5 thoughts on “Päivän kuva: Hubbabubba

 1. Vuoden raumalainen 2020 "Marraskuussa eläkkeelle jäänyt ylihoitaja Marja Lehtimäki organisoi raumalaisten koronarokotukset. Kaupunkilaisten terveysturvallisuus on ollut hänelle sydämen asia." sanoo:

  https://ls24.fi/raumalainen/vuodenraumalainen2021

  https://twitter.com/LehtimkiMarja

  ”Järjestöjohtaja @PunainenRisti” ”Parantumaton”

  https://www.rauma.fi/ajankohtaista/koronarokotukset-joulunalusviikolla-51/

  ”Koronapassia haettaessa on huomioitava, että hakijan tulee todistaa henkilöllisyytensä. Jos hakee passia toisen henkilön puolesta, tarvitaan valtakirja siltä henkilöltä, jonka passista on kyse, Lehtimäki muistuttaa.”

  1. ”Sydämen” asia… ei ole tainnut lukea tutkimuksia siitä, miten rokote vaikuttaa sydämeen. Koska – tiede! Pitää uskoa TIETEESEEN eli Sanoma-Yle-Pfizeriin.

 2. Sieltä mistä HIV lähti tuli myös omikro ja yleensäkin köyhän äo:n paikoista, kun taikauskoilee sadan gramman lepakoiden ja muiden poppamiesten uskonto höpötyksien mukaan. Rajojen aukiolojen takia tulee vääriä eläimiä, kasveja ym. turhaan. Ei rajoja ole huvikseen keksitty ja syntynyt jo luonnostaan tuhansia vuosia sitten.

  1. Joku rajavartioäijäkö estää mansikanverson kasvamisen rajan yli vai? Sitä paitsi luulisi olevan jo kaikille selvä, että sekä korona (oli sitä oikeasti tai ei) ja rokotteet ovat jenkkien bioase.

Comments are closed.