Marco de Wit 11 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Yhä hurjemmaksi menee.

 

Nyt kiertää netissä tällainen kuvakaappaus Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiriltä, joka pyörittää Kanta-Hämeen keskussairaalaa.

 

 

 

Monet ovat epäilleet twiittiä väärennetyksi. Eihän sairaanhoitopiiri voisi koskaan tuollaista sanoa varsinkin, kun koronapiikki on ihan kiistattomasti kokeellinen ja aiheuttaa välillä vakavia oireita ja jopa kuolemia.

 

Sitten on kiertänyt myös tällainen kuvakaappaus, joka näyttää aidommalta, koska siinä on vastaus mukana.

 

 

 

 

Nyt on varmistunut, että kuvakaappaukset ovat täysin aitoja. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri on nimittäin vain nostanut panoksia syyllistäen hoitajia vielä enemmän ja väittäen koronarokotuksien olevan turvallisia.

 

Ja miten sairaala perustelee väitteensä? Hallituksen esityksen viitteillä! Ihan kuin hallituksen esitykset olisivat objektiivinen totuus. Toisaalta Suomi on ainoa maa, jossa hallitus on täysin puolueeton ja objektiivinen. Ja tietysti myös lääketeollisuus!

 

 

 

Ihmiset olivat todella järkyttyneitä sairaanhoitopiirin asenteeseen. Niinpä vastauksia alkoi tulvia. Tässä pari esimerkkiä.

 

 

 

Huvittavaa tässä kaikessa on, ettei työnantajasta valittamiseen kannusteta, vaan ainoastaan työntekijästä valittamiseen.

 

 

 

Miettikää mikä asenne sairaalalla. Tämä tarkoittaa sitä, että ovat valmiita lähtemään pakkorokotuksiin sekä rokottamattomien syrjimiseen.

 

Käytännössä rokottamattomalla on enää vaikea saada kunnon apua sairaalasta. Jossain vaiheessa vielä sulkevat sairaalat rokottamattomilta.

 

Toisaalta ei tässä ole mitään ihmeellistä. Kautta historian sosialistiset julkista terveydenhuoltoa pyörittävät valtiot ovat kieltäneet hoidon toisinajattelijoilta. Näin kävi Neuvostoliitossa ja Natsi-Saksassa.

 

Niinpä on erittäin tärkeä, ettei terveydenhuolto ole sosialisoitu, vaan yksityinen! Eli pyörii terveysvakuutusten avulla. Valtio voi esim. perustilillä sitten vielä varmistaa, että jokaisella on riittävät terveysvakuutukset.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

30 thoughts on “Kanta-Hämeen keskussairaala herjaa ja uhkailee rokotekriittisiä työntekijöitään!

 1. No tuohan nyt vitun naurettava sairaala on,näin kivapuheella määritellen. Toivottavasti asiaansa uskovat hoitajat ym veivaavat stetoskoopit ja kulkulupansa kyseisen tiedekomitean edustajan viinerillä paisutettuun hanuriin. Taidan mennä tuohon ns korvikesairaalaan vittulumielessä näyttämään märkivää peräpukamakokoelmaani…höhöö,joke. Tuon kyseisen laitoksen mädätysedustajille toivon paljon piikkejä ja vähän armoa. Ottakaa niin kauan kuin henki pihisee,kiitos.

 2. Missään vitun natai saksassa käyny noin! Olet marco ääliö! Ei jaksa näitä ainun natsi herjaamimisia edes enää kommentoida! Se on edelleenkin vitun juutalaisten omistuksessa kaikki rokote yhtiöt! Nazi oli juutalainen haukkuma sana mailman parhaalle hallitus muodolle eli kansallis sosialismille!

   1. ”Näin kävi Neuvostoliitossa ja Natsi-Saksassa.” kirjoitti Marcu ! vaikka ihailee natzei yli kaike!

   2. No kyllä se saksa siellä taas pomppaa ja tietty aika. Vois kyl se ainainen natsi nillitys loppua. Ja se että käytätte sitä aina tietyin väliajoin tietyissä asiayhteyksissä

   3. Niin. Rokoteyhtiöiden (lääkeyhtiöiden) johto on kauttaaltaan j************ täynnä. Tästä on jokin todistevideokin olemassa. Voin linkittää jos kiinnostaa.

