19 thoughts on “Päivän kuva

 1. https://poliisi.fi/-/mies-kadonnut-porissa

  ”Mika Mattila on 188 cm pitkä ja vartaloltaan roteva/tanakka. Mika Mattila on kalju. Katoamishetkellä Mattilalla on ollut yllään tumma villapaita ja camo -kuvioiset housut.”

  [email protected]

  https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?t=34461

  ”Lähtenyt Jolene -baarista klo 02:30 yksin. Puhelimen viimeinen signaali klo 04:04 Gallen-Kallelankatu 8.”

  https://yle.fi/uutiset/3-11285335

  ”Santtu Kankkunen on Tulikuuma Kumpu Oy:n hallituksen jäsen. Yhtiö omistaa Porissa Antinkadulla sijaitsevan ravintola Jolenen.”

  ”Jolene Karaoke Bar. Pori / Auki su-to 10-02, pe-la 10-03. Antinkatu 21, 28100 Pori › +358 50 432 1050 / [email protected]. Karaokea aamusta iltaan. Jolene on karaokebaari aivan Porin ytimessä.”

 2. Kir­kon Ul­ko­maa­na­pu
  ha­lu­aa pi­tää af­rik­ka­lai­set pai­men­ta­mas­sa omia vuo­hi­aan siel­lä Af­ri­kas­sa vaik­ka täl­lai­nen ajat­te­lu on ran­gais­ta­vaa.
  – Suo­mes­sa val­ta­kun­nan syyt­tä­jä pi­tää vuo­hi­pai­me­nen am­mat­tia louk­kaa­va­na ja kan­san­ryh­mää sol­vaa­va­na.

  Kir­kon Ul­ko­maa­na­pu ker­jää toi­sen­lai­sia jou­lu­lah­jo­ja mai­hin, jois­sa jou­lua ei vie­te­tä

  Af­ri­kas­sa asu­van Gi­de­onin, 23, elä­mä oli ai­em­min se­ka­sor­tois­ta ja täyn­nä puu­tet­ta, mut­ta kaik­ki muut­tui kun syyl­lis­tet­ty suo­ma­lai­nen lä­het­ti ra­haa Suo­men ho­mo­kir­kol­le.

  – elä­mä oli ai­em­min se­ka­sor­tois­ta ja täyn­nä puu­tet­ta,
  – mut­ta kir­kon ul­ko­maa­na­vun an­si­os­ta nyt mi­nä olen ri­kas ja sik­si on­nel­li­nen!
  – Niin­pä vir­res­tä viis vei­saan.

  Ei­kö kui­ten­kin oli­si in­ter­sek­ti­onaa­li­sem­paa os­taa heil­le omat he­li­kop­te­rit, jot­ta voi­si­vat edel­leen ke­hit­tää len­to­ko­nein­si­nöö­rin am­mat­ti­tai­toa. Sil­lä ai­na­kin olisi ky­syn­tää Suo­mes­sa!

  1. Raamatun kaikki tärkeät merkkihenkilöt olivat vuohipaimenia, ennen kuin niistä tuli suuria sotapäälliköitä, tai kuninkaita.

   1. Olivatko ison kirjan vuohipaimenet vähän niin kuin nykypäivän lammaspaimenet?

    Kansa on yksi vitun iso lammaslauma. DeWit yksi nykyajan paimenista. Onko DeWit siten tuleva sotapäällikkö?

  2. Itse lahjoitin ennen KUA:lle…kunnes Sain tietää että niitten Palkkalistoilla oleva Matti Ridanpää…Oli Hellsingingin Saatanan kommentointiketjuissa 24/7 roikkuva/ Ihmisiä solvaava .. ”Timotex” ”Olet Hullu” jne..

   Tälle kummalliselle järjestelylle löytyi sitten lopulta yhteinen nimittäjä..Lestasuku Pentikäinen..Veljekset istuivat mukavasti sekä KUA:n että H$:än johtotehtävissä..

   Lahjoitukset loppui siihen..!!!

 3. Tuo­ma­ri säi­lyt­ti hen­ken­sä:
  In­ter­sek­ti­onaa­li­nen DNA ei ole to­dis­te hen­ki­löl­li­syy­des­tä.

  Mor­dä­ren­de till HD Ali­ma­my Co­le fri­ades trots dna-be­vis

  Pi­tä­vät to­dis­teet ei­vät ole riit­tä­vä näyt­tö sil­loin, kun syy­te­tyl­lä on «va­pau­dut van­ki­las­ta» -kort­ti.
  – DNA kel­paa to­dis­teek­si vain val­kois­ta mies­tä vas­taan.
  – Al­ka­vat­ko lää­ke­teh­taat myy­mään DNA:n muut­ta­via ro­kot­tei­ta ri­kol­li­sil­le ja po­lii­ti­koil­le, jot­ta he pe­las­tui­si­vat kan­san vi­hal­ta, Nürn­ber­gin tuo­mi­ol­ta? Mi­nä vain tot­te­lin.

 4. Vihollisemme järjestivät ankaria tuomioita jopa saksalaisille kirjanpitäjille ja sihteereille. Jo valheellisen kusetuksen epäilemisestä on voitu antaa 5 vuoden näytöstuomio vankilassa. He eivät kuitenkaan arvanneet, että lopulta kansallismieliset tulevat ottamaan mallia heidän omista oikeudenkäynneistään. Kansallismieliset tekevät kaiken aina oikein, joten otamme mallia vihollisemme oikeudenkäynneistä ja tuomioista.

 5. Jos Putin päättäisi valloittaa maamme jota hän ei takuuvarmasti tee niin päättäjämme kokoontuisivat viikon päästä aprikoimaan notta mitenhän tässä näin kävi? Vihervassarit ovat tehneet kaikkensa huoltovarmuutemme tuhoamiseen ja olen todellakin huolissani että maamme politiikasta päättävät idiootit….

 6. Ehkä niihin on asennettu jonkunlainen ”Crap your pants” ominaisuus…Jotta $A-0,35-Hintit juoksevat kohti posliiniipönttöä kuin Veli Venäläinen on saanut tarpeekseen Naton Rauhanmurhaajist…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*