16 thoughts on “Päivän video: Relaa boomeri

 1. Olen juonut olutta, mutta te ette sitten juo olutta. Ettekä te sitten vietä joulua, häitä tai hautajaisia.

 2. Julkista tietoa on myös boomerina kirjoittamani kommentti… Kummastelen kovin kuinka tämä ”pääministeri” saapi jatkaa isänmaamme tuhoamista tovereineen? Siis oikeasti kuinka nämä oletetut voivat jatkaa isänmaamme hallinnossa?????

   1. Koska jos joku itsenäisyyspuolue saisi minkäänlaisen vaalituloksen, se tulos muuttuisi kyllä vaalijärjestelmässä. Ja koska vaalitarkkailijaksi tärkeillä alueilla pääsevät vain ”oikeiden” ihmisten hyväksymät.

    Jos joku VKK pääsisi valtaan, niin USA:n/EU:n/Naton/YK:n/M*ssadin vakiokeinot tulisivat heti käyttöön. ”Kuoli selittämättömässä ammuskelussa yksin kotonaan”/”lensi päin seinää vessassa keskellä yötä ja mursi kallonsa”/”Värivallankumous”/”Ano Turtiainen on uusi Gaddafi/Saddam, jolla on ydinaseita, hermokaasua ja myrkkyjä, joten pommitetaan koko maa paskaksi, tuhotaan kaikki infra ja tapetaan miljoonia ihmisiä nälkään”. Kyllä nopeasti saadaan tilalle oikeaan suuntaan kallistuva ja oikeaa rotua (ks. esim. Ukraina) oleva johtaja.

    Miksi luulette, että Suomen on saatava pommitushävittäjiä eikä jotain järkevämpää puolustusta? Olettaako joku todella, että meidän pitää maan puolustamiseksi vielä joku päivä pommittaa Viroa, Ruotsia, Norjaa tai Venäjää? Ei tietenkään. Pommittajat ovat yksinomaan sitä varten, että jos Suomessa ikinä nousisi joku yli kymmenen ihmistä käsittävä globalisaation vastarinta, jota ei voida käydä hakkaamassa näyttävästi jauhelihaksi parin poliisiauton ja jonkun vierailevan europol-kiusaajajoukon voimin, niin voidaan tehdä kuten jenkeissä: ihmeesti jossain vain tapahtui ”räjähdys” jonka syytä kukaan ei nähnyt, ei edes sattumalta lähistöllä koulutuslennolla ollut hävittäjä.

   2. Ei minua tarvitse teititellä ja suvussamme oli lottia ja suojeluskuntalaisia… Kommareita ja viherhörhöjä emme noteeraa….

   3. EU:n byrokraatit koettavat väkisellä suojella metsäomaisuudestani osan. Sehän merkitsee omaisuuteni kajoamista joka taasen merkitsee hyökkäystä isänmaatani vastaan! Minulta voidaan kyllä vaatia vaan paha on tulla minulta mitään ottamaan….

 3. Inhoni ja vihani tuota ämmää kohtaan on suunnaton. Hän on tehnyt kaikkensa tuhotakseen Isänmaamme varmistaessaan hillotolppaansa saastaisessa EU:ssa.

 4. Pääministeri Marinille on syytä aloittaa säännölliset huumetestit!

  Myös kesärannan sauna pitää desinfioida ja tämän jälkeen miespappi siunaa puhdistetun saunan. Luonnollisesti siunauksen jälkeen saunaan asetetaan myös homo-orgiakielto!

  1. Juuri näin, tuntuu tämä ”pääministeri” suosivan näitä homoliineja ja näyttäisi myös Ohisalo + maamme kirkko haluavan normalisoida pedofilian…..Ja vielä tehdä laittomista oleskeluluvan turvin ”laillisia”…

 5. Itäblokin maissa naiset eivät voisi koskaan nousta valtaan narttuilemaan ja pettämään omaa kansaansa, sekä avaamaan rajoja. Siellä naiset pidetään kovassa kurissa, etteivät ala hyppimään silmille. On suomalaisten miesten oma valinta antavatko he suomalaisten naisten pettää rotunsa ja kansansa, pitää rajoja auki, fanittaa matuja, feminismiä ja suvakismia. Naiset voidaan hyvin nopeasti pistää erittäin tiukkaan kuriin, mutta se on teistä suomalaisista miehistä itsestänne kiinni. Kansanmurhasta selvinneet suomalaiset miehet tulevat joka tapauksessa pistämään naiset erittäin kovan kurin alle. Eivät tule enää koskaan tuhoamaan kansaamme, perheitämme, maatamme ja kristinuskoa.

 6. Kun katselin tuota videota niin eihän toi osaa edes tanssia. Nostelee jakojaan ja siirtelee tukkaansa. Sitä ”uutta kampausta” joka oli yks viikko Suomen ykkösaihe. Tärkeämpi kuin maailman nälänhätä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*