Marco de Wit 10 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on julkaissut useampia videoita nuorista urheilijoista, jotka yllättäen romahtavat ja jopa kuolevat pelikentillä.

 

 

Päivän video: Salaliittoteoria

 

 

Urheilujärjestöt eivät ole kuitenkaan välittäneet eikä edes viranomaiset. Päinvastoin. Molemmat ovat kehdanneet väittää, että on sitä aiemminkin romahdettu ja kuoltu pelikentille.

 

Onneksi Japani ei ole totaalisesti globalistien hallussa. Nyt Japanin terveysministeriö on vahvistanut, että mRNA-rokotteet nostavat merkittävästi sydäntulehdusten riskiä varsinkin pojilla ja nuorilla 20-30 vuotiailla miehillä. Tuskin on sattuma, että huippu-urheilijat ovat nimenomaan juuri tätä ikäluokkaa.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Japani: Koronarokotteet nostavat sydäntulehdusten riskiä erityisesti pojilla ja nuorilla miehillä

      1. Yksi niistä kymppitonnin kuukausipalkkaa imevistä Sannan sadasta ”avustajasta” (Luultavasti ylipainoinen, helvetin ruma katkera ämmä, jonka ekat kolmekymmentä vuotta elämästä feminismin hunajaiset kuiskailut varastivat).

  1. Nyt on autistisilla japanilaisilla tuhannen taalan paikka kostaa Hirosiman ja Nagasakin holokaustit!

    Nimittäin nyt tämä myrkkypiikitys on toinen kierros japanilaisten kansanmurhassa, jonka pääarkkitehteina ovat taas *************! Tällä kerralla japanilaiset ehtivät suojelemaan itseään tuomitsemalla myrkkypiikityksen!

    Ps. Anthony Faucin oikea nimi on Anton Faustenberg! Tämä esinahaton ei ole italianamerikkalainen vaan todellisuudessa hän on Wienistä lähtöisin!

  2. Mutta tosiaan purnaajat. Tässä ”uutisessa” ei ole mitään uutisarvoa enää ja tietäisitte sen itsekin mikäli joskus repisitte pään pois perseestänne ja seuraisitte oikeaa mediaa. Sydäntulehduksen riski nousee ja se on hoidettavissa. Riski sairastua 0,0013% luokkaa. Samaa luokkaa kuin teillä menestyä elämässä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*