4 thoughts on “Päivän video: Hullu metso

  1. Nykyaikana intersektionaalinen feminismi on saavuttanut metsotkin ja naaraat vaan katso että hyi, toksista maskuliinisuutta :D

  2. Nää on mun maita ja tänne on turha tulla kukkoileen t. Pako****** ja sitten pakkoloppukevennys: Niin, nämähän ovat nykyään pakolaisten omistamia kuten naisetkin eli hypätäänkö kaivoon? Kyllä, mitäs tässä muutakaan voi, sitä ennen sanotaan näkemiin ja tulosruudun sijaan näette ählämeiden ohjelmaa sillä palloilu on kielletty paitsi Sannalta burkassa.

  3. Ylen pohjoiskoreauutisiin verrattuna nämä on ollut aina paljon vapaampia ja rennompia, mutta tietysti nykyaikana ovat siirtyneet globalismin palvelijoiksi. Nämä toimituksen ihmiset MTV:llä on silti yhtä paljon normaalimman ja mukavamman oloisia Ylen robotteihin ja friikkeihin verrattuna ja esimerkiksi urheilu-uutiset on asiallisia eikä femakkopridetystä niinkun Ylellä, joilla ihan kesken tavallisen uutislähetyksenkin saatetaan lyödä pyörimään propagandafilmi kuinka joku on kohdannut jossain vihapuhetta tai kuinka naisia ei ole taas riittävästi jossain.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*