Marco de Wit 12 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Voitteko kuvitella, että tällaista tapahtuisi Suomessa, vaikka tapahtuisi mitä.

 

Ai niin. Koko ajan tapahtuu vaikka mitä törkeyksiä, joilla meitä viedään valtavaa vauhtia kohti totaalista poliisivaltiota.

 

Suomalaiset lampaat ovat silti hiljaa.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Päivän video: Buu

 1. Suomalaiset paska aivoiset lampaat seuraavat mielenterveys ongelmaista pääministeriä sosiaalisessa mediassa kuin jotain suurta palvottavaa kohdetta.

  Pakko oireilu näyttää olevan tarttuvaa.

  Pääministeri ja pienen lapsen äiti juopottelee aamuun asti Helsingin juottoloissa.

  Ehkä kaatui ja löi itsensä liukkaaseen katuun. Naama mustelmilla ja ruvella kun liihottaa kännissä räkälöissä.

  Koronatyrannian viheliäinen narttu.

 2. Mitä muuta voisi tanskan johtajilta odottaa. Ovatha he pääosaltaaan juutalaisia, Danilaisia. Kun mooses kokosi heimot yhteen aavikolle ja laski heidät ja he lähtivät kaikkiin ilmansuuntiin, vaelsivat Danilaiset aina Tanskaan asti ja jäivät sinne asumaan.

  Jos joskus olette ihmetelleet miten Märsk saa aina isoimmat rahtitilaukset ja Findus tuotteita kaupataan joka puolella, on kyse juuri tästä juutalaisten yhteenlittymästä. Ja miten Carslbergia mainostetaan joka puolella, sitä joka omistaa jo Sinerykofimme. Tai miten luokattomia Danforsin termostaatteja myydään yhä kaikkiin mahdollisiin paikkoihin eikä niiden tunnettuja heikkouksia ole edes yritetty korjata.

  Tästä on kyse. Juutalaisilla on suuri valta maasta josta pystyy hyvin tarkkailemaan meriliikennettä ja tarvittaessa katkaista sen. Ja siksi aikoinaan Tanska sai alistaa itselleen myös Norjan ja Grönlannin. Ja siitä tulevat kikkarapäiset tanskaaliset lapset.

 3. Päivän buu: Marco on innoissaan tuleeko ryöstäjä, autonpolttaja, väkivalta ym. MafiaKurdi Jaffa hänen laittomuus uutissii.

 4. Suomalaiset ovat lähes kaikki pelkkiä säälittäviä ja alistuvia orjia joista ei ole mihinkään. Suomalaiset miehet ovat raukkamaisia nynnyjä ja pelkureita ja suurin osa suomalaisista naisista on niin ikään länsimaailman paskimpia valkoisia naisia, jotka vain vihaavat ja halveksivat myös niitä harvoja hyviä miehiä, ovat heti avaamassa rajoja, ovat heti heittämässä veronmaksajien rahoja kaikkeen paskaan ja kaikille maailman ihmisille jne.

  Suomalaiset ovat aina olleet liian heikkoja hankkiutuakseen eroon heikosta aineksestaan ja nyt te taas maksatte siitä kovaa hintaa!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*