5 thoughts on “Tesla talvella: 30 euroa / 100 km

 1. Minulla diesel- moottori on ja pysyy…. 6,2 litrainen massiivijenkki kuluttaa n. 11 l/100 km. Vastaavia autoja ei sähköisinä ainakaan Suomessa edes myydä. Pieniä kanakoppeja ovat nuo sähköautot…..

  1. Meikäläisellä Hummer H1, ostin vittuillakseni viherpiiperöille vaikka kalliiksi käyttö tulee vaan se on pieni hinta siitä notta saan niiden mielen pahoitettua.. Hienoa katsoa kun parkkeeraa sen mörön kaupan pihaan ja saan mekkoeinareilta paheksuvia katseita….

 2. Nicola Tesla värisee haudassaan kun huomaa mitä pelleilyä Teslan nimessä tehdään nykypäivänä.

  Tesla invented free electricity but was murdered by the moneychangers.

 3. Itse käytän talvelle saadalle kilomterille 13,50e edestä polttoainetta. Ja lämpötilana pidän autossa +24 astetta. Valot on päällä ja poppikone laulaa. Roiskeläpätkin on ettei toisten tulilaseihin lentele nastoja tai kiviä. Vissiin aika pitkälle kevättä saa mennä että edes samoihin lukemiin pääsee tuolla sähköpörpöttimellä. Ja temppuhan tehdään ilman diesel-veroa.

  Olen tässä miettinyt josko pitäisi ostaa tuollainen Rangen Disco 3. Ainoa juttu mikä vielä on rajoittanut sen hankintaa on se että vaimolla ei ole kuorma-auto korttia.

  1. Tämä on klikki beitti, Teslan lataaminen oli yhden tunnin ajan viikko sitten noin kallista, normaalisti kymmenen kertaa halvempaa, edes Superchargerilla ei saa hintaa nousemaan noin korkealle.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*