8 thoughts on “Koronatyrannian vastustaja. Sinä et ole yksin -kampanja

  1. Näin on. Meidän pitäisi liittoutua ja jos meitä on paljon niin pistetään vaikka fyysisesti hanttiin.

 1. Kyllä kyllä hyvä on ajatus ja aatteellisuus… Itse katson vierestä kun tuokin juttu paskotaan kasaan kun joku sanoo jotain mistä toinen ei tykkää, eikä mene aikaakaan kun tuollakin riidellään jostain ihan muusta kuin siitä mitä varten ryhmä perustettiin.

 2. Meitä rokottamattomia on noin 1.6 miljoonaa. Ei siis ihmet että julkinen painostus ja ajojahti jatkuvat.

  1. Jokainen aamu kun avaan lehden niin saan lukea tätä saatanallista koronaöyhötystä. Luen kyllä YLE:n uutisia koska sotilastaitoihin kuuluu tuntea vihollinen ja jokaisen vihervassarikommareiden aivoitukset tulee tietää ja niihin vastata……

  2. Mielestäni nämä ns. ”asiantuntijat” voivat työntää koronapassinsa perseeseensä ja syvälle sinne…. Meikäläinen on sairastanut malarian ja kaksi skorpparia on jalkaan törmännyt ynnä muutama epämiellyttävä meduusa plus Afrikassa muutama huimausaineen alainen ”sotilas” on henkeäni uhannut. Palvellessani siellä lähetin ne niiden taivaaseen….

 3. Televisio valjastettu täysin raskaan, globaalin poliisivaltion hallintaan.

  Samaan aikaan tulee NCIS rikostutkijat nelosella, Poliisit UK subilla, Euroopan rajavartijat vitosella, Keisari Aarnio Jimillä, Amerikan rajavartijat kutosella, AVA rikosputki Karkuri, Kova laki erikoisyksikkö FRI, Huumebisnes Oy National Geographic.

  Samaan aikaan. Aivopesty idiootti ei huomaa mitään.

  Aivopesun loiskunta yltyy paska aivoisilla lampailla.

  En katso itse TV:tä. Mutta huomaan asioita mitä useat muut eivät.

  Kaikilla kanavilla pyörii sonta. Mutta nyt on poliisivaltion raskas vaihde päällä.

  (missäs ne kaikki taitavat hakkerit on jotka osaa pimentää kanavan kuin kanavan…onko niitä edes oikeasti)

  YLE on pahin tyrannian linnake median osalta.

  Siellä se YLE Areena saa näköjään olla koko ajan ihan rauhassa. Missäs ne vapaus taistelija hakkerit on?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*