6 thoughts on “RipSote-pikamiekkari menestys!

 1. On hyvin tärkeää tukea hoitohenkilökuntaa siinä ettei mitään piikkejä ole pakko ottaa, eikä niitä aleta yleensä antamaan hoitajille. Täysin turhia ja erittäin vaarallisia myrkkypiikkejä!

  Minä olen rokote ja satanistivastainen, olethan sinäkin?

  1. Minulla on myös diagnosoitu rokotevastaisuus ja maskivastaisuus. Tämä ärtyi pahaksi sen jälkeen kun tutustuin rokotteiden kehittelyn historiaan. Siinä taudin oireen kuvitellaan olevan taudin syy. Esim. nenästä vuotava räkä, tai lehmärokon paiseneseste -kuviteltiin olevan taudin syy . Käsittämätöntä taitamattomuutta. Ei ymmärretä mitään ihmisen kehon ja elimien toiminnasta.
   Onko auto pakoputkesta tuleva musta savu se syy siihen miksi se moottori savuttaa ?
   Onko se niin, että automekaanikko antaa korvatulpat, jos autosi moottori pitää pahaa ääntä?
   Näin tavallaan lääkärit toimivat, kun ne määräävät oireita tukahduttavia lääkkeitä. Esim. kuumetta ei pidä alentaa buranalla. Saat vain pidemmän taudin. Kuume on paranemista.

   1. Aivan oikein. Tyhmältä tuntuu kun hoidetaan seurausta eikä syytä. Luonto hoitaa ja mitä rokotteisiin tulee niin uteliaat ovat hiljentyneet vastaukseen: ”Joo otan rokotteen kun leijonatkin alkavat sitä käyttämään”. tuloksena yleensä pällistelyä,muttei tosimiestä haittaa. Olen polkuni valinnut. Ja kaikille hoitajille ym. tsemppiä ja voimia. Totuus voittaa aina.

 2. Maatamme miehittävälle viholliselle ja maanpettureille käy lopulta vielä hyvin huonosti kun jatkavat suomalaisten vainoa ja kansanmurhaa. Varsinkin kun suurelle massalle selviää, että kaikki on ollut tietoista valetta ja suomalaisia on vain riistetty valheiden avulla. Että vihollisemme on vielä myrkyttänyt kansammekin erittäin vaarallisilla piikeillä ja mitään koronaa ei ole koskaan ollut olemassakaan, kuten ei Holohoaxiakaan. Kaikki vain törkeää valetta.

 3. Mitään piikkejä ette enää anna hoitohenkilökunnalle, ettekä kenellekään muullekaan fucking mielisairaat satanistit! Teidät tullaan puhdistamaan yhteiskunnasta, tietysti laillisesti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*