3 thoughts on “Myytinkertojat: Haastateltavana Tuomas Malinen & Co.

 1. Oli hyvä keskustelu.

  Mikäli kyllin suuri määrä ihmisiä uskaltaa irtautua pelkopropagandasta…

  …jos tästä pitäisi lyödä vetoa on erittäin epätodennäköistä että niin käy. Valitettavasti suomalainen teeskentelijä ja paskahousu ei halua nähdä metsää puilta.

  Korvien välissä pulppuaa aivopesu jonka kierrokset ei ota laantuakseen.

  Kukaan ei uskaltanut taaskaan mainita vapaamuurareita, vaikka hyvin tiedetään että pääpirut ja takapirut ovat kaikki vapaamuurareita tässä koronatyranniassa.

  Keväällä koronatyrannia/poliisivaltio ei sallinut edes yhteiskävelyä ulkona.
  https://m.youtube.com/watch?v=MN5AjTT34Kg

  Ja suurin osa suomalaisista alistui jo tuolloin saappaan alle.

 2. Tuomas Maliselta ja muilta hyviä näkemyksiä tilanteesta.

  Täytyy kuitenkin muistaa että ne jotka ovat jo ottaneet kaksi piikkiä ja aikovat ottaa vielä lisää nk booster shotteja tai killshotteja ovat alistuneet ja antautuneet systeemille ja koronatyrannialle.

  He eivät lähde mukaan pysäyttämään koronamurhakoneistoa. Eikä pysäyttäminen riitä. Koronatyrannia ja terrori loppuu vasta kun heidän järjestelmä tuhotaan. Se ei onnistu ilman sotaa. Tätä on monen kovin vaikea ymmärtää vaikka vihollinen on jo laittanut veitsen kurkulle, tai piikin ohimolle.

 3. Siinä holokaustiuskovaiset natsittelee. Mulle on aivan sama mitä noista sanotaan.
  Jos noi ei tuollaista tapahtumaa historiasta pysty itselleen selvittämään – kannattaako kuunnella mitään muutakaan noilta? Mikä on näiden herrojen luotettavuus?

  historian kyseenalaistaminen.. voittajat kirjoittaa historian, entäs häviävän näkemys asiasta… minkä takia pitäisi loukkaantua jos joku epäilee historiaa ^_^ se on vain näkemys. ihmisten pitäis kasvattaa hiukan ulkokuorta jos kaikki ympärillä satuttaa :)

  https://tokentube.net/v/1272335946/Sinead-laulaa-kauniisti

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*