Marco de Wit 17 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Jalkoapallopelaajien romahdukset ja suoranaiset kuolemat ovat tulleet niin yleisiksi, etteivät edes koronatyrannit niitä kiellä.

 

Päivän video: Salaliittoteoria

 

Koronatyrannit kuitenkin väittävät, että jalkapalloilijoita on ennenkin romahtanut ja kuollut kentälle.

 

Niinpä, mutta ei tällä vauhdilla. Aiemmin kuoli muutama pelaaja vuodessa ja nyt vajaassa vuodessa on kuollut jo yli 100 Fifan rekisteröimää pelaajaa!

 

 

No, sitten jotkut koronatyrannit alkavat selittämään, että ne eivät kuolleetkaan rokotuksiin, vaan koronaan!

 

Öh, nämä pelaajat oli testattu moneen kertaan ja saivat pelata vain, koska olivat saaneet negatiivisia testituloksia.

 

 

Fifan jalkapalloilijat ovat erittäin tarkkaan valvottuja eli erinomainen tutkimuskohde.  Mikään muu kuin rokotukset ei voi selittää 50-60 kertaista pelaajien kuolemien lisääntymistä.

 

Hurjinta tässä kaikessa on, että kaikki voivat itse televisiosta nähdä kuinka valtavasti huippukuntoisia pelaajia kuolee pelikentille suorissa lähetyksissä. Tästä huolimatta ihmiset eivät näytä heräävään. Ei edes silloin, kun Christensen lähes kuoli kesken Suomi – Tanska pelin.

 

Tosin monet pelaajat kyllä näyttävät heränneen ja lopettaneen rokotteiden ottamisen.

 

Kuvassa linkki SteveKirsch.com -sivustoon

 

 

Varmasti varsinkin rikkaammat pelaajat ovat alkaneet käyttämään doping-verkostoaan ottaakseen feikkirokotuksia. Monet lääkärit ja sairaanhoitajatkin ovat lähteneet juoneen mukaan, koska tajuavat rokotteiden vammauttavan ja tappavan. Myöskään jalkapallojoukkueet eivät halua menettää erittäin arvokkaita pelaajiaan.

 

Varsinkin Amerikan ammattilaisliigoissa doping-verkostot ovat niin laajamittaisia, että pelaajat eivät taatusti ole missään vaiheessa ottaneet kokeellisia rokotteita, vaan suolaliuosta. Niinpä siellä kuolleisuus onkin ollut paljon alempaa.

 

Eurooppalaiset ovat siis saaneet maksaa rehellisyydestään, naiviudestaan ja valtio-uskovaisuudestaan hengellään, kuten historiassa niin monta kertaa aiemminkin.

 

 

Riikka Purra: Väitteet suolaliuosta sisältävistä eliitin koronarokotteista on vaarallinen salaliittoteoria!

 

 

Tulevaisuudessa Fifan pelaajien varmasti annetaan kiertää ja välttää koronarokotteiden ottaminen, koska heidän kuolemista ja varsinkin kuolinsyytä on vaikeampi pimittää samalla tavalla kuin esimerkiksi vanhusten kuolemista. Ainahan voidaan väittää monisairaiden vanhusten kuolleen johonkin muuhun kuin rokotukseen.

 

Näyttääkin siltä, että rokotukset ovat jopa vaarallisempia keski-ikäisille ja vanhuksille.  Heidän ei tietenkään anneta kiertää rokotteita, vaan päinvastoin heitä pakotetaan ottamaan niitä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että rokotteilla on tapettu jo ainakin miljoona ihmistä.

 

Suomessakin puhutaan tuhansista rokotteiden tappamista ihmisistä eli paljon suuremmasta joukosta kuin mitä väitetyn koronapandemian. Mielenkiintoista nähdä miten tämäkin yritetään pimittää. Lisää hurjaa faktaa tulossa lähipäivinä.

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

21 thoughts on “Koronarokotukset tappaneet jo reilusti yli 100 Fifan pelaajaa. Kuolleisuus 60 kertainen!

    1. Jossain oli joku sellainen screenshotti, yhteisymmärryksessä seuran kanssa. Sergio Agüero, vai oliko se Aguilera, argentiinalainen taituri, lopetti hänkin.

     Noh, urheilu on urheilu, ja idolatriaa…mutta urheilijoilla on sama oikeus olla elossa

 1. Jännä rokote että vai Fifan pelaajat kuolevat ja kaikkien muiden lajien harrastajat jatkavat normaalia elämää. Ja ei Marcoliini.. Vain foliohatut puhuvat tuhansista rokotteisiin kuolleista. Länttää vaan todisteet pöytään, kun teillähän on laaja ammattilaisten kirjo ympäri maailman, vielä ei mitään faktapohjaista ole näkynyt..
  Ei anneta faktojen pilata Marcoliinin tarinoita. Pitäähän foliohattuseurakunnankin saada taas jotain kirottavaa.

  1. Mites olisi lentäjien kuolemien räjähdysmäinen kasvu vuonna 2021 verrattuna vuosiin 2019 ja 2020. lähde: Air line pilot – lehden numero 10/2021 ja sieltä in memoriam -osuus, katso itse sieltä jos et usko!
   https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=247123

   Ja onhan Suomessakin lähtenyt ylikuolleisuus lineaariseen kasvuun:
   https://ourworldindata.org/explorers/coronavirus-data-explorer?zoomToSelection=true&time=2020-03-01..latest&facet=none&pickerSort=asc&pickerMetric=location&Metric=Excess+mortality+%28count%29&Interval=7-day+rolling+average&Relative+to+Population=true&Align+outbreaks=false&country=~FIN Ourworldindata on Oxfordin yliopiston tutkimustiimi myös wikipedian mukaan.

 2. Kansanmurhaajat ja maanpetturit tullaan tuomitsemaan erittäin ankarasti. Myös monet hoitajat ja lääkärit. Olette valehoitajia ja valelääkäreitä. Murhaajia!

 3. Nyt dewit ylitti itsensä valeuutisten julkaisemisessa. Tyhjiä heittoja vailla todisteiden häivääkään. Suomessa kuollut tuhansia rokotteiden seurauksena, uskoo ken tahtoo, minä en. Olen itse ottanut kolme rokotusta, eikä minkäänlaisia haittavaikutuksia ole ollut. Myöskään lähipiirissäni ei ole ilmennyt mitään haittoja. Korkeastikoulutetut ovat ottaneet rokotukset, sitä vastoin matalastikoulutetut ovat rokottamattomien joukossa suuri enemmistö. Pahasti ajatellen rokotevastaiset ovat siten salaliittoteorioiden uhreja, koska he lukevat vain tällaisia valeuutissivustoja.

  1. Itse asiassa rokotekriittisyys on korkein korkeimmin koulutettujen eli tohtoritasolla JA matalammin koulutettujen tasolla. Näin tästä jonkun tutkimuksen pitää julkaista se. Rokotekriittisyys on siten myös korkeinta ammattiurheilijoilla varsinkin, kun kyse on KOKEELLISISTA rokotteista, kuten koronarokotteesta. Jutun pointti on, että Amerikan ammattilaissarjoissa huippu-urheilijat ottavat feikkirokotuksia, kun taas Fifan joukoissa on ollut naivimpaa ja valtio-uskovaisempaa väkeä. Osittain myös siksi, että feikkirokotteiden ottaminen on vaikeampaa kuin Amerikassa. Esimerkiksi NBA:n koripallosarjoissa neekeripelaajat eivät taatusti ole ottaneet juuri yhtäkään aitoa kokeellista rokotetta. Muutama valkoinen betapelaaja ehkä on, joten ennustan sielläkin valkoisten kuolevan.

   1. Onko teillä faktatietoa myös näistä Fifan valtiouskovaisista ja Nba: n rokotustilanteesta. Mutta tiedän, että ei ole, tyhjää parran pärinää vain niinkuin kaikki muutkin jutut tässä fakeaviisissa.

   2. Tarviiko ottaa edes mitään feikkirokotusta. Riittää että lääkäri tekee todistuksen tietokantaan.

    1. Totta. Hyvä pointti. Varsinkin miljonääriurheilijoiden ja muiden miljonäärien – miljardööreistä puhumattakaan – lääkärit varmasti tekevät mitä suurin asiakas käskee.

 4. Minä odotan alkavaa pyöräilykautta. Kun nyt on rokotettu pyöräilijöitä jotka polkevat neljä-viisi tuntia putkeen, kärsivät nestehukasta ja enerigan puuttesta, pudottaen painoaan 2-3kg joka kisassa, niin sielä jos missä on nähtävillä keväällä kuolemia. Siis jos ovat ottaneet rokotteet.

  Joku jalkapalloilija juoksee satunnaisia pyrähdyksiä. Mutta pyöräilijä pitää sykkeen koko ajan korkealla jos aikoo pysyä porukassa mukana. Ja toisaalta, loppusuoran rutistus tuottaa toisilta sen 750W tehoa. Se neljän tunnin polkemisen päälle. On ihme jos ei jo kevätkisoissa ala tapahtumaan.

  Polkupyöräilijtä kun ovat kestävyyslajien kuninkaita.

   1. No, onhan niitä pyöräilijöitä Suomessakin . Ja kaikki euroopassakaan eivät saa hankittua feikipassia. Ehkä vain suuret starat. Mutta odottelen mielenkiinnolla sekä joulun alla olevia ratakisoja ja Six-days tapahtumia. Ehkä sielä saadaan jo jotain esimakua, esim. poisjäämisillä. Tai äkkisairastumisilla.

    Radalla kun kavereilla on niitä 2kW reisiä. Niissä on verisuonet ja sydämet kovilla jos jossain.

 5. Alkaa nuo entiset kaveritkin käyttäytyä hysteerisesti. Pitävät tiukasti kiinni ”totuudesta” ja ” faktoista”.
  Ehkä joku korkeampi taho vielä auttaa heitä.

 6. Mitä tarkoittaa “punapilleröinti” ja “based” | Unbased & bluepilled.

  Ysärilopun scifi-leffassa nimeltään Matrix on tilanne, missä pääosanesittäjä saa valita, ottaako punaisen vai sinisen pillerin. Toinen avaa hänen silmänsä tekoälyn muodostamilta harhoilta ja hän näkee asiat, kuten ne ovat. Toinen pillereistä antaa hänen jatkaa elämäänsä tekoälyn muodostamassa illuusiossa (Matriisi) ja hän unohtaa myös sen, että hänelle on koskaan tällaista mahdollisuutta edes tarjottu.

  Täten, red pill = herätellä, käsitellä vaikeita aiheita. Kun olet punapilleröity, niin ymmärrät, miksi maailmassa tapahtuu asioita mitä tapahtuu. Punapilleröinti tarkoittaa, että olet murtanut holokaustiloitsun.

  Based = henkilö joka ei muuta mielipidettään minkään argumenttien tai todisteiden edessä. Esimerkiksi kiihkouskovainen tai flat earther. Istuu pysyvästi omien uskomustensa kellarissa.

  Sen verran on tätä hulluutta tullut äimisteltyä että toistaiseksi uskottavin selitys tälle hörhöilylle löytyy täältä ( Ei tämäkään juttu sentään suoraan tohdi selitää miksi ihmisiin pitää väkisin ruiskuttaa vaarallista kokeellista myrkkyä ).

  Perimmäinen syy liittynee fossiilisten luonnonvarojen nopeaan hupenemiseen ja jotakin vihiä saa jos lukee Georgia Guidestones- kiviin kirjoitettuja tekstejä.

  https://rumble.com/vqsja4-pandemia-loppuu-kun-digitaalinen-rahajarjestelma-on-kytss.html

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

 7. Pareampi kansikuva tähän juttuusi.
  https://media.discordapp.net/attachments/738126622426660956/922276997470769182/3bcf7969-169c-48be-b1dc-1cff4a25154e-jpeg.png?width=578&height=670

  Heidän rokotepullonsa ovat viekkaalla tavalla erilaisia. Eräissä rokotepulloissa on vain suolaliuosta, eräissä pienehkö määrä myrkkyä (esim. grafeenia tai muita nanopartikkeleita), eräissä hieman enemmän myrkkyä ja eräissä suoraan tappava määrä myrkkyä. He eivät voi kerralla alkaa murhata kaikkia, koska heidät saataisiin kiinni ja myrkyttäminen loppuisi. Siksi he etenevät vähittäin, askel askelelta. Siksi he julistavat aina uusia ”taudin puhkeamisia”, ”uusia variantteja” ja uusia välttämättömiä rokotuksia uusilla rokotteilla. Aluksi tappavia pulloja on vähän, seuraavalla kerralla hieman enemmän, seuraavalla vielä enemmän jne. jne. loputtomiin. Näin kaikki hallituksiin, terveysviranomaisiin ja rokotuksiin uskovat – siis valtaosa ihmiskunnasta – saadaan murhattua äärimmäisen helposti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*