä ihan hyvä tuoda esiin että asioissa on kaksi puolta. Pakko siinä Malisessakin on olla jotain vikaa. Kaksipiippunen juttu. Hyvä että Mari oli mukana vähän hillitsemässä jos Marsolla alkaa kierrokset nousta. Muutenkin Marilla fiksuja juttuja, hyvä teille kaikille

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*