Marco de Wit 8 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Valtamedia antaa jatkuvasti ymmärtää, että kansallismieliset olisivat joku suuri uhka. Samalla valtamedia vaikenee kuinka ympäri maailmaa nimenomaan äärivasemmisto käyttää todella kovia otteita poliisia vastaan.

 

Toisaalta ehkä toimittajat ovat ylpeitä, että vasemmistolaisilla on pokkaa ja rohkeutta nousta viranomaisia vastaan.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Päivän video: Cocktail

 1. Tällaista pitäisi näkyä kaikkialla koronatyrannian terrorisoimassa Euroopassa.

  Ei ole merkitystä oletko vasemmiston tai oikeiston kannattaja. Pääasia että taistellaan yhdessä koronatyranniaa vastaan.

  Karanteenileirit eli koronagulag on torjuttava. Ei tule polttopulloiskut riittämään siihen tehtävään.

 2. Vassarit on aina käyttäneet väkivaltaa omien agendojensa läpisaamiseksi. Mikään ei ole muutunut aikojen saatossa. Vanhempana ne sitten poikkeuksetta huomaa että niitä on viilattu linssiin valehtemalla. Ja sitten ne katuu ja koittaa elää niinkuin normaalit ihmiset. Mutta leima kestää läpi elämän.

 3. Nyt juttu Kankaanpään isänmaallista. Mitä nynnyjä olette, kun ette puolusta voimakkaasti suomalaisuuden puolesta taisteluun valmistautuvia. Nitisette ja kitisette, kun tosi miehet valmistautuvat taisteluun vapautermme puolesta Natoa, ja EU:tai vastaan.

 4. Soihtukulkueet ovat turhia. ********* *********. Suvakit kumoon. Feministit pakoon. Kansallismieliset ylös ja johtamaan Suomen kansa ylös pimeyden EU:n ja NATO:n syövereistä kohti isänmaamme uutta kirkasta ja puhdasta aamunkoittooa.

 5. Moni Antifan/Soroksen lippua heiluttanut todennäköisesti myöhemmin katuu tyhmyyttään kun tajuaa olleensa globalistien asialla.

 6. Koronatyrannian julmat kasvot.

  Nainen yritti polttoitsemurhaa autossa koska koronatyrannia on vienyt häneltä kaiken.

  Australiassa missä ihmisiä viedään vankileireile. Ei ole kyse mistään terveydestä vaan globaalin rikollisen eliitin ohjelmasta sulkea ihmiset asutuskeskuksiin ja tehdä suurimmasta osasta maata pääsy kielletty luonnonsuojelu alue. Vihreä gulag.

  https://milnenews.com/2021/12/07/melbourne-woman-sets-herself-on-fire-inside-car-with-sign-no-one-cares-mandates-are-killing-us/

  Uskaltavatko ihmiset taistella koronatyranniaa vastaan vai jatkuuko erilaiset keskinäiset rähinöinnit. Australiassa oli näin kova yhteenotto bikerien välillä 80-luvulla. Nyt pitäisi ihmisten uskaltaa laittaa todella kovaa vastaan globaalille hirmuhallinnolle ennen kuin on liian myöhäistä.

  Koronatyrannia on meidän yhteinen vihollinen jonka tunnusmerkki on joukkotuho ja massamurha.

  Yhdessä voimme torjua tyrannian. Älkää antautuko, älkää alistuko koronatyrannialle!

  https://m.youtube.com/watch?v=istezN8IBZI

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*