   4. ”Kautta historian sosialistiset julkista terveydenhuoltoa pyörittävät valtiot ovat kieltäneet hoidon toisinajattelijoilta. Näin kävi Neuvostoliitossa ja Natsi-Saksassa.”

  1. https://en.wikipedia.org/wiki/Martial_law_in_Poland
   🇵🇱
   ”All other demonstrations across Poland were met with an armed force, which utilized water cannons, tear gas, batons, truncheons and clubs to disperse crowds and beat protesters. Thousands were detained, and some were tortured in state prisons. On the 31 August 1982, in the copper-mining town of Lubin, three people were mortally wounded. Until the end of Martial Law on the 22 July 1983, approximately 91 people were killed”

 3. Paskin selitys ikinä joku luottakaa lääketieteeseen. Hmm… lääketiede ei ole koskaan tehnyt virheitä…. hmmm…… tulee ainakin talidomidi käytettynä raskauspahoinvointiin ja lobotomia mieleen.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Talidomidi :
  ”Yhdysvalloissa lähestulkoon vältyttiin talidomidin aiheuttamilta sikiövaurioilta. Silloin Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston FDA:n virkailijana toiminut Frances Oldham Kelsey kieltäytyi myöntämästä myyntilupaa talidomidi-lääkkeelle, sillä lupaa hakenut yritys ei hänen mielestään ollut osoittanut lääkkeen turvallisuutta. Presidentti John F. Kennedy palkitsikin 1962 Kelseyn talidomidikatastrofin estämisestä USA:ssa.[3]”

 4. Kysehän on kokeellisesta rokotteesta edelleen ihan Nohynekin , Salmisten ja muiden omin sanoin kertomana. Miksi tämä suomalainen mediapeli ja politiikka on nykyään tällaista välinpitämätöntä suoraa valehtelua? Kukaan ei joudu vastuuseen ja tuossakin viranomainen valehtelee minkä kerkeää

 5. Juu, kyllä käy kato hoitajista jos pakkorokotukset tulee. Itse olen siitä hyvässä asemassa, että voin jäädä nyt alkuvuodesta eläkkeelle. Ajatukseni oli tehdä töitä ensivuoden loppuun, mutta tää rokotushärdelli laittaa suunnitelmat uusiksi.
  Kyllä on vielä työpaikkoja joissa tällaista syrjintää ei harrasteta ja tekevälle töitä löytyy ❤️☀️

 6. Mikäli pakkorokotukset toteutuvat hengenvaarallisilla myrkkypiikeillä, toisin sanoen hirviöpetturit eduskunnassa ajavat sen läpi – tämän jälkeen on varmaa ettei yksikään päättäjä liikku missään Suomessa enää ilman turvamiestä. Eikä yksi turvamies tule riittämään.

 7. Sairaanhoitajat, pysykää tiukkoina nyt! Tämä on koripallo. Kun Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tyrannisoi, silloin on laitettava kova kovaa vastaan.

  Ulosmarssi sairaalasta!

  Ambulanssit tukemaan sairaanhoitajien kamppailua tyranniaa vastaan!

  Pelastuslaitoksen paloautot suihkuttamaan likaista tyranniaa pois.

  1. No, Hämeenlinnahan on vapamuurarien tiukassa hallinnassa. Siksi se on lähes eristynyt muusta Hämeestä ja siksi sielä ei juuri mikään muutu. Ja juuri siksi sielä voi sairaalan poliittinen talousjohto määrätä tällaisia rokotepakkoja.

   Ihan tiedoksi Valviralle: Se jos hoitaja ei ota rokotetta niin se ei ole epäasiallista toimintaa!!

   Ja sitten yksi sivujuonne. Oletteko huomanneet että lääkäreiden rokottamatta jättämisistä ei kahkota lainkaan samalla tavalla? Jaa että miksi? No, kun eivät lääkärit hoida potilaita. Hoitajat ovat ne jotka hoitavat potilaita. Yksikin lääkäri on tehnyt koko korona-ajan etätöitä!! Siis kaksi vuotta !! Kuvitelkaa hoitajat etätöissä.

  2. Kyseessä on koepallo.

   Jos ne saavat täällä pakotettua myrkkypiikit, silloin muut sairaanhoitopiirit seuraavat perässä.

   Ja sen jälkeen muut työpaikat.

   Mitkään kynttilät ei vaikuta mitään kun vastassa on kylmäverisiä psykopaatteja, vallanhimoisia hirviöitä.

   Uskaltakaa tiedostaa, myöntää itsellenne että tästä ei ole muuta ulospääsyä lopulta kuin se että tämä koronatyrannia järjestelmä tuhotaan.

   Tässä menee raja. Meidän henkilökohtaista koskemattomuutta ei loukata! Siihen ei kajota injektoimalla paskaa joka vammauttaa tai tappaa.

 8. Ne jotka vihdoinkin huomaavat miten mielisairaitten psykopaattien hallussa tää Maa on…Tervetuloa joukkoihin

 9. Tässä ”linkaan” tutkimuksen: Terveyskirjasto Duodecim: ”Sikainfluenssa-pandemia 2009 – 2010 ja rokotuksia seurannut narkolepsia”.

  Suora lainaus: ”Narkolepsiaan syyllisenä pidetään yksilöllistä perinnöllistä alttiutta sekä ROKOTTEEN SELLAISTA RAKENNETTA, jota ei ole yhdessäkään aiemmassa rokotteessa.”

  Rokote siis suoraan ilmoitetaan narkolepsiaan syylliseksi tutkimuksessa 22.2.2021.

  Suomi EI ole demokratia : Tokentube Kimmo Leino puhuu ; rikosilmoitus jätetty julkisesti !

 10. Rokottamattomille oikeasti varmaan pian asetetetaan jotkin hallituksen määrämät ajat milloin saavat käydä ruokakaupassa ja apteekissa, jos ei ole ovella esittää koronapassia. Rokottamattomien aikana sitten henkilökunta on säteilypuvuissa paikalla seuraamassa kun saastaiset asioivat. Sairaanhoitopalvelut taas tullaan viemään johonkin konttileireihin, jonne ohjataan passittomat potilaat ja hoitajat.

 11. Sairaanhoitopiiri ei ole ilmeisesti kuullut että piikitetyt myös sairastuvat ja levittävät eivätkä kaikki halua vaarantaa sydänterveyttään piikeillä.

 12. KHSHP:n viestin julkaisija on huhujen mukaan SDP:n Iisakki Kiemunki.

  Demarit ovat tunnettuja kiimaisuudestansa aloittaa kansanmurha. Tästä on todisteena mm. punakapinan aloittaminen, jossa demarit murhasivat viattomia suomalaisia naisia ja lapsia!

  Tämän lisäksi pääministeri ryyppää ja vetää huumeita homojen kanssa ja käyttäytyy holtittomasti baarissa vaikka hänen pitäisi istua kotona tikku nenässä ja maski naamalla karanteenissa!

  Kaiken huipuksi pääministeri ottaa käskyjä vastaan esinahattomalta WEF-Klausilta! Hyi Yääk!!!

  Vieläkö hoitohenkilöstö aikoo äänestää demareita?!!

 13. Olipa kerrankin hyvä ja rehellinen kommentti sairaanhoitopiiriltä mikäli pitää paikkaansa. Tosiaan hoitajat, jotka eivät usko lääketieteeseen ovat väärällä alalla. Ehkä hieman rohkeaa, mutta hyvällä tuurilla foliohattuporukka tosiaan vaihtaa alaa. Jännä sinällään, että ovat töissä eivätkä seuraa esim. messiaanne esimerkkiä.

 14. Näin sitä pikkuhiljaa pakkorokotetaan kaikki suomalaiset. Ensin hoitajat, sitten muut työntekijät. Alkoihan koko rokoterumba aikoinaan vanhuksista ja sitten alettiin rokottamaan kaikkia muitakin.

 15. Ja erikoissairaanhoitoa saa ainoastaan näiltä sosialistisilta keskussairaaloilta. Jumala voittaa vielä lopulta nämä mielisairaat ja pahat satanistit.

  1. Oikea nimetön oletko huomannut kuinka usein foliohattuporukka on ollut väitteineen oikeassa, etkö uskalla vain tunnustaa?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*