Marco de Wit 12 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Leveli on todellinen studiolandia, jolla on hallussaan peräti seitsemän korkealuokkaista studiota.

 

Niinpä ei ole ihme, että esiintyjiäkin on laidasta laitaan.

 

Toisena ääripäänä Marco de Witin paleot Laittomat Uutiset.

 

Ihme: Laittomia Uutisia ei vieläkään poistettu Youtubesta!

 

 

Toisena ääripäänä Suomeen rahakkaasti sopeutunut kurdi Milan Jaff. Tässä Slim Mill haastattelee häntä Leveli 2 -kanavalla.

 

 

 

Milan on myös tunnettu rehellisestä asenteestaan. Esimerkiksi tässä inhorealistisessa videossaan Jaff laukoo totuuksia armottomalla tavalla.

 

Jotkut väittävät lyriikan olevan ristiriitaista. ”Mä omistan tän [Puhoksen] kaiken” ja ”Kela maksaa kaiken” ovat kuulemma ristiriitaisia väitteitä. Todellisuudessa ne ovat täysin yhteensopivia!

 

Jos omistaa koko Lähi-Itä Helsingin, niin silloinhan juuri Kela eli veronmaksajat maksaa kaiken!

 

 

 

 

Milloinhan nähdään Milan haastateltavana Laittomissa Uutisissa?

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

24 thoughts on “Kurdien räppäri-sankari Milan Jaff Levelin Laittomiin Uutisiin?

 1. Voisiko Marco kysyä Milanilta erittäin tyhmän kysymyksen, että miksi kurdit eivät palaa Kurdistaniin? Kurdien näkökulmasta tämä on siis hyvin tyhmä kysymys! Ei tietenkään kannata palata Suomesta ja valkoisten länsimaista Kurdistaniin!

 2. Marcolla pää pehmennyt ja valtakunnansyyttäjällä pökäle housussa, kun maturäppärit alkaneet fanittamaan skeneä.
  Milanin kannattaisi hakea taidekouluun. Se Monclerin raidaus somereaktioineen oli parasta taideperformanssia vuosiin. Tsemppiä nuorelle kapinalliselle, sinulla on kyky heittäytyä ja luoda ihon alle menevää tulkintaa tästä ajasta.

 3. Tarvitaanko tänne oikeasti jotain räppäreitä, koripalloilijoita ja potkupalloilijoita? Tai mitään muutakaan? Miksi ihmeessä?

 4. Suosittelen ehdottomasti, että tämä kurditaustainen myymälävaras tulee lähetykseen!

  Aiheina voisi olla mm. ympärileikkaukset ja kurdien korkea serkkuavioliittojen taso(noin 60%)! Myös olisi kiinnostavaa tietää, että milloin Suomessa notkuvat kurdit laittavat ongelmia aiheuttaneet somalit kuriin?

  Kaikki tietää, että somalit ja kurdit ovat viime vuosina nahistelleet keskenään!

  Milanin mielipide neekereistä yleisesti kiinnostaisi erittäin paljon! Kurdit pitävät itseään ylempiarvoisempina verrattuna neekereihin!

  Myös Milanin sivistystaso kiinnostaa. Eli osaako lukea ja kirjoittaa? nämä perustaidot olisi helppo testata suorassa lähetyksessä. Milanille Aku Ankan-taskupokkari käteen ja hänen pitäisi lukea sitä ääneen!

  Tietenkin tärkein kysymys olisi Milanille olisi, että ottaako hän kebabiinsa tulista vai mietoa kastiketta ja entäs valkosipuli?

 5. No, nuo nyt tulevat olemaan Suomessa aina toisen luokan kansalaisia. Eivät koskaan pääse meidän tasolle. Eivät edes elintasolle, hierarkiasta puhumattakaan.

 6. Epäilen hyvin vahvasti että valehtelee. Taisi olla vain niin, että matkusti mukavasti. Yöpyi hotelleissa ja söi ravintoloissa. Koko lystin maksoivat suomalaiset veronmaksajat, jos Suomen valtio antaa verorahoja juutalaisten pakolaisjärjestölle HIAS:kselle, joka maksaa siirtolaisten matkat, koska nämä siirtolaiset ovat samaa rotua kuin juutalaiset.
  http://www.jchelsinki.fi/sites/default/files/Hakehila_2_2015_web%20sivut%201%2C%203%2C%204.pdf

 7. Ei näin, Marcoliina. Ymmärrän kyllä jos näkyvyyden takia pitää nuolla mafian p€rs€ttä. Levelikin meni nicon nuolennan eli pelon takia persiilleen alkuperäisestä, tuollaiseen idiodilaisten nuolentaan eli lopullisesti väärään. N€gevalkoviha, ashlam ja mafia otettiin.

 8. Nyt loppui tämän sivuston lukeminen. porukka vähenee Marco poju.
  Tälläisten idiootti huumeidenmyyjien ihannointi käy kalliiksi. eivät he omista muuta kuin rääsynsä.

 9. Toihan edustaa juuri pahimmillaan sitä matujen luomaa ja Suomessa nousevaa gangsta-rapin kulttuuria jossa matujengit sotii keskenänsä kuten Ruotsissa. Kenen puolella tässä nyt ollaan?

  1. Ideana olisi haastatella. Puhoksessa on tullut pyörittyä hiukan, kunnes minulle tuli porttikielto, koska kuulemma aiheutan yleistä vaaraa. Kysymyksiä kyllä riittäisi.

 10. Ikivalehtelija, rikollinen, väkisin tunkeutuja, täysmätä maTuloinen jengispede. ÄO 60. Mannetkin paljon parempaa sorttia.

 11. Noi tusina gangstat voi mennä Ruotsiin pätemään, ja oikeasti se ei omista edes lökäpöksyjä päällään.

 12. Levelin katsojat äänestivät että marco saa jatkaa laittomia uutisia. Milan Jaff voisi olla kiinnostava vieras, hän ainakin puhuu suoraan ja kertoo millaista nuorten elämä oikeasti on helsingissä nykypäivänä.

 13. Heh heh…, Mr. Jaff kertoili Seiska- lehdelle kuinka 12 miestä hyökkäsi hänen kimppuunsa. Olivat aseistautuneet nyrkkiraudoin ja pippurisumutteilla mutta hän löi kaikkia turpaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*