3 thoughts on “Mikä on Teslan toimintamatka -15C pakkasella?

 1. Meikäläinen joka asuu haja-asutusalueella ei sähköauto ole vaihtoehto. Sillä jos tänään ajan töihin (-21) ja lataan autoa töissä 16A pistorasiasta, ajan kotiin ja lataan autoa 16A pisorasiasta koko yön, niin seuraavana päivänä en pääsisi enää töihin. Käytännössä joutuisin pitämään joka toisen päivän ”rokulia”. Tai jos joutuisin keikkamatkalle joka on poikkeuksetta yli 250km päässä, niin en pääsisi sieltä takaisin vaan joutuisin yöpymään hotellissa.

  Että sellaista ”sähköautoilua”. Siihen asti ajelen hiilivety-krematoriolla kunnes kehittävät isompia akkuja, farmari-autoja sekä sellaisia malleja joihin voi kiinnittää roiskeläpät. Minä kun en tykää viskoa nastoja muiden tuulilaseihin. Mitä varsinkin Mersu- ja Bemari kuskit tykkäävät tehdä. Ostetaan kiiltävä auto mutta ei ole varaa roiskeläppiin.

  1. Tämä on työntämistä ja vetämistä eli joku toinen häviää ja toinen voittaa. ”Viher”-töpseliutopiassa kommunistieliitti voittaa ja töpselikaaran lieveilmiöt – positiiviset ja negatiiviset – tuottavat tulosta jollakin saralla, se on varmaa. Kaikkea ohjaa eliitin agenda, kun i$opyörä pyörii.

 2. Teslan autot on kytketty «järjestelmään» siten, että mikä tahansa auto voidaan yksilöllisesti ottaa hallintaan. Yksikään Tesla ei kulje, ilman keskusvalvomon lupaa.

  Euroopan uusin autoihin on kaikessa hiljaisuudessa asennettu pakollisena varusteena killswitch. Näin auto voidaan pysäyttää hallituksen toimesta «lain» antamin valtuuksin.

  Kun järjestelmät on integroitu toisiinsa on helppo nappia painamalla pysäyttää jokainen auto, jonka navigaattoriin on annettu määränpääksi mielenosoitus ja kelloaika täsmää.

  Koska henkilöiden massavakoilu on laitonta, naamioidaan se laitteiden «ohjelmistojen ylläpitämiseksi». Mitä laki sanoo koneiden vakoilemisesta? Eipä kai mitään. Näitä «koneilta saatuja tietoja» sitten käytetään tottelemattomien kansalaisten metsästyksessä.
  – Esimerkiksi poliisin toimet naamioidaan «yleisen liikennevalvonnan» yhteydessä saatuihin havaintoihin perustuviksi vaikka komento siirtyä nimenomaiseen tehtävään oli annettu ylemmältä taholta.
  – Gооglеltа ja kavereilta ostetaan paikannusdata, yhdistetään se verorekisteriin ja lähetetään poliisi paikalle.

  «Kuinka sattuikaan!» poliisi oikeaan paikkaan juuri oikealla hetkellä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*