Marco de Wit 14 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kansallismielistä kenttää on aina riivannut yksi tauti:

 

Nimittäin suuren johtajan kaipuu.

 

Kyseessä on infantiili reaktio, jossa aikuinen ihminen vajoaa lapsen tasolle ja siirtää vastuunsa johtajalle eli ikäänkuin vanhemmalleen.

 

 

 

Todellisuudessa suuret muutokset edellyttävät monien taloudellisten ja sosiaalisten trendien yhtymistä JA ihmisten omaa henkilökohtaista rohkeutta ja aktiivisuutta.

 

Kristityt ovat tämän aina tienneet ja nyt muistuttavat myös muita.

 

Muutos syntyy kynttilöiden syttyessä ja pienien joukkojen yhdistyessä.

 

 

 

Nyt on useissa kirkoissa käynnissä kirkkokapina – tai siis vielä jotakin kauniimpaa. Mikähän olisi oikea sana sitä kuvaamaan?

 

 

Alla Tampereen tuomiokirkko.

 

 

Alla Keski-Porin kirkko.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

21 thoughts on “Kirkkokapina: Todellinen muutos tapahtuu ilman suurta johtajaa!

 1. Yleistilanne on niin paha että tällaisilla tempauksilla ei valitettavasti hetkauteta vihollista. Ovi pysyi kiinni vaikka olisivat veisanneet aamuun asti.

  Tarvitaan ISO kapina. Laajaa kansalaistottelemattomuutta. Jos ravintolat ja muut keskeiset toimijat eivät lähde laajalla rintamalla mukaan, silloin koronatyrannia jyrää. Hämeen keskussairaala on koepallo. Jos siellä koronatyrannia jyrää hoitajat se johtaa nopeaan häviöön koko Suomessa.

  Ehdottomasti tarvitaan näkyviä, voimakkaita johtajia joihin kamppailu henkilöityy koska se yleensä motivoi muita ihmisiä lähtemään mukaan.

  Valitettavasti keväällä jo nähtiin että suurin osa suomalaisista on jo antautunut. Ja niin aivopesty, että he kuvittelevat tekevänsä hyvää kun palvelevat koronatyranniaa.

  Loppuun asti taistellaan. Se on selvää. Mutta koronatyrannia on niskan päällä. Eikä se muutu kukilla ja kynttilöillä.

 2. Hyvä että *********nen vapaamuurari eliitti vähentää ihmisiä luonto puhdistuu!

  Correct! The plan of the elites has long been to eradicate 95% of the population while saving the highly-selected 5% required to defend and serve them. These 15 million Chosen Ones and their 15 million other-tribal associates will live like Gods, while their servants will live quite well indeed, all the more to keep them happy. Soon after the event occurs, that being the declaration that a non-virus or simple virus said to be deadly to all life has been discovered to be spreading rapidly around the earth, the elites will have ready a vaccine which will be mandatory world-wide and which will make everyone ill … but, secretly, there will be TWO vaccines, one which always kills and one which never kills … this is how the selected will be saved along with the elites.

  Of course, the masses think there is only ONE vaccine. All this will take about 3 months, and after the 7.3 billion bodies have been mulched for pig feed and fertilizer, the One World Government will be set up and everyone will be soon be well-housed and working. All this will probably take at least 30 years to become a very smooth working operation indeed.. But once the cull takes place, leaving about 500 million humans left on earth, the planet itself will begin its return to health in rapid fashion, with the air, water, soil, flora, fauna, and fish returning in 50 to 100 years to the glorious health of 1,000 years ago. Humanity will be well-controlled but happy, while the elites may well eventually debouch themselves to death like the Romans did, and the world will start all over again repeating the deadly cycle we are now experiencing. Then again, the elites may just think better of destroying themselves and may maintain the planet as the Paradise they’ve created for centuries to come. This scenario is coming soon, so enjoy each day and each other as never before … because most of us will soon be gone.

 3. Hyvä ja arvostettava veto. Toimivat oikein, vielä kun älyäisivät rakentaa omat kirkkonsa ja sanoa piupaut organisaatiolle

 4. Paperittomat matut oli tervetulleita kirkkoon aiemmin. Kysytäänkö matuilta koropassia vai piilotteleeko kirkko edelleen paperittomat? Helsingissä enää 50% kuuluu EV.lut kirkkoon. Syynä kuulemma kirkon homovastaisuus ja ihmiset eivät usko Jumalaan. Taitaa menettää jäseniä sekä konservatiiveistä että liberaaleista. Koronapassi kanta kertoo kirkon mädännäisyyden. Ranskassa kirkkoja myydään islamilaisille moskeijoiksi. Hesassa kuusi kirkkoa on sulkemisuhan alaisena koska ei ole rahaa.

 5. Onko suomalaisista ikinä löytynyt vahvoja kapinajohtajia? Ei ole. Luotan enemmän joukkojen voimaan kuin että odotetaan maagista messiasta. Joukosta nousee johtajia, jos on noustakseen, mutta ei johtajia kaupan hyllyltä osteta. Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta oli Ranskan suuren vallankumouksen yksi tunnuslause. Pitää ottaa esimerkkiä alkukristilllisen seurakunnan toimintatavoista. Sen vainoaminen oli aivan eri tasolla kuin vielä koronakriittisten vaino tänä päivänä. Vielä ei syötetä ketään leijonille. Vallankumouksen ja vastarinnan tekemisen tekniikoista löytyy kyllä hyviä esimerkkejä historiasta, vaikka Ranskan ja Venäjän vallankumouksista . Pitää olla lyhyen ja pitkän ajan tavoitteet.

 6. Jokaisen voima on sydämesssä; suurin osa TIETÄÄ tämän erottelun olevan väärin.

  Mutta harva tietää sen olleen SUUNNITELMALLISTA; Perustuslain tarkastamiskomitean mietintö 9 / 2010 ; sivulta 60 lukien: poikkeusoloja koskevaa lakia TULEE muuttaa niin, että poikkeusolot voidaan julistaa kansainvälisen elimen ILMOITTAMAN ”pandemian” seurauksena .

  Tässä on julkinen todiste kaiken suunnitelmallisuudesta ja piikkhaitosta taas on julkinen tutkimus; jonka takasivulla komeilee THL:n tutkijan nimi : Sikainfluenssa-pandemia 2009 – 2010 ja rokotuksia seurannut narkolepsia.” ”Narkolepsiaan syyllisenä pidetään yksilöllistä perinnöllistä alttiutta sekä rokotteen sellaista rakennetta, jota ei ole yhdessäkään nykyisessä rokotteessa.”

  Terveisiä ja hyvää joulua kaikille punapipoiselta tonttuhiipparilta .

  Kyllä totuus vielä tässäkin maassa voittaa !

 7. Luterilainen kirkko on aina ollut antikristillinen kirkko, ja naispappeus oli se viimeisin naula. Siitäkin, naispappeuden introduseeeraamisesta, on jo kolme vuosikymmentä. Luther oli tietysti fiksumpi kuin katolinen kirkko, mutta kaikkea hänkään pystynyt tekemään. Katolinen kirkko perustettiin aikanaan vastustamaan kristinuskoa ja niin se toimi koko ajan. Toimii edelleen.

  Kirkko ei perusta toimintansa raamattuun. Nää kaikki ihimset ovat harhaanjohdettuja.

  Lasten kaste, rippi jne ovat ei-raamatullisia asioita. Yhtä paljon kuin pakanallinen joulu. Ei joulua mainita raamatussa.

  https://www.goddessandgreenman.co.uk/yule/

 8. ”Kristityt ovat tämän aina tienneet ja nyt muistuttavat myös muita.”

  Kristityillä on yksi johtaja, ei muuta tarvitse.

  Rahaväki nauraa tälle tempaukselle, he tietävät että jumala on olemassa, ja tietävät myöskin miteen harhaanjohdettuja nää ihimset ovat. Tällaisia artikkeleita ei kannata kirjoittaa.

 9. Suuren johtajan kaipuu on merkki siitä, että vielä ei olla pohjilla. Jahka suurella osalla menee riittävän huonosti niin alkaa spontaanisti tapahtua.

 10. Mutta toi passin vaatiminen kuuluu niin nykyisen kirkon toimintaan. Kirkkohan edistää todella haitallista ja vaarallista matutusta, ihannoi kaikenlaista sairasta pervoilua ja edustaa muutenkin kulttuurimarxistisia mädättäviä arvoja.

 11. Testosteronilla varustetut Alfat puuttuu.Valta Kuuluu Kansalle kokouksessa kävin.Valtaosa kiukkuisia akkoja.Mädätyksen jäljet näkyy ja tuntuu.Olisi pitänyt lähteä ennen tätä koronanäytelmää hevon vittuun täältä lammastarhasta.Nyt ei enää pääse mihinkään ilman orjapassia.

 12. Lutherille Raamattu oli uskon perusta. Paavali, kuinka katolinen kirkko perustettiin vastustamaan kristinuskoa, joskus vuonna 300 jkr? Onko se vain Rooman valtakunnan toinen ilmestymismuoto hengelliseen viittaan verhoutuneena?

  1. Aimolle:

   Ei oikein saa kiinni kysymyksestä, mutta noin se menee. Rahaväki perusti katolisen kirkon, ja oikeastaan kaiken muunkin paskan maan päällä, kommunismi, Islam. Rahaväki oli myöskin Lutherin kerhossa, sen Luther tajusi aika myöhään, oisko se ollut kolme vuotta ennen kuolemaansa.

 13. Mooseksen kirjoista löytyy paremmat ohjeet kulkutautien hoitoon, kuin nykylääketieteestä. Siis jos tää sirkus liittyy lääketieteeseen.
  Kantsii lukea ne ohjeet 3000 vuoden takaa. Yllättävän järkeviä ohjeita silloin tuolla koukkunokalla oli.

 14. Rooman katolinen kirkko on ainakin ollut ehdoton siinä, että sillä on valta yli kaikkien maallisten hallitsijoiden ja se on erehtymätön. Lieneekö sillä vielä sama agenda? Onkohan katolinen kirkko edelleen se, joka vetelee naruista kulisseissa? Toiset väittävät, että rahaeliitti pitää maailmaa hallinnassaan, muuta voisiko olla, että katolinen kirkko ja rahaeliitti pelaavat kimpassa? Toisella on rahakoneisto ja toisella vuosisatojen aikana kertynyt taito valehdella ja saada ihmiset uskomaan. Nykyinen päästökauppa muistuttaa Lutherin aikaista anekauppaa, jossa rahalla sai ostaa itselleen taivaspaikan. Ilmastouskonto on sekin jonkinlainen oppirakennelma, maallistuneiden uskonnonkorvike. Teet syntiä, eli saastutat, selviät siitä kun maksat päästöoikeuksista.

  1. ”Rooman katolinen kirkko on ainakin ollut ehdoton siinä, että sillä on valta yli kaikkien maallisten hallitsijoiden ja se on erehtymätön. ”

   Mitä tarkalleen Raamattu sanoo esivallasta? Ja kirkołla ei ole auktoriteettia vaan auktoriteetti kuuluu Raamatulle ja Herralle. Ei katolisessa kirkossa ole ikinä luettu raamattua.

  2. ”Toiset väittävät, että rahaeliitti pitää maailmaa hallinnassaan, muuta voisiko olla, että katolinen kirkko ja rahaeliitti pelaavat kimpassa? ”

   Se on juurikin näin. Mitenkä pelaavat kimpassa ja kuka on tsiiffi, on toisijaista.

   Jeesus oli vaatimaton mies – ainakin materiassa. Paavi ja katolinen kirkko ui rahassa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*