Free speech 18 joulukuun, 2021

 

Ainoana suomalaisena mediana Laiton Lehti on vuosia kertonut kuinka lähes koko vapaus- ja kansallismielinen liike on osa Supon johtamaa valeoppositiota. Mitään aitoa järjestäytynyttä oppositiota ei Suomessa ole ollut sen jälkeen, kun Matti Putkonen toi äänestyskoneet persuihin.

 

Ainoana suomalaisena mediana Laiton Lehti on myös paljastanut persujen ratsastavan jatkuvasti kaksilla rattailla. Kannattajille sanotaan toista, mutta eduskunnassa takkia käännetään vinhasti.

 

Dramaattisimmin tämä on näkynyt koronatyrannian kannattamisena. Julkisuudessa persut väittävät vastustavansa koronapassia, mutta eduskunnan perustuslakivaliokunnassa päästivät koronapassin läpi muka perustuslain mukaisena.

 

Tämä on täsmälleen sama logiikka, kun mitä oli 30-luvulla, kun Saksassa ja Neuvostoliitossa monet poliitikot vastustivat toisinajattelijoiden keskitysleirejä, MUTTA eivät pitäneet niitä perustuslain vastaisena. Eli näin antoivat hallitukselle mahdollisuuden ajaa keskitysleirilakeja läpi kansanedustajien yksinkertaisella enemmistöllä.

 

Riikka Purra: Korona- eli natsipassi ei loukkaa perusoikeuksiasi!

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on pitänyt kovasti meteliä siitä, etteivät persut ole kunnolla edes vastustaneet koronapassin jatkuvaa laajentamista. Laiton Lehtikään ei kuitenkaan kuvitellut, että persut pitäisivät hoitajien pakkorokotuksiakin perustuslain mukaisina!

 

 

 

Käytännössä persut siis antavat hallitukselle avaimet ajaa pakkorokotukset läpi eduskunnassa yksinkertaisella enemmistöllä. Persut tietysti äänestävät vastaan eli esittävät vastustavansa pakkorokotuksia, vaikka käytännössä edistävät niiden toteuttamista.

 

 

 

 

Vain ääliöpersun maineessa oleva Jani Mäkelä kehtaa enää yrittää huijata ihmisiä.

 

 

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on myös korostanut, että ongelmana eivät kuitenkaan ole vain persut, vaan myös VKK.

 

Entisistä persuista pitkälle koostuva VKK ei nimittäin ole suostunut pitämään kovaa meteliä persujen petturuudesta. Laiton Lehti ei ole halunnut tätä kovasti korostaa ennen vaaleja, mutta uskollisimmat lukijat ovat asian varmasti huomanneet lehden jutuista.

 

 

Kaiken kukkuraksi VKK ei ole edes suostunut panostamaan aluevaaleihin. Päinvastoin. Lähes kaikki VKK:n puoluehallituksen ja paikallisyhdistysten hallituksien jäsenet ovat KIELTÄYTYNEET lähtemästä ehdolle. Siis Laittoman Lehdenkin rankasta painostuksesta huolimatta.

 

On täysin ennenkuulumatonta ja käsittämätöntä, ettei edes VKK:n puheenjohtaja Ano Turtiainen suostunut lähtemään ehdokkaaksi.

 

 

VKK:n puoluehallitus ei ole myöskään suostunut panostamaan aluevaaleihin muillakaan tavoin, vaikka sillä on eduskuntapuolueen rahat ja resurssit. Mihin niitä oikein säästetään? Eikö niitä pitäisi käyttää juuri nyt, kun poliisivaltio tulee täysillä päälle?

 

Tällä passiivisuudellaan VKK sai listoilleen vain murto-osan tarvittavista ehdokkaista. Monissa maakunnissa VKK:lla ei ole yhtään tai vain muutama ehdokasta eli vain 0-10 % tarvittavista ehdokkaista. Tämä tekee ehdokkaiden läpi pääsyn paljon vaikeammaksi ja näin antaa valtavan edun persuille ja muille vanhoille koronatyranniaa kannattaville puolueille.

 

Valta ei voi kuulua kansalle, jos ei ole koronatyranniaa vastustavia ehdokaslistoja, joita äänestää.

 

 

Onneksi koronatyrannian vastustajat eivät välitä VKK:n johdon flegmaattisuudesta, vaan tekevät kovasti työtä. Esimerkiksi Varsinais-Suomessa ja Länsi-Uusimaalla VKK:lla on paljon ehdokkaita. Monet heistä tekevät hartiavoimin vaalityötä ja myös maksavat kaiken omasta pussistaan.

 

Lisäksi Kristallipuolue pyrkii täysillä taistelemaan koronatyranniaa vastaan. Se on onneksi luonut vaaliliiton VKK:n kanssa useimmissa maakunnissa, kuten Pirkanmaalla. Näin on kansalle annettu edes jonkinmoinen mahdollisuus tulla kuulluksi.

 

Esimerkiksi Pirkanmaalla on ehdokkaana Mari Kosonen ja Kanta-Hämeessä Jenni Uotila.

 

 

Mari Kosonen aluevaaleissa sitoutumattomana ehdokkaana Kristallipuolueen listoilla Pirkanmaalla!

 

 

Jenni Uotila omalla listallaan aluevaaleissa Kanta-Hämeessä. Missä VKK??

 

 

18 thoughts on “Lopullinen takinkääntö: Persut hyväksyivät nyt myös hoitajien pakkorokotukset! Mitä tekee VKK?

 1. ”VKK ei nimittäin ole suostunut pitämään kovaa meteliä persujen petturuudesta.”

  On paljon ihmisiä jotka ovat Aina tienneet, että persut on kusetusta. Ei se ole mikään uutinen. Persut, siis rivipersut, ovat myöskin pohjimmiltaan suvakkeja, ei ne ymmärrä mitä on kansallismielisyys.

  1. Takinkääntö on persujen olemassaolon syy ja edellytys. Sillä ei voi olla ”lopullista takinkääntöä”.
   Jos sillä tarkoitetaan sitä viimeistä takinkääntöä jolloin tyypillinen persu alkaa ymmärtämään jotain, niin sehän olisi tapahtunut viimeistään Sipilän hallituksen ensimmäisenä vuonna.
   Älkää aliarvioiko ihmisten tyhmyyttä ja persujen kieroutta sekä valtakiimaa.

 2. Tosiasia on, että Ano on riski! Nimittäin on mahdollista, että Anon vanha urheiluvamma (roid rage) uusiutuu ja jälki on sen näköistä, että Ano joudutaan laittamaan lukkojen taakse lepäämään.

  Kuka sitten johtaisi VKK:ta?

 3. Miksei VKK:n johtajisto ole vaaleissa mukana tai panosta niihin? Eikö aluevaalit kiinnosta heitä? Ano ei ole enää edes kunnanvaltuustossa kun ei kuulemma panostanut niihinkään, mutta oli sentään ehdolla

 4. > On täy­sin en­nen­kuu­lu­ma­ton­ta ja kä­sit­tä­mä­tön­tä,
  > et­tei edes VKK:n pu­heen­joh­ta­ja Ano Tur­ti­ai­nen
  > suos­tu­nut läh­te­mään eh­dok­kaak­si.

  It­se nä­ki­sin, et­tä val­ta kuu­luu kan­sal­le.
  – Ei suu­ril­le joh­ta­jil­le.

  Jos kan­sa ää­nes­tää suu­ria joh­ta­jia sen si­jaan, et­tä it­se edes ai­koi­si mi­ten­kään vai­kut­taa asi­oi­hin,
  – niin …
  – … niin kyl­lä­hän nii­tä «vaih­to­eh­to­ja» riit­tää il­man VKK:ta­kin.

 5. Laitonlehti on petturi?

  Euroopan ihmisoikeussopimuksen turvaamiin ihmisoikeuksiin voidaan tehdä poikkeuksia vain, jos poikkeuksen tekeminen ”on demokraattisessa yhteiskunnassa välttämätöntä.”

  Demokratialla ihmisoikeussopimuksessa viitataan kansan enemmistön tahtoon.

  JOS Laitonlehti järjestäisi gallupeita ja näyttäisi niillä ettän esim. 90% vastustaa piikkejä, niin ei olisi ”demokraattisessa yhