Marco de Wit 9 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ensimmäinen Levelin studiossa tehty Laittomat Uutiset vei niin paljon aikaa ja vaivaa, ettei tänään pystytä tekemään muita uutisia.

 

Toisaalta on tässäkin aika paljon purtavaksi.

 

Kommentit ovat hyvin jakaantuneet toiset tykkäsi tosi paljon ja toiset taas vaativat uutisten lopettamista. Koko lystin rahoittavaa Junnua suorastaan pommitetaan lopettamisvaatimuksilla.

 

Kiitos Junnulle ja Slimmille sananvapauden puolustamisesta!

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

39 thoughts on “Ihme: Laittomia Uutisia ei vieläkään poistettu Youtubesta!

 1. Vielä muutama päivä sitten sanoit täällä LL-uutisissa jotain tyyliin että Nea on upea ja fiksu arjalainen nainen joka tulee tekemään täydellisiä lapsia. Nopeasti se mieli muuttuu. Oli muuten raskas lähetys se eilinen.

   1. Joo, sen oli tehnyt ”nimetön” eli sinä Marco De Wit. Kyllä sen huomaa milloin todellisuudessa sinä olet kurjoittanut jotain. Muutamalle hölmölle ehkä saattaa mennä läpi vielä toistaiseksi.

 2. Joitain saatto ärsyttää pelkästään levelin tyttelin ruotiminen ja toisia että sitä tehtiin ehkä turhan kauan. Levelin juontajatkin oli todella reiluja että sallivat tollasen omilla studioillaan ja kun kyseessä vielä yhden jäsenen tyttöystävä niin tämän lähetyksen jälkeiset seuraukset kokoonpanolle voi olla aika arvaamattomia. Leveliläisistä yleensäkin löytyisi kansallismieliseltä näkökantilta katsoen aika paljon kritisoitavaa.

  1. Eihän sitä lihavaa Nico-vauvaa kiinnosta kuin julkisuus. Onneton porukka tuo Leveli kokonaisuudessaan: mamuja/matuja koko porukka ja kukaan ei osaa edes suomea tai mitään muutakaan kieltä kunnolla. Säälittävä kokoonpano. Marco toi vähän edes jotakin kiinnostavaa ohjelmaan, mutta — herranen aika! — mistä hän lässytti? Ehkä jollekin jostakin pikkuämmästä jauhaminen on maailman kiinnostavin aihe, mutta itseeni ei osunut eli olisin ihan kirjaimellisesti kuunnellut mitä vain muuta.

   Onko Marcolla vielä jotakin sanottavaa? Seuraava lähetys kertoo sen ja ratkaisee aika paljon mielestäni: kannattaako Marco-show’ta jatkossa kuunnella vai ei. Tavallista Leveliä en kuuntele, sillä ovat niin typeriä; siis aivan kirjaimellisesti ottakaa tämäkin: vähä-älyisiä.

   1. Älää kiusatko Marcoliinia! Parhaansa yrittää ja noilla lahjoilla ei enempää voi pyytää. Ei haittaa vaikka messias nykyään matujen kanssa leikkiikin, ompahan löytänyt tasoiseensa seuraan. Jättäkää herra rauhaan ja antakaa tehdä lähetystyötään rauhassa!

 3. Olihan se lähetys nyt ihan luokatonta paskaa. Laittomat ”uutiset” oli jonku muijan mollaamista. Ei sanaakaan koronasta valtasuvuista tms.

 4. Junnukin oli ihan liekeissä lähetyksen aikana. Huhhuh. Jopa Nean paras kaveri kertoi Nealle suorat sanat. Lähdetäänkö Suomessakin johonkin fucking cancel-kulttuuriin jopa kansallismielisessä liikkeessä? Suomessa naiset pitää pistää kovaan kuriin. Muuten tästä ei tule yhtään mitään. Jossain fucking Venäjällä ja Ukrainassakaan naiset ei hypi miesten silmille!

 5. Jos naiset käyttäytyvät kuin huorat, niin silloin naisia pitää kohdella kuin huoria, eikä minään prinsessoina ja hyvinä naisina. Jos naiset ovat joskus aiemmin käyttäytyneet kuin huorat, niin aina voivat tehdä aidon parannuksen elämässä jos oikeasti haluavat.

 6. Pfizer:
  Omikronista selviää vain ostamalla lisää rokotteita.

  2 jabs not enough against Omicron – Pfizer

  Ko­ro­nan uu­sin hoi­to­muo­to:
  Plas­ma­te­ra­pia.

  Moscow authorities prove plasma therapy to treat COVID effective, challenging WHO claims

  En­sim­mäi­set ku­vat
  Omik­ro­nis­ta jul­kais­tu.

  ­First Microscope Image of Omicron Variant Released

  Omik­ron tar­tun­nan
  saa vain ro­kot­tees­ta. Si­tä ei esiin­ny luon­nos­saa. Putin: Omicron may be a live covid vaccine / The Telegraph

 7. Kan­san­mur­ha
  ro­kot­tei­ta käyt­tä­en suun­ni­tel­tiin jo vuon­na 1981.

  In­si­der Re­ve­aled «Vac­ci­ne» Ge­no­ci­de Plan in 1981

  Pre­si­dent­ti Fran­cois Mit­te­rand’in neu­vo­nan­ta­ja:

  – Eu­ta­na­si­al­la on mer­kit­tä­vä roo­li tu­le­vai­suu­den yh­teis­kun­nas­sa.
  – Ih­mi­set pi­tää saa­da ym­mär­tä­mään, et­tä se on hei­dän oma etun­sa tul­la mur­ha­tuk­si.
  – Vä­hä-älyi­set va­lit­se­vat it­se it­sen­sä tul­lak­seen mur­ha­tuk­si. Ei­hän heil­lä ol­lut älyä ym­mär­tää, et­tä ky­se on vain eu­ge­nis­ti­ses­ta ja­los­tuk­ses­ta, jol­la pois­te­taan ym­mär­tä­mät­tö­mät kes­kuu­des­tam­me.

 8. Sinun olisi marco pitänyt pysytellä niissä uutisissa eikä jauhaa 2tuntia neeasta ja malisesta se meni överiksi ja pahemman kerran.

 9. Nea ja Tapsa ovat suvakkeja mutta niin on Malinenkin. Jos Malinen ei muka vongannut pillua niin ihan turha avautuminen Nealta. Vielä jäi epäselväksi mitä se Malinen oikein on tehnyt. Malinen voisi itse kertoa oman version ja VKK alkaa haisemaan valeoppositiolta aivan kuten Persut on jo sitä. Siksi sinimustat.

  1. Eikös se horkka-Ano lepertele myös nazzeista, nazzipasseista ja nazzipiikeistä? Mitäs arvelette – onko nenämiesten valeukko vai ei? Kyllähän tuo haiskahtaa aivan samalta kosherilta kuin PS eli Perussionistit, joka oli alusta asti johdettu valeoppositio. Toki mukana on ollut aitoa porukkaakin kuten Halme, mutta se Israel-mielisyys… Sitä en sulata tuossa PS-porukassa! Hirvisaari, Huhtasaari, Tynkkynen… Samaa sontaa kaikki tyynni. Eivät edusta minun arvojani. Menkööt piikille koko porukka.

   1. Juurikin Hirvisaari on erittäin epäilyttävä hahmo tuolla VKK-joukoissa. Kirjallisista ansioistaan huolimatta, hänen – juuri hänen – tekemisiin on syytä kiinnittää huomiota.

    Paremmin ei mene Sinimustillakaan, jonka keulahahmo Kuru on jo pitkään ollut vannoutunut, no mikä tuo nyt sitten onkaan… Ehkä Laiton Lehti voisi hieman ruotia tätä? https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/kansojenherra/172859-pro-gaza-ja-vasemmiston-antisemitismi/

    Sitten on näitä marginaalin valehahmoja, kaappareita tai muuten vaan mädättäjiä koko liuta: Pia Kattelus-Kilpeläinen, Timo Soini (KD), Panu Huuhtanen & co ja koko liuta PS pellejä.

    Vaikeaksi on kansalle asiantilan korjaaminen onnistuttu tekemään.

 10. Marco Hys! Kerron sinulle salaisuuden. Olet saavuttanut sellaisen henkisen tason, ettei kukaan koe sinua enää kovin vaaralliseksi. Eilinen Levelin esiintyminen ei ollut edes viihdettä. Vaan hörhön täysin yksiouolista paasausta. Sana kiskee sivujadi, kujaan ei enää ota sinua vakavasti.

 11. Mielestäni hyvinkin asiallisesti uutisoitu hyvin arka aihe. Iso peukku Marcolle kun ei alistu laimentamaan Laittomia Lehtiä vaikka saisi vähemmän julkisuutta.

 12. Marco, olin kyllä vähän pettynyt kun eka lähetys oli täynnäjotain neaa, ketä, kuka?

  Missä Sauli niinistö, kummityttö jne jutut?

  Vai eikö levelilläkään saa puhua oikeasti kovia

  1. Feministien kritisointi on nykyään todella tärkeää ja lisäksi se on vielä sallittua, vaikka kohta sekin kielletään. Malisen mustamaalaus on hyvin vakava asia. Tämän pitäisi jokaisen miehen ymmärtää. Niinistön kummityttöjutut tulossa ehkä vaalien jälkeen, koska se lähes varmasti sensuroidaan. Täytyy myös puhua Junnun kanssa, koska kummityttöteoria voi myös viedä koko kanavan alas.

   1. Ei tosta kummityttö jutusta ole tarpeeksi tietoa että sitä kannattaa alkaa esittämään, ellei sulla ole jotain todella hyviä ja legittejä paljastajia, silloin asia muuttuu

    1. Niinistöstä tehtiin neljä osainen videosarja, mutta youtube poisti kaikki eikä niitä ole löytynyt mistään. Pitää tehdä se uudestaan. [Lisäys: Osa osista löytynyt sittenkin.]

 13. On sivuseikka, että onko tämä ”nea” ja Malinen vehtailleet. Todellinen kysymys on se, että miksi nämä osapuolet eivät ole perustanut perheitänsä? Tällöin oma puoliso ja lapset olisivat kaiken uskollisuuden ja rakkauden kohde. Toki aviorikoksesta rangaistaisiin ankarasti!

  Vain kunnon miehellä ja naisella on perhe!

 14. Marco: Suomi on feministinen nynnymaa. Laittomat uutiset jatkoon ehdottomasti. Jatkakaa nykyisen valta-agendan arvostelua. Marco on ainoa, joka uskaltaa laittaa hanttiin verbaalisesti Junnulle. VKK paljastui diktatoorisesti johdetuksi ja osa säännöistä ovat varsin omaperäisiä. Eriävät mielipiteet ja niiden vapaa julkisuuteen saanti ovat kansanvallan perusta myös puolueessa.

 15. Minulla ei riitä sympatiaa näille tylleröille, jotka hakevat huomiota uhriutumalla. Ja sitten suuttuvat, jos se tuo vääränlaista huomiota. Pitäisi tulla vaan sympatiaa ja kannustusta. Tämmöinen nuorten naisten keskuudessa yleinen toimintatapa on feministisen mädätyksen ja somen yhteisvaikutusta.

 16. Kaikille kirkasotsaisille uusille skeneritareille pitäisi laittaa pakolliseksi Marcon suorittama taustaselvitys ja soveltuvuushaastattelu ja siihen päälle Marcon pitämä kahden kuukauden pituinen kurssitus skenemädätyksen historiaan, teoriaan ja torjuntaan. Ei tästä muuten mitään tule, aina katkeaa kuin kanan lento otettuaan anarkistien ja persujen torpedosta osumaa.

 17. Ihan hyvä show ja toivottavasti nähdään toisenkin kerran Levelissa. Sen Nea-aiheen olisi kuitenkin voinut käsitellä max. 15minuutissa, sen kesto aiheutti vähän myötistä. Ensi kerralla vähän lisää valmistelua, haastateltavia ja miksei puheluitakin niin hyvä tulee.

 18. Feminismi, kuumat? Viimeisin kommentti tähän artikkeliin 11.12.2021! No nyt on todella kuuma kirjoitus, vieläkin lukijoita kiinnostaa!? TÄH?
  Eikö pääkirjoittaja, jaksa/viitsi, päivittää kirjoituksiaan, vai annetaanko vanhojen uutisten ”laahata” sivustolla, vaikka ketään ei enää kiinnosta ko. julkaisu?
  Ymmärrän kyllä että resurssit ovat vajavaiset mutta sen mukaan pitäisi osata elää. Vanhat uutiset pois sivulta (vaikka sydäntä särkisi) ja reaali-aikaista uutista kehiin!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*