Marco de Wit 14 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Varoitus: Vihafaktoja tulossa. Mahdollisesti myös syyte.

 

 

Eri roduilla on hyvin erilaiset testosteronitasot.

 

Mustilla on korkeimmat ja mongolideilla alhaisimmat. Valkoiset ovat siinä välissä.

 

Valkoisissakin on kuitenkin suuria eroja. Nyrkkisääntö on, että alhaisimmat tasot ovat Pohjois- ja korkeimmat Etelä-Euroopassa. Niinpä esimerkiksi Suomessa miehillä on keskimäärin hyvin alhaiset testotasot, kun taas Italiassa ne ovat paljon korkeammat.

 

Testotasot ovat vieläkin korkeammat Latinalaisessa Amerikassa, koska siellä latinovereen eli geenistöön on sotkettu melko paljon negridiverta.

 

Esimerkiksi Meksikossa ei juuri mustia näy. Siis koska ne ovat sekoittuneet väestöön. Niinpä miehet ovat miehiä ja naiset naisia. Tämä näkyy jopa sääuutisissa.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

15 thoughts on “Säätiedotus: Meksiko vs. Suomi

 1. Marcon testosteronit ovat huippua. Koettakaame kaikki aitokansallismieliset miehet saada omamme samalle tasolle!!!

 2. Musta tuntuu että Valtakunnankunnansyyttäjän kiihotusjutut on kaikki ihan hömppää.

  Todellisuudessa jos Suomalaiselle miehelle sanoo vaikka että ”sun tyttöystävällä on läski perse ja äitis on huora”, niin ei Suomalaiset siitä kiihotu.

  Vielä vähemmän Suomalaiset kiihottuu jostain raamatun siyeeraamisesta taikka testosteroni jutusta.

  Ei mitään todellista kiihotusta tapahdu, kiihotus tapahtuu vain Valtakunnansyyttäjän mielikuvituksessa, joten kiihotusjutut ovat aivan hömppää

 3. Meteorologi Mette Mannonen uskoo ilmastonmuutokseen. Siis että ilmasto lämpenee. Suomessa oli homo meteorologi TV ssä, Juha rööri siis föhr.

  1. Kyllä sinimustafani on hauska ja matalaotsainen mutta mitä voi vaatia sinimustilta, joiden ääni on kuin hyttysen ininää. Eihän ne saa edes kannattajakortteja koottua. Kun lukee heidän sepustuksiaan, niin ei kuin tulla siihen johtopäätökseen, että he haikailevat jotakin sellaista, mitä ei ole koskaan ollutkaan ja siinä sivussa vetävät lokaan vanhoja suurmiehiäkin.

 4. Kyllä suomen kesä on kaunis ja vähäluminen. Kylmästä talvesta täällä taas ei tiedetä mitään. Kantsis kerran käydä mongoliassa ja kazakstanissa. Niiden pääkaupungit on maailman kylmimmät.

 5. Kylmä maa ei olla me tottunut pintaan, mutta olla älykkäämpiä sillä emme muuten olisi kauas lähteneet ja kylmään saaneet aikaan parasta maata. Ählämit olla tottuneet jo näkien paljaan ihon ************.
  ****** taas ei voi eläimilleydelleen.

 6. Mustilla on korkein estrogeeni kaikista miehistä. Selittää tarpeen olla kokoaika äänessä ja keräillä lenkkareita jne

  1. Luulen että valkoisten testotasot oli paljon nykyistä koekeammat 80 vuotta sitten tai jopa 40 vuotta. Kun 1980-luvun alussa tutkittiin spermanäytteitä eri puolelta Maailmaa olevilta miehiltä, oli siittiöitä kaikista eniten suomalaimiehillä… Tarkasti ottaen savolaisilla. Tästä onkin sitten menty alaspäin romahtaen! Syytä ei tiedetä. Tuskin esim. 1918 tai 1939 sotien miehillä oli alhaiset testotasot.

 7. Miä en tiedä noista Meksiikon jutuista mutta kohtalaisen mukkiinmänevänä heteromiehenä tsiikailisin mialummin vaikka tätä bolivialaista säätieroitusta kun niit ihan mauttomii ja ajastaan jälkeen jääneitä suomalaisii. Kyl suomalaisilkii olis muilta oppimista erityisesti tässä esiintymiskylttyyrissä. Jos et tästä siätieroituksesta diggaa niin oot GAY tai siis ihan pimee. Usotkos sen? https://youtu.be/3Nsbcplbm9Q

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*