5 thoughts on “Lukion lbgtxyzX20 liput

 1. Aivopesu menee nuoriin läpi kuin häkä. Seksuaalista väkivaltaa on tuo sukupuolien hajottaminen. Ei ihme, että puolella alle 30-kymppisillä on nuppi hajonnut. Erityisen paljon nuorilla ja tytöillä on kehonkuvaongelmia, joita media aiheuttaa. Feminismi onkin tuhoisinta naisten mielenterveydelle. Miehiä ei koske kehonkuvaongelmat, kun eivät seuraa paskaviihdettä. Heittäkää televisiot ja lehdet helvettiin.

 2. Missä on rekkalesbojen tunnus? Entäs eläiimiinsekaantujien lippu? Eikö itsensäpaljastajilla ole omaa lippua?!! Entäs ulosteen syöjät?!!

  Ehdotan, että ruumiiden kanssa parittelijoiden tunnus olisi sateenkaaren väreissä oleva pääkallolippu!

 3. Tosta puuttuu sekä itsensätyydyttäjät (runkkarit), negrofiilit (kuolleisiin sekaantujat) sekä eläimiinsekaantujat (animalistit ?). Entäs pedofiilit? Kyllä kai niillä sentään on oma lippu?

 4. Mitäköhän nuo kaikki 57 sukupuolta mahtavat olla? Osaan erittäin hyvin kieliä, muttei monikaan noista aukene. Uuskielessähän onkin juuri se pointtina että kaikki brändätään uudestaan, jolloin ei voi edes päätellä, vaan hyvä on pahaa ja musta valkoista. Kommunismia parhaimmillaan tämäkin mädätys taas kerran.

  Ennen oli homo, naismainen tai miehekäs. Sitten oli lesbo, sama jaottelu niillä. Että mitä hiton erilaisia seksuaalisia vähemmistöjä sitten mahtaa vielä olla jäljellä? Vaikka luetaan mekkohomot omaksi ja välillä naisiakin peräreikään tuuppavat homot omaksi porukaksi jokainen, niin en siltikään ole vielä lähellä kymmentäkään.

  Tuota listaa vilkaistessa veikkaan että moni noistakin asioista tarkoittaa samaa asiaa keskenään. Vai mitä eroa mahtaa olla sillä että on gay (homo), queer (homo) tai gender-queer (sukupuolihomo)?

  Myöskin gender-queer (sukupuolihomo), genderfluid (sukupuolineste), biseksuaali, gender-bender (sukupuolen taivuttaja), crossdresser (ristiinpuketuja), drag queen (ristiinpukeutuja), transvestiitti (ristiinpukeutuja) ovat kaikki eri asioita eittämättä.

  Kovin ovat ahdasmielistä sakkia nämä, kun täytyy ihmiset 57:ään eri lokeroon jaotella. Itse näen ihmiset vain homoina ja heteroina. Mutta ei! Tämä ei riitäkään sateenkaarijengille: hetero on 2021 uuskielellä CSI-hetero. Pelkkä hetero on nyt siis Pekka mekossa joka tahtoo Taunoa. Aivan tavan hetero — Matti joka Maijaa tahtoo — on CSI-hetero. (Wanhalla kielellä siis hetero.) Jos Pekka mekossa tahtoisikin Maijaa, olisi hän tuolloin homo. Ei, vaan… Hetkinen, hän olisi CSI-homo? Tässä on vaikea pysyä kärryillä…

  Kuvitelkaapas näiden pervojen tapaamisia: mahtaa olla vaikeaa löytää sopivaa deittiä itselleen! Ruska-Pökäle tässä on he/her/his, hän on polyamorinen (monirakkaudellinen), genderfluid (sukupuolineste), nonbinäärinen (ei kahteen sukupuoleen perustuva) translesbo.

  Valo-Patsas taas on he/him/her, hän puolestaan on muunsukupuolinen(?), polyseksuaalinen trans-interseksuaali joka pitää kääpiöistä, mutta pelkää sinisiä T-paitoja ja vasemmalla puolella olevia esineitä.

  Uskotko että näillä kahdella ns. ”natsaa”?

  Johan siinä menee pelkkien pronominien ja fetiššien luettelemiseen toista tuntia. Himotkin ovat SeTa-sakilla lopahtaneet siinä vaiheessa, kun olisi pitänyt jo olla touhuamassa lässyttämisen asemesta.

Comments are closed.