Free speech 15 joulukuun, 2021

 

Australiassa on jo pitkään ollut koronakeskitysleirejä.

 

Nyt niitä on ensimmäisenä Euroopassa luomassa myös Saksa.

 

Onneksi saksalaiset eivät aio vain alistua.

 

 

 

 

8 thoughts on “Herättävätkö uudet keskitysleirit saksalaiset?

 1. Taas täyttä paskaa juutalainen laitettiin työleireille ja pilaamasta yhteiskuntaa niinkuin nykyään tekevät valkoisille maille ja heidän koronkiskonta pankki järjestelmä romahdutetaan tahalleen ja korona huijaus yksi kontrolli mekanismi jolla peitetään juutalainen koron kiskonta järjestelmän romahdus! Koska kirjoitat mitä juutalainen on tehnyt että ovat karkoitettu 109 eri maasta yli tuhat kertaa! Kansainvälinen juutalaisuus on koko mailman ongelma numero 1!

 2. Ovatko juutalaiset toteuttamassa taas unelmaansa? Ensin poistivat sekarotuiset pois, koska uskontonsa mukaan he eivät saa sekoittua muihin rotuihin. Nyt ovat taasen laittamassa ihmisiä keskitysleireille.
  Viides Mooseksen kirja:
  23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.
  Esra:
  9:1 Kun tämä oli suoritettu loppuun, astuivat päämiehet minun tyköni ja sanoivat: ”Ei kansa, ei Israel eivätkä papit ja leeviläiset ole eristäytyneet maan kansoista ja niiden kauhistavista teoista – ei kanaanilaisista, heettiläisistä, perissiläisistä, jebusilaisista, ammonilaisista, mooabilaisista, egyptiläisistä eikä amorilaisista.
  9:2 Sillä näiden tyttäriä he ovat ottaneet itsellensä ja pojillensa vaimoiksi, ja niin on pyhä siemen sekaantunut maan kansoihin. Ja päämiesten ja esimiesten käsi on ollut ensimmäisenä tässä uskottomassa menossa.”
  9:3 Kun minä tämän kuulin, repäisin minä vaatteeni ja viittani, revin pääni hiuksia ja partaani ja istuin tyrmistyneenä.
  10:3 Niin tehkäämme nyt Jumalamme kanssa liitto, että me Herran neuvon mukaan ja niiden neuvon mukaan, jotka pelkäävät meidän Jumalamme käskyä, toimitamme pois kaikki ne vaimot ja heistä syntyneet lapset; tehtäköön lain mukaan.
  10:11 Mutta antakaa nyt Herralle, isienne Jumalalle, kunnia ja tehkää hänen tahtonsa: eristäytykää maan kansoista ja muukalaisista vaimoista.”
  Nehemia:
  10:30 Me emme anna tyttäriämme maan kansoille emmekä ota heidän tyttäriänsä pojillemme vaimoiksi.
  13:3 Kuultuaan lain he erottivat kaiken sekakansan Israelista.

 3. ”Holokausti oli toisen maailmansodan traagisin tapahtuma. Saksalaisten hallitsemilla [tai valtaamilla] alueilla asui neljä miljoonaa juutalaista, joista kuusi miljoonaa murhattiin. Sodan jälkeen heitä oli jäljellä enää viisi miljoonaa.”
  —Nicholas Kollerstrom

  Muistakaa myös että ”holokausti” tehtiin hetkessä ja kukaan ei tiennyt siitä. Ensimmäiset ulkopuoliset silmät jotka näkivät sen, olivat amerikkalaiset sotilaat keväällä ’45. Tähän asti Euroopan yläpuolella oleva käsittämätön savupilvi ei ollut kenenkään tiedossa.

  Tämä on läheistä sukua itsestään romahtaville ja sulaville pilvenpiirtäjille, kahesta eri suunnasta samaan aikaan tulevalle taikaluodille ymv. Ihmeellisyys on joskus tarua todempaa.

 4. Ei herätä, koska nää on pikemminkin DDR -tyyppisiä leirejä ja sakut näyttää diggaavan niistä.

 5. USA:ssa saksalaistaustaiset ja japanilaiset oli laitettu saksalaisleirejä paljon tylymmille leireille jo enenn Pearl Harboria ja Saksan juutalaisevakuointeja. Saksa halusi juutalaiset pois Europasta, mutta ei tappaa heitä. Mutta juutalaisten sodanjulistus 1933 ja sotaisat puheet ja USA:n toimet saksalaisia vastaan suorastaan pakottivat saksalaiset siirtämään juutalaisia pois Euroopasta ja valvotuille leireille.

  Saksalaiset yrittivät pitää juutalaisvangit hengissä ja työkykyisinä ja valvoivat myös gettojen ravintotilannetta. Sen sijaan voittajat tappoivat kymmeniämiljoonia saksalaisia ja tuhosivat keskitysleireillä ja tahallisilla nälänhädillä heidät. Voittajat myös ryöstivät kaiken ja raiskasivat naiset. Kyllä, myös Lännessä suurin määrin.

 6. Nyt ei ole mitään muuta enää tehtävissä kuin päästä vaarallisesta, rikollisesta eliitistä eroon. Se tapahtuu vain yhdellä tavalla. Laki ja oikeus on kumottu rikollisen eliitin toimesta. Eduskunta ja hallitus on täysin kuten järjestäytynyt rikollisuus jota poliisi suojaa ja tukee rikollista murhaavaa toimintaa. Valiokunnat ovat kumileimasimia näille tunteettomille pelkuri psykopaateille. Saa toimia näitä vastaan parhaaksi katsomallaan tavalla. Viranomaiset ja puolueet 100% epäluotettavia ja vaarallisia kuoleman kultin tappajia. Lastentappajia.

  Paska maa, suurin osa kansasta alhaista, aivotonta saastaa. Vaakunasta revittävä leijona pois ja tilalle lammas ja supikoira. Valheellinen koronapukki maa.

Comments are closed.