Marco de Wit 8 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ei mennyt feministihallituksen pääministerillä viikonloppu ihan putkeen. Niin sitä käy, kun on vähän liian innokas bilettämään.

 

 

 

 

 

Kansa alkaa saada tarpeekseen.

 

 

Boomergate jatkuu..

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

15 thoughts on “Päivän kuva

 1. Sanna Marin on siis bilettänyt aivan koko ajan ainakin kesäkuusta lähtien ja huora kehtaa vielä lässyttää, että nyt pitää pitää sosiaalista etäisyyttä, muistakaa pitää vaippaa naamalla ja ei sitten vietetä joulua yhdessä rakkaiden kanssa, eikä hautajaisiin mene sitten yli 10 henkeä, paitsi jos on mun omat hautajaiset. Se on eri asia.

  1. Mitä!
   – Eikö Pyhän Marian hautajaisiin pääse kuin kymmenen bisneskaveria?
   – Ei niin. Mutta kaikki Helsingin yökerhot on varattu juhlijoille.

  2. Mitä!
   – Eikö Pyhän Marian hautajaisiin pääse kuin kymmenen bisneskaveria?
   – Ei niin. Mutta kaikki Helsingin yökerhot on varattu juhlijoille.
   – No. Kait siellä nyt sentään viinaa tarjotaan valtion laskuun?
   – Onhan se niin. Mutta itse pitää hakea.
   – Jaa. Mistä sitten?
   – Virka-asunnon takaovelta.
   – Tosi reiluuu!
   – Niin on. Mutta se saa vain passilla.
   – Korona-passillako?
   – Tyhmä. Tarkoitin salasanaa.
   – Mikä se on?
   – No. Ensi koputetaan kahdesti. Tiedäthän: kuolema kolkuttaa aina kahdesti.
   – Siinäkö kaikki?
   – Ei siinä vielä kaikki. Sitten hakataan nyrkillä ikkunaan, se on panssarilasia joten voimaa ei pidä säästellä, ja huudetaan: «Vitun ämmät! Antakaa lisää viinaa!» Kun huomio on saatu herätettyä, on äkkiä joustava pääovelle, koska kaikki yrittävät sitä kautta paeta limusiiniin, kun luulevat kansa olevan tulossa noutamaan.

   Selvä!
   – No. Lähdetään sitten!
   – Mutta eihän se vielä …
   – Eksä tajuuu! — Me hoidetaan homma matkalla.

 2. Nuha farssin loppu, kuten maailmalta jo nähty, syytä lopettaan kansankin osalta alistuminen tähän varainsiirtohuijaukseen.

 3. Alkoholistiperheen lapsella putki päällä. Ei kukaan muu kuin Sanna itse ryssi sen tulevaisuutta. Toisaalta, tällaisia sossut ovat. Asettavat aina itsensä muiden yläpuolelle.

 4. Oliskohan tommosien biletys ja lisääntymisikästen tyttöjen parempi olla vähän kevyemmissä hommissa kun leikkimässä valtiojohtajaa. Toisaalta Sanna nyt ei ole ainakaan maski, rokotus ja turvavälihullu niinkun Kiurut ja muut mielipuolet.

 5. Näinhän toimi aivan oikein. Marcon mielestä Koronaa ei ole, maskeja ja rokotuksia ei tarvita. Miksipilkaatte, miksette ylistä?

  1. Voisko olla siksi että tuo on etupäässä vaatimassa niitä rajoituksia eikä itse jaksa noudattaa niitä millään tapaa?

 6. Onkohan Sanna vetänyt dieetin ja kuntokuurin jonkun hormonibodarin ohjeilla ja sen takia keho mennyt liian tyhjäksi sekä hermosto rasittunut ja nyt sitten alkoholilla rauhoitetaan sitä keskushermostoa? Hormonibodari tai fitnessjulkkis harvoin osaa terveellistä dieettiä laatia ja monelle naiselle on tullut terveysongelmia kun niitä dieettejä ovat noudattaneet. Valtamediakin on monia ammmattitaidottomia valmentajia nostanut julkisuuteen ja tehnyt heistä koko kansan laihdutusasiantuntijoita.

 7. Suo­ma­lai­sen lä­het­ti­pal­ve­lun, Pos­ti tai vas­taa­va, tie­to­kan­taan on mur­tau­dut­tu. Asi­ak­kail­le lä­he­te­tään suo­men­kie­li­nen teks­ti­vies­ti (sms), jos­sa ke­ho­te­taan klik­kaa­maan viet­na­mi­lais­ta link­kiä, jon­ka al­kuo­sa on
  – http://videm.vn/

 8. Tällaiset pinnalliset vitun huorat pilaavat niiden harvojen hyvien naisten maineen ja saavat miehet vihaamaan myös kaikkia naisia, kun suurin osa suomalaisista naisista on samanlaisia vitun huoria ja nauttia, mutta eivät aivan kaikki. Näistä huorista ja lehmistä tullaan pääsemään eroon, tietysti laillisesti.

 9. Taisi baarikohu olla sittenkin kiristystä F-35 kaupan varmistamiseksi. Media näytti miten helppoa on hallituksen kaataminen, jos vasallin hävittäjäpäätös on väärä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*