5 thoughts on “Päivän video

  1. Marco! Oikeasti viimeisen kerran, kun et itse huomaa.
    Niin kutsutut vaikutusmahdollisuutesi kapenevat jatkuvasti. Olet täysin yhteistyökyvytön. Jos saat harvinaisen mahdollisuuden vaikuttaa jollain kanavalla, niin aiheutat sielläkin rähinälläsi sen että sinua ei vahingossakaan kutsuta sinne uudestaan. Tämän niin sanotun ”julkaisun” lukijamäärä pienenee kokoajan.
    Kun aina peräät mahdollisuutta vasta-argumenttiin, niin olisin oikeasti enemmän kuin kiinnostunut jos esittäisit lehden lukijamäärän kehityksen ja myös tarpeeksi pitkällä aikavälillä, jos et esitä voi siitäkin vetää mat johtopäätökset.
    Tulen huomenna iltapäivällä katsomaan onko dataa pöydässä, ja lopetan sen jälkeen tämän paskan lukemisen.
    NYT ON SEN VASTA-ARGUMENTIN PAIKKA.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*