Marco de Wit 11 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laittomen Lehden toimituksen piti tässä jutussa kritisoida sähköautoja, Samsungia sekä kaiken maailman feminiinisiä metroseksuaaleja.

 

Ideana oli korostaa kuinka miehet kastroidaan toisaalta valtion (koulut, kiintiöt, Yle, jne.) ja toisaalta globalistisen jättiyritysten (valtamedia, pridettämiset, kaupalliset yhteistyöt, jne.) toimesta.

 

 

Ei kuitenkaan onnistunut. Suomen kriittisin ja armottomin toimitus luopui projektista yksimielisesti. (Joka sekin on ennätys.)

 

Tämä Airi on liian mukava tyttö, että tätä videota voisi lainkaan kritisoida.

 

 

Sitä paitsi Roni Bäck rehellisesti kertoi millainen farssi on matkustaa sähköautolla pitkiä matkoja varsinkin talvella!  (Toki jätti kertomatta kaikki perusfaktat, kuten latausten hinnat, jne., koska pelkää yhteistyökumppanien kostoa.)

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Farssi: Roni Bäck sähköautolla Suomen päästä päähän jatkuvalla latailulla

  1. Miten tollasella muka saisi toimimaan esim. rekkaliikenteen? Ei rekkamiehet voi pysähtyä kokoajan tuntikausiksi lataamaan rekkaansa ja pelätä että koko vehje simahtaa pakkasilla johonkin korpeen!

  2. Ehkä kriittisin ja armottomin muttei aina totuudenmukaisin.

    Esimerkiksi Laiton Lehti ei ole lainkaan uutisoinut Sveitsin koronapassia puoltaneesta kansanäänestyksestä eikä myöskään Puolan rajakriisistä jonka Valko-Venäjä aiheutti.

    1. Äänestysten tulos ei sovi lehden sivuille, koska ne on enemmmistön mielipide. Ainoastaan foliohattujen mielipiteet painavat täällä. Mitä harhaisempaa sen parempaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*