7 thoughts on “Päivän video: Lidlin suruprinssi

  1. Mitä vitun rumia läskejä pitää tunkea joka paikkaan? Ja oletteko huomanneet kuinka monikulttuurisuutta pakkosyötetään nyt aivan joka paikasta ja aivan taukoamatta. Suomalaiset ovat täysin kyllästyneitä tähän.

  2. Ehkä tuo mainos vinoilee Ruotsin kunkun ja Army of Loversin Camilla Henemarkin sutinasuhteesta männävuosina. Siinä oli herkkua tarjolla jos monenmoista. Sen kun vaan valkkas. Ja ehkä Camillakin näki itsensä kunkun virallisena rakastajattarena.

    No, suomalaittain tuo nyt ei ole niin ihmeellinen asia. Vihreiden edustaja yhdessä SDP-läisen kanssa odottelemassa Sannan pikkujoulupippaloita.

  3. Näin viime yönä hirveää painajaista.
    Siinä tennistähti Serena Williams istui naamani päällä.

  4. Alunperin kuin vanhan-ajan prinssi ja prinsessa-romaani nuoren naisen unelmista ja hauska yhdistettynä nykyaikaan jotain suunnilleen oli mm. laitoitko valkoisen hevosen kiinni liekaan? -En kun parkkeerasin auton ja 30min parkkiaikaa. Sitten pakko jatko tälle tämä woke joka cancelöi valkoisen hyvän naisen ja historiankin uusiksi, voi feminismi ja valloittajien suojaväri! Ei markkinoijat näköjään voi kun alistua, sekö myy paremmin, no ainakin maamme.

Comments are closed.