Marco de Wit 13 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Ihme on tapahtunut. Youtube ei ole vieläkään vetänyt alas Leveli 2-kanavalla esitettyä Laittomia Uutisia.

 

 

Ihme: Laittomia Uutisia ei vieläkään poistettu Youtubesta!

 

 

Toisaalta ei se paljon auta, koska Levelin toimittajat Nea ja tämän poikaystävä Tapsa edelleen vaativat Laittomien Uutisten lopettamista Leveli -kanavalla.

 

Niinpä Tapsa meni valittamaan sunnuntain Levelin lähetykseen, syytteli Marcoa ja vaati yleisöäänestystä siitä saako Laittomat Uutiset jatkaa.

 

Varmuuden vuoksi ennen äänestystä Tapsa sai syytellä Marcoa, joka ei tietysti saanut vastata syytöksiin mitään.

 

Tästä huolimatta äänestystulos oli seuraava:

 

 

 

 

Kas kummaa. Heti äänestyksen jälkeen kävikin ilmi, ettei äänestys ollutkaan sitova.

 

Seuraavaksi tuli sitten Junnu haukkumaan Marcoa, joka ei taaskaan saanut vastata mihinkään syytökseen.

 

Sitten otettiin uusi äänestys.

 

 

 

 

No niin. Saatiinhan se haluttu lopputulos.

 

Että tällaista pojat.

 

No, eipä siinä mitään. Eiköhän tämä ollut helppo ennustaa. Väkisin ei kannata yhteistyötä muutenkaan harjoittaa, vaan molempien pitää sitä haluta aidosti.

 

Hyvää jatkoa Levelille! Jokainen tyylillään.

 

Pääasia, että taistellaan kaikki koronatyranniaa vastaan.

 

 

Lähetys on tämän jutun julkaisuajankohtana edelleen käynnissä, mutta ensimmäinen äänestys oli lähetyksen ensimmäisen tunnin aikana ja toinen äänestys noin kolmannen tunnin kuluttua.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

34 thoughts on “Leveli Live äänestys: Marco vs. Tapsa 639 – 483

 1. Ehkä provosoit noita vähän liikaa ja Junnu otti tuon sun esiintymisen loukkauksena. Huvittavinta oli kun Junnu vaati sua Marco ottamaan ne niiden ”todisteet” eli ne Malisen yksityisviestit siihen teidän lähetykseen. Sehän olisi ollut iso virhe. Nyt se äsken syytteli sua siitä ettet suostunu ottamaan niitä todisteita siihen vaikka sillä itsellänsä on koko kanava ja kaikki mahdollisuudet näytellä niitä todisteitaan Malisesta ihan milloin vain. Eipä vaan näy eikä kuulu. Ei kuumepäissään ilmeisesti aatellu tota asiaa loppuun saakka , eihän tossa ole mitään järkeä.

  1. Kyllä Levelin taso laski Tapsan ja Nean myötä.Marcolla on kyllä karkea tapa esittää asioita.Mutta.Pitää muistaa että hän on myös monesti oikeassa.

  2. Minä sanoin, että ette jatka Levelillä. Marco oket täysin yhteistyökyvytön, ja hekinen tiladi on sellainen, että sinua ei oteta enää vakavasti.
   Onnea hupisivustollesi.

 2. Tuo Nea on hyvinkin mahdollisesti SuPon lähettämä ja kuvioon kuuluvasti Tapsa taas tavanomainen, hyväuskoinen ja kiltti mies. Itsekin Tapsa monta kertaa todennut että on ollut väärässä koska on ollut alustavasti vailla tarpeellista tietoa tai vain sinisilmäinen.

  Nea todellakin on ”entinen” feministi ja käyttää tuon tuhoisan liikkeen avainsanoja. Siitä ei pääse mihinkään. Lisäksi nyt näyttää ”puolustustilejä” (mahdollisia avustajia) ilmaantuneen muun muassa Youtubeen ”tsemppaamaan” Neaa.

  Marco on tämän hetken valossa oikeilla jäljillä. On tietenkin jälleen vaikea uskoa että Leveliinkin olisi tavalla tai toisella soluttauduttu. Nämä asiat ja miten ne taustalta masinoidaan, ovat loppujen lopuksi erittäin yksinkertaisia ja iskevät ihmisyyden heikkoihin kohtiin..

 3. Junnu on testoa käyttävä vauva, jolla menee pissi housuun, kun akat vähän kiljasee. Vedetään muita ihmisiä ns. kölin alta harvase viikko ja sitten itketään, kun ihmiset/ tahot lopettaa kaiken yhteistyön heidän kanssaan. Näin tapahtui persujenkin kohdalla.
  Nyt he tekivät kuitenkin juuri sitä, mistä muita ovat syyllistäneet eli potkittiin kaveri pois kuvioista, kun alkoi tulemaan omilta huonoa palautetta toiminnasta. Helvetin munattomia nynnyjä koko porukka femakkoineen.

 4. Kiitos Marco ettet lähtenyt laimentamaan Laittomia Uutisia. Juuri tämän takia niin monet lukevat Laitonta Lehteä ja katsovat Laittomia Uutisia!

  Laittomat Uutiset olivat niin kuumaa tavaraa, että ohjelma jäi yhteen jaksoon. Mutta antaa poikien sitten tehdä keskenään hienoa työtä.

  Ilmeisesti Nea vie Tapsaa ja Tapsa nöyristelee Nealle, kun haluaa Nean pöksyihin. Miehisty ja ole rohkea mies Tapsa!

 5. Marko sulla oli mahdollisuus nähdä ne todistusteet kieltäydyit ja jatkoit harhojas kun taas olisit saanut tietää mikä on totuus mutta eipä se sua kiinnostanut ainoastaan hajottaminen kiinnosti.

 6. Kukin tyylillään! Ei pidä jäädä nahistelemaan lillukanvarsista, vaan eteenpäin!

  Tosiasia on, edessä on yhteinen suuri kansainvälinen vihollinen, eli ************* ja heidän lakeilijat, jotka pyrkivät piikittämään tavallisiin kansalaisiin myrkkyä!

  Stop ************* myrkkypiikit ja kansainvälinen sosialismi!

  Ps. Malinen on huomattavasti älyllisesti lahjakkaampi kuin tämä outo ”nea”!

 7. Junnu ei kestä kritiikkiä. Herkkähipiäinen on. Tulee entinen pomoni tuosta mieleen. On samannäköinenkin. Tuskin Junnu kestää VKK:ssa pitkään, vaikka on jo nimitetty VKK: n ensimmäiseksi kunniajäseneksi. Yleensä kunniajäsenyys vaatii vuosikymmenten työn puolueessa ja edellyttää puheenkohtajuutta ja ministerin uraa. Junnu uhosi idän uhalla ja sisäisillä vihollisilla la 4.12. puheessaan. Jäi epäselväksi keitä tarkoittaa. Ei väkivallalla uhittelulla olla ikinä mitään rakennettu. Kun joskus se yksi virtuaalivaluutta tulee, niin bitcoinit ja muut nollataan ja niiden leveilevät omistajat nolataan. Junnunkin rahoilla levittely ja elvistely loppuu.

 8. Oliskohan kannattanut mennä mielummin sen Nean vetämään ohjelmaan käymään tota juttua läpi ja pitää laittomat uutiset omanansa niin levelin katsojatkin olisi nähny minkälainen ohjelma on kyseessä.

 9. Hyvä että järjestitte gallupin. Järjestäkää niitä lisää. Porukka tykkää olla interaktiviisia ja osallistua

 10. Suora demokratia näköjään toimiikin niin että kellä on eniten auktoriteettiä saada katsojat puolelleen lähetyksessä voittaa kun pidetään kaksi eri äänestystä käytännössä samasta asiasta tai sitten katsojat haluaa laittomat uutiset ilman Marcoa.

 11. Tapsa ja Junnu menee niin kovaa ihmissuhde ja tunnepuoli edellä että uhraavat Neansa puolesta sekä Marcon että Malisen. Lähetyksen kommenteissakaan ei olla kovin tyytyväisiä tohon.

 12. Tommonen Nea kävisi myös aika helposti klassisesta tiedustelupalveluiden hunaja-ansasta. Onko jopa liian ilmiselvää?

 13. Nean ulostulo täytti kaikki Me Too- liikkeen määreet, tarkoituksena halventaa kohdetta ja aiheuttaa tälle vaikeuksia. Alhaista toimintaa enkä arvosta tuota naista enää.

  1. Samaa mieltä. Kerran! feministi aina feministi. Nea on paljastunut Syyttelyä ilman todisteita.Tyypillistä feministelle halutaan pilata mies. Samalla tavoin tehtiin Tomi Metsäkedolle.
   Leveli Älkää antako tämän masentaa ottakaa se oppina millaiseen ansaan ei pidä astua

   Nea syyllistyi Malisen kunnianloukkaukseen

 14. Harmi, että MARCO käytit sen puolentoista tunnin lähetysajan tuollaisen ihmissuhde asian perkaamiseen. Olisi ollut tärkeämpiä asioita esiin tuotavaksi. Kuten pakkorokotusaikeet. Ja se onko viruksia ylipäätään olemassa.
  Nyt kaikki jäi vain jauhamaan tyhjää.

  1. Päin vastoin.

   Marcon onnistui paljastaa potentiaalinen Honey Trap. Tällä hetkellä näyttäisi jopa siltä, että samaan kuoppaan on kävelemässä vielä joku muukin, jos tuossa ohjelmassa niitä enemmänkin on. Mielenkiintoinen tilanne joka tapauksessa.

   1. Tai kyse voi olla vain siitä, että ”nean” biologinen kello on alkanut soimaan ja ”tapsa” on paljastunut tuhkamunaksi! Lapsen kaipuussa ”nea” aloitti teerenpelin Malisen kanssa saadakseen munasolunsa hedelmöitetyksi?

    Mutta epäonnistui!

 15. Aika soppa saatu aikaiseksi, tää Marson artikkeli on kuiteskin hyväntahtoinen varsinkin tää on hyvin sanottu ”Hyvää jatkoa Levelille! Jokainen tyylillään.Pääasia, että taistellaan kaikki koronatyranniaa vastaan.” Ei tässä ole nyt aikaa riidellä. Kuiteskin Marko on nyt tota Malista puolustanut ja kaikki näkee ettei ollut ihan loppuunasti ajateltu asia Leveliläisiltä vaikka niillä oikeesti oliskin jotain todisteita tosta hommasta. Sanoisin että jatkakaa siitä mihin jäitte, tehkää hyviä artikkeleita jne tää ois menny enemmän nappiin jos ei olisi heti tullut tätä typerää Malis juttua. Marson maine vain kasvoi

 16. Katsoitteko tai kuuntelitteko edes lähetystä? Marcolla taas on ongelma siinä ettei omassa toiminnassa nähdä mitään vikaa. Joku puolentoista tunnin spekulatiivinen räntti ei tuonut mitään lisäarvoa lähetykselle vaan vaikutti ennemminkin siltä, että haluttiin vain haastaa riitaa. Jos tuo oli osoitus myös tulevien ohjelmien laadusta niin tervemenoa vain, tasokkaampaa keskustelua kuulee lähiräkälässäkin.

 17. Tähän loppui Levelin katsominen. Junnu oli säälittävä kun tuli studion huutelemaan taustalle kun Laittomat uutiset oli menossa. Ihme nillittäjiä koko porukka varsinkin : Nea, Tapsa ja se hamekangasta vailla oleva paksupoika jolla onnkultahammas.

 18. Harmi.. Vuosisadan rakkaustarina ei sitten toteutunutkaan. Ehkä ensi kerralla Marcoliini nöyristelee sitten vielä vähän enemmän herrojensa edessä. Sitä se on kun on koiran asemassa.

 19. Ihmettelen kuinka VKK voi nimittää kunniajäseneksi yhtään ketään vielä tässä alkuvaiheessa. Jotakin sisäistä peliä, vai saako siellä kunniajäsenyyden rahalla ja julkisuudella. Jonkinlaista lehmänkauppaa jo alkuvaiheessa. Tuollaisia nämä kaikki puolueet ovat Suomessa. Heti alkaa pelin politiikka. Taitaa uusissa pienissä puolueissa olla vielä räikeämpää kuin perinteisissä alun perin kansanliikepuolueissa, jotka vasta vuosikymmenien aikana korruptoituivat. Uusissa pienpuolueissa korruptio alkaa heti alussa? Marcon VKK:n puolueen sääntöjen esittely 8.12. taisi olla yksi ärsyttävä tekijä liikaa Levelin tekijöille. VKK:lla on pitkä tie kuljettavana valtaan. PS+VKK yhteensä 20 % kannatus. Liikkuvatko noiden äänestäjät noiden kahden välillä vai kykenevätkö nämä saamaan lisää kannatusta. Saa nähdä.

  1. Yksi asia on jo selvä. Nykyisiä eduskunnassa olevia puolueita ei kannata äänestää. Onhan esim. Malinen VVKn talousohjelman tekijä että kyl siellä on ihan ok porukkaakin.

 20. VKK:ssa valta on keskitetty pienelle piirille. Voisi vaikka kuvitella, että kun puolue vaatii valtaa takaisin kansalle, se itse noudattaisi puolueen sisällä demokraattisia käytäntöjä. Mutta kun ei. Sen lisäksi ohjelma on ohut ja ylimalkainen. Ano Turtiainen itse kannattaa Amerikan mallia sovellettavaksi Suomeen. Siinäkin on ristiriita. Leipäjonoista ja kantaväestön köyhtymisestä päätellen sitä mallia on toteutettu. Vieläkö Anolle enemmän Amerikan mallia? Ano Turtiainenkaan ei kestä kritiikkiä ja pinna palaa herkästi. Presidenttiehdokkaaksi itsensä julistanut Junnu uhoaa sisäisistä ja ulkoisista vihollisista ja Suomen salaisista aseista. On melkoinen ydinseurakunta jo noissa kahdessa tyypissä.

 21. Tuli tossa katottua MDW youtubesta. Munaton nillittäjä, kuka huutaa virkavaltaa apuun joka kulmalla. Kehtaa vielä puhuttaa itseään ”vanhan liiton” miehenä 😂

 22. Leveli on täyttä sontaa. Ei kai tuota katso kuin pillihousuiset maahantunkeutujat ja muut henkiheikot itähaitarilta 10–20.

 23. Kootkaa rivit uudestaan älkää alkako tappelemaan keskenänne ,jakakaa ministerinpaikat myöhemmin kumminkin hajoita ja hallitse johtaa 6-0 ja kaikki syyllistytte johonkin kun ruvetaan kaivamaa ja sitähän vastapeluri haluaa ,nyt ne tomahawkit turpeeseen
  ja kova saunominen sekä juominen päälle ,ja äkkiä .Sitä kautta laiha sopu on parempi kuin lihava riita. Tämän jälkeen tomahawkit käteen ja oikean kohteen kimppuun. Mars Mars

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*