9 thoughts on “Iloinen keskitysleirilaulu

  1. Siis juutalaisten ylläpitämä leiri! Vai viittaatko saksan työleireihin johon lois jutikat suljettiin åieni osa!

  2. Upea nainen. Suomalaiset jonottavat kiltisti teuraalle. Eivät aavista ollenkaan että jokin on hieman pielessä. Luottakaa vain auktoriteetteihin. Kyllä he varmasti ajattelevat teidän parasta.

  3. Puhuisipa tämä nainen samoin myös valkoisista, valkoisesta rodusta ja kansoista, sekä sen oikeudesta omaan maahansa, jossa ovat asuneet tuhansia ja tuhansia vuosia.

    1. Kun katsoo youtuben kautta, niin siellä voi valita tekstin suomeksi, vaikka on vähän huonoa suomea on, mutta asia tulee selville.

  4. Keskitysleireit olivat välttämättömyys Sumessa 1918, kun vaaralliset ainekset piti setviä ja syylliset rikoksiin saada selville. Myös 1933-34 oli pahimmat kommunistit vangittava uudelleenkoulutuykseen yhteiskuntarauhan turvaamiseksi. Keskitysleiri on hieno homma tällöin.

    Onkin todettava, että fasistit ja siihen suuntaan voimat ovat pitäneet ihan ok keskitysleirejä, kun taas kommunistit ja britit ja jenkit ym. ”demokraatit” ovat perustaneet tuholeirejä siviileille ja terveille voimille

    1. Valkoiset tekivät valtavan virheen kun jättivät maanpetturit ja kommunistit henkiin. He alkoivat välittömästi mädättää maata ja nyt ovat kansanmurhaamassa suomalaiset. Ei olisi kannattanut olla lahtaamatt maanpettureita ja kommunisteja. Paskat he suomalaisia kiitä, vaan puukottavat välittömästi selkään.

Comments are closed.