7 thoughts on “Näin suojaudut koronavarianteilta!

 1. Jälleen keittoa ja leipää illalliseksi, eikä sitäkään riittävästi. Rahat ovat lähes lopussa, eikä WK:lta vieläkään kuulu mitään. Elleivät rahat saavu parin päivän kuluessa, on jälleen turvauduttava aseelliseen ryöstöön – epämiellyttävä ajatus.

  Yksikkö 2:lla näyttää olevan ehtymätön muonavarasto, ja olisimmekin jo paljon huonommassa kunnossa, ellemme olisi saaneet heiltä autolastillista säilykkeitä noin kuukausi sitten – etenkin kun meillä on seitsemän suuta ruokittavana. Mutta on yksinkertaisesti liian vaarallista ajaa Marylandiin hakemaan ruokaa. Riski törmätä poliisien tiesulkuun on liian suuri.

  Tämä onkin toimintamme näkyvin, ja varmasti tavallisen kansan kannalta ärsyttävin seuraus: Yksityisautoilusta on tullut ainakin Washingtonin alueella painajaismaista, kun joka puolella on valtavia, poliisien tarkastusten aiheuttamia ruuhkia. Poliisit ovat olleet entistäkin aktiivisempia viime päivinä, ja näyttää siltä, että tämä tulee olemaan osa jokapäiväistä elämää ainakin toistaiseksi.

  Ainakaan vielä he eivät kuitenkaan pysäytä busseja, pyöräilijöitä tai jalankulkijoita, joten kykenemme yhä liikkumaan paikasta toiseen, joskin paljon hankalammin kuin aikaisemmin.

  Oho, valot menivät taas. Tämä on jo toinen kerta tänään, kun joudumme ottamaan kynttilät esiin. Ennen tätä vuotta pahimmat sähkökatkokset sijoittuivat yleensä kesään, mutta nyt on marraskuu ja meille on määrätty ”väliaikainen” 15 prosentin jännitteen vähennys, joka määrättiin jo heinäkuussa. Edes tämä jatkuva ”himmennys” ei ole säästänyt meitä lisääntyviltä pimennyksiltä.

  Ilmiselvästi joku kuitenkin hyötyy sähkökatkoksista. Kun Katherine onnistui löytämään kynttilöitä eräästä ruokakaupasta viime viikolla, hän joutui maksamaan puolitoista dollaria kappaleelta. Kerosiini- ja bensiinilamppujen hinnat ovat nousseet pilviin, mutta rautakaupoissa ei enää ole niitä muutenkaan. Seuraavan kerran kun minulla on hetki aikaa, aion yrittää tehdä jotain tälle asialle.

  Olemme viimeisen viikon aikana yrittäneet pitää painetta yllä Systeemiä vastaan useilla yhden miehen, matalan riskin operaatioilla. Esimerkiksi liittovaltion rakennuksia ja median tiloja vastaan Washingtonissa on tehty noin neljäkymmentä kranaattihyökkäystä, ja meidän ryhmämme toteutti niistä yksitoista.

  Koska on mahdotonta päästä sisään liittovaltion rakennukseen ilman täydellistä kokovartalotarkastusta (postitoimistoja lukuun ottamatta), joudumme olemaan nokkelia.

  Kerran Henry veti sokan irti sirpalekranaatista ja asetti sen kahden laatikon väliin Washington Postin edessä olevalle siirtolavalle, niin että vipu pysyi paikallaan puristuksissa kahden laatikon välissä. Hän ei jäänyt paikalle odottelemaan, mutta uutisissa kerrottiin myöhemmin, että Washington Postin rakennuksessa oli ollut räjähdys, joka tappoi yhden työntekijän ja haavoitti vakavasti kolmea muuta.

  Useimmiten kuitenkin käytämme haulikoista improvisoituja kranaatinheittimiä. Niiden maksimikantomatka on yli 150 jaardia, mutta kranaatti räjähtää kuitenkin aina aikaisemmin, ellei viivettä muuteta. Tarvitaan vain sopiva piilopaikka noin 100 jaardin päässä kohteesta.

  Olemme ampuneet liikkuvan auton takapenkiltä, viereisen rakennuksen vessan ikkunasta ja yöllä pensaiden takaa pienestä, kohderakennusta vastapäätä olevasta puistosta. Hyvällä tuurilla kranaatti osuu ikkunaan ja räjähtää toimistossa tai käytävässä, mutta silloinkin kuin se kimpoaa seinästä ja räjähtää rakennuksen ulkopuolella, se rikkoo ikkunoita ja sirpaleet pitävät ihmiset varpaillaan.

  Jos jatkamme tätä riittävän pitkään, valtio joutuu varmasti asentamaan kaikkien rakennustensa ikkunoihin panssariluukut, mikä varmasti parantaa liittovaltion työntekijöiden käsitystä siitä, mitä on tapahtumassa. Kuitenkin on selvää, että emme voi jatkaa tämän tapaista toimintaa loputtomiin. Menetimme eilen erään parhaista aktivisteistamme – nimittäin Roger Greenen Yksikkö 8:sta, ja menetämme pakosta myös muita ajan myötä. Systeemi voittaa aina vääjäämättä näännytyssodan, varsinkin kun ottaa huomioon heidän lukumäärällisen ylivoimansa. Olemme keskustelleet tästä ongelmasta useita kertoja ja törmäämme aina samaan kompastuskiveen: Järjestön lisäksi Amerikassa ei ole juuri lainkaan vallankumouksellista toimintaa, eivätkä mitkään tähänastisista toimistamme ole muuttaneet tätä tosiasiaa. Suuret massat eivät todellakaan rakasta Systeemiä – itse asiassa nurina on vain lisääntynyt viimeisten kuuden tai seitsemän vuoden aikana. Mutta he ovat silti yhä aivan liian tyytyväisiä ja laiskoja, jotta vallankumouksen ajatus kiinnostaisi heitä.

  Tämän lisäksi meillä on vielä se valtava haitta, että Systeemi kontrolloi meidän julkisuuskuvaamme, eli sitä kuvaa mikä kansalla meistä on. Vastaanotamme jatkuvasti kommentteja ”laillisilta” jäseniltämme siitä, mitä suuret massat meistä ajattelevat ja valtaosa ihmisistä hyväksyy kyselemättä Systeemin antaman kuvan meistä murhaajina ja rikollisina.

  Ilman jonkinlaista julkista kannatusta asiaamme kohtaan emme koskaan voi rekrytoida uusia jäseniä korvaamaan kaatuneita. Mutta koska Systeemi hallitsee kaikkia viestintäkanavia, joilla suureen yleisöön voisi saada yhteyden, on vaikeaa kuvitella miten moista suosiota saisi aikaiseksi. Lentolehtiset ja satunnainen radiokanavan kaappaaminen muutamaksi minuutiksi ei juurikaan vaikuta, kun vastassa on jatkuva, loppumaton aivopesun tulva, jolla Systeemi pitää ihmisiä ruodussa.

 2. Ehkä tämä hulluus kohta loppuu kun niin moni ihminen on alkanut heräämään tosiasioihin.

  1. Jaa..? Rokotteen saaneiden määrä nousee. Totta, ihmiset ovat alkaneet heräämään tosiasioihin.

   1. Kävin tuossa kaupassa ja edellinen asiakas oli noin yli ysikymppinen mummeli, hän piti viisimetrisen ”turvavälin” ja esti maksutapahtumani vedoten vaaralliseen koronaan…. Kassaneiti kummasteli kun en kyennyt maksamaan joten mainitsin mummelille notta tuossa iässä ei tulisi kuolemaa pelätä kun ammattisotilaana Afrikan maissa ei käynyt mielessänikään pelätä huumehörhöjä mustia ns.sotilaita…..

   2. Mihin tosiasioihin? Vaimoni lääkärinä on saanut jo kolme ”epäilyttävää piikkiä” ja itse en tule yhtäkään ottamaan… Skorppioni on pistellyt kolme kertaa ynnä malarian olen myöskin sairastellut. Mustat jihadistit ovat myöskin koettaneet meikäläiseen osua, rauha heidän sielulleen. Koronavouhkaajille toivotan onnea notta sen vaippa naamalla vältätte…

   3. Kommentit joita kirjoita ihan omalla nimelläni osoittavat sen tosiseikan notta omaan pallit lihaa syövänä valkoisena heteromiehenä….

 3. Onko marco perillä vapaamuurarien käyttämästä symboliikasta? Miten he keskustelevat kansainvälisesti?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*