Free speech 16 joulukuun, 2021

 

 

Marco ja Mari ovat olleet strategisesti hieman eri linjoilla kuin tietyt puolueet. Näistä asioista puhutaan enemmän vasta vaalien jälkeen. Mari Kosonen on kuitenkin nyt aluevaaleissa Pirkanmaalla sitoutumattomana ehdokkaana Kristallipuolueen listalla, jolla on vaaliliitto VKK:n kanssa.

 

Vaaliliitto taistelee koronatyranniaa vastaan, joten nyt, jos koskaan on tärkeää äänestää!

 

Ehdokasnumerot tulevat vasta 23.12., mutta voit jo tukea Marin kampanjaa.

 

 

Mari Kososen tili: FI 75 143 250 000 56460

 

 

Mari Kososen Bitcointili: 3CweKZtwnLj8fXEBvshFCPSz6uanRBYuFn

 

 

5 thoughts on “Tue: Mari Kosonen Pirkanmaalla (209) ehdolla Kristallipuolueen listalla

  1. Marco ja Mari, sekä muutamat harvat todella rohkeat aitokansallismieliset eivät taatusti luovuta!

    Kaikkein kuvottavinta on kun puukotetaan omaa kansaa ja omaa verta selkään ja myydään oma kansa!

  2. Siis… Eihän voi olla jonkun puolueen listoilla edustamatta sitä puoluetta. Jos itse saa kerättyä omat valitsijamiehet niin silloin voi olla sitoutumattomana ehdolla.

    Tuo vaaliliitto nyt oli fiksuinta mitä olen politiikassa kuullut pitkiin aikoihin. Pienpuolueilla ei ole mitään mahdollisuuksia pärjätä elleivät ne tee vaaliliittoja. Vain siten ne voivat haastaa pääpuolueet.

    Ja nyt sitten vaaleien jälkeen pitää mennä jokaiseen ääntenlaskentapaikkaan ulkopuoliseksi tarkkailijaksi ja olla mukana
    tarkastamassa lasketut äänet. Sen jälkeen tietää kenelle kirjattiin ”aku ankka” äänet ja vaalien tuloksesta voi tehdä kantalun vaalivilpistä. MUTTA , se edellyttää että valeveutuneita jäseniä on JOKAISELLA ääntenlaskupaikalla SEKÄ ensimmäisessä laskennassa että seuraavan arkipäivän VIRALLISESSA laskennassa.

Comments are closed.