Marco de Wit 17 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Jenni Uotila on nyt aluevaaleissa Kanta-Hämeessä ehdokkaana omalla listallaan.

 

 

Moni on kysellyt miksei Jenni ole VKK:n listalla. Laiton Lehti on yrittänyt asiaa selvittää, mutta Jennikään ei tiedä vastausta. Sinänsä VKK:lla ei ollut mitään Jenniä vastaan, mutta nähtävästi paperisota vei liikaa aikaa. Postikaan ei asiaa hitaudellaan auttanut. Eikä suoraan sanottuna myöskään VKK, joka ei juuri ole aluevaaleihin panostanut sen enempää resursseilla, rahalla kuin henkilöilläkään. Itse asiassa Ano Turtiaisen johdolla lähes koko puoluehallitus sekä lähes koko paikallisyhdistysten johtoväki kieltäytyi lähtemästä ehdokkaaksi taistelemaan koronatyranniaa vastaan. (Tästä nolosta faktasta todellakin lisää vaalien jälkeen…)

 

 

Tosin VKK:n listalta pois jääminen ei sittenkään ollut Jennille kovin merkittävää, koska VKK:lla on Kanta-Hämeessä vain 5 ehdokasta!??! (Eli alle 10% tarvittavasta 59:stä.) Jos vanhat merkit pitävät paikkaansa, niin tässähän vielä käy niin, että Jenni saa yksin paljon enemmän ääniä kuin koko Kanta-Hämeen VKK…

 

 

 

 

Joka tapauksessa Jenni Uotila taistelee täysillä vapauden puolesta koronatyranniaa vastaan, joten nyt, jos koskaan on tärkeää äänestää!

 

On jo tarpeeksi nähty kuinka puolueet vain sähläävät ja hyssyttelevät. Jenni korostaa uskaltavansa sanoa suorat sanat:

 

Ette menetä mitään kun käytte äänestämässä Jenni Uotilaa itsenäisenä ehdokkaana. Päin vastoin. Minä voin ottaa kantaa ja nostaa esiin asioita joihin puolueiden ehdokkaat eivät uskalla kajota pelätessään epäsuosioon joutumista.

 

 

Ehdokasnumerot tulevat vasta 23.12., mutta voit jo tukea Jennin kampanjaa.

 

 

Jenni Uotilan tili: FI 61 3939 0058 6329 10

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Jenni Uotila omalla listallaan aluevaaleissa Kanta-Hämeessä. Missä VKK??

 1. Oliko liian isoja numeroita, jotta olisit osannut kirjoittaa tilinumeron? Tolla pelkällä FI:llä tuskin menee lahjoitukset perille. Siis ammattitaidottomuutesi ihan kaikessa lyö kyllä joka nurkalla vastaan, hienoa Marcoliini.

  1. Ai.. Marcoliini sai puolvuorokautta myöhemmin numerosarjan kirjoitettua ja tottakai ilman muutoskomenttia. Ole hyvä huomautuksesta!

 2. Jennin siis ääniharavana kannattaa tehdä äkkiä vaaliliitto VKK:n kanssa. Näin hän varmistaa paikkansa maakuntahallituksessa ja vetää perässään ehkä pari VKK:laista.

  Oletusarvo on että VKK tulee saamaa niitä ”protestiääniä” kuten Toni Halme aikoinaan.

     1. Tässä ei enää atomipommeilla paljon mitään tee, kun tuomarit venyttävät nämä jutut vuosien pituisiksi, jolloin puolue ei voi enää osallistua vaaleihin. Eli puolue voi ottaa osaa vain kaksiin eduskuntavaaleihin ja sitten on taas alussa. Niinpä uusi puolue voisi olla järkevämpi, mutta nyt silläkin saralla on ruuhkaa. Saas nähdä mitä tehdään. Onneksi keinoja on monia.

  1. Marco ei ole koskaan hakenut varsinaista jäsenyyttä ja tuskin saisikaan, koska ensinnäkin jäsenyys on annettu vain noin kymmenelle ihmisille ja toiseksi Marco on erittäin paljon eri mieltä VKK:n säännöistä ja varsinkin siitä, ettei VKK yrittänyt edes kotisivullaan hankkia ehdokkaita aluevaaleihin.

 3. Meillä on Lahdessa ehdolla heebo ( Kokoomuksella tietysti ) joka on NIGERIALAINEN PRINSSI, miljonääri, huippu-urheilija, kans.väl. luennoitsija, jo useaan kertaan korkeasti koulutettu ym.ym. Kokoomuksen listalla joka tässä vaalivideossaan ei puhu lainkaan Päijät-Hämeen hyvinvointialueen vaaleista tai mihinkään siihen liittyvästä vaan julistaa ainoastaan sotaa ja kostoa Biafran puolesta! Videon alussa tosin häipyy johoskin kahvia kaatamaan. Sopiiko tuollainen sotaisa käytös KOKOOMUKSEN vaali-agendaan? Kuuluuko nyt siis Biafra Päijät- Hämeeseen? Onko vaarassa että Päijät- Häme joutuu konfliktiin Nigerian keskushallituksen kanssa?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*