Marco de Wit 14 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laittoman Lehden on yhä vaikeampi esitellä pelejä tai niiden trailereita, koska pelitalotkin alkavat olla yhä mädätetympiä.

 

Jopa Warhammer 40 000 peliä on alettu mädättämään.

 

Kuolema pettureille! Warhammer 40K taas mädätyksen kohteena

 

 

Tuskin ketään yllättää, että useat toisesta maailmansodasta kertovat pelit on jo täysin mädätetty. Amerikkalaiset ja jopa neuvostoliittolaiset esitetään hyviksinä ja saksalaiset pahiksina.

 

 

Todellisuudessa Saksan sotakone Wehrmacht oli maailman ylivoimaisesti paras. Yksi saksalainen sotilas vastasi käytännössä kahta vastapuolen sotilasta. Saksan panssarivaunut, kuten Tiikeri olivat maailman huippua. Alla olevassa pelissä se toki myönnetään, mutta saksalaiset esitetään demonisessa valossa.

 

Mitä saksalainen sotilas muka teki väärin? Totta kai laiskurit, alkoholistit ja raukat pitää hoidella. Näinhän tehtiin Suomessakin. Jos ei olisi tehty, niin kommunistiset eläimet olisivat valloittaneet Suomen.

 

 

 

Tiger -pelissä esitetään halu isänmaan puolustamiseen kuitenkin huonossa valossa. Pelin sankari pistetään jopa antautumaan!

 

 

 

 

Kuvottava mädätysvideo, jossa nuori isänmaallinen poika demonisoidaan!

 

 

 

 

Pidempi pelimäisempi versio.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Mädätetty peli: Viimeinen Tiikeri

 1. Ja vastaavasti länsiliittouma esitetään peleissä ja elokuvissa hyviksinä. Länsiliittouma oli monien juutalaisten johtaman Neuvostoliiton lisäksi totaalinen pahuus!

 2. Usein kyllä joudutaan myöntämään kuinka ylivertainen Saksa oli kaikessa sotilaallisessa ja yhteiskunnan infrastruktuurin kehityksessäkin sun muussa, mutta kun nehän olo kuitenkin pahoja ja hulluja natseja. Ei ole tietenkään yllättävää että peleissa USA ja Britannia on hyviksiä ja sankareita, mutta jos myös Neuvostoliitto alkaa olemaan niissä hyviksien puolella niin sitten ollaan päästy taas uudelle tasolle. Onneksi sentään toisen maailmansodan taisteluihin Euroopassa ei voi paljon naissotureita tai kehitysmaalaisia lisätä tai sitten mennään jo fantasiapelin puolelle.

 3. Natsit on jo iät ja ajat ollu pelien pahiksia. Hulluimpana esimerkikkinä vaikkapa Wolfenstein 3D jossa pelin sankari pyörii jossakin rakennuksessa ampuen pelkästään Saksan armeijan sotilaita ja lopussa pääpahiksena on Hitler jonka silmät hehkuu punaisena ja ampuu kuin mielipuoli. Siinä ei ole jäänyt tekijöiden agenda epäselväksi.

  1. Saksa, Hitler ja kansallissosialisti eli ”natsi” ovat synonyymeja erheellisessä uuskielessä sanalle ”paha”. ”Natsi” on siis juutalaisten keksimä poliittinen (haukkuma)termi — aivan kuten ”rasisti”, ”feministi” ja ”antisemitisti”. Korruptoituneet virkamiehet ovat natseja, juutalaiset pankkiirit ovat natseja, ABCDEFHIV-feministit ovat natseja, Putin on natsi, juutalaiset oligarkit ja mediamogulit ovat natseja, lääkejätit ovat natseja, C-passi ja -rokote ovat natsipassi ja natsipiikki jne.

   Harmi kun natsit voittivat II maailmansodan.

 4. Saksalla oli parhaat aseet ja täydellinen sotilaskuri! Yhdellä Tigerilla tuhottiin helposti kymmenen vihollistankkia ja kuinka tehokas ja kaunis olikaan konetykeillä varustettu Stuka-syöksypommittaja!

  Kumpi tuhosi enemmän Ranskaa ja sen kansalaisia? kauhea Saksa vai sittenkin sankarilliset liittoutuneet?

 5. Eräs yksityiskohta. Tiger 1 on paikallaan rakennuksen sisällä vaanimassa, ilmeisesti moottori sammutettuna. Kuitenkin torni joka painaa n. 7 tonnia pyörii nopeasti ja vaivattomasti!
  Todellisuudessa moottorin ollessa sammutettuna, tornia pyöritettiin käsipyörällä lataajan toimesta.
  Ei tuo nyt iso virhe ole pelissä joka muuten hyvin tehty.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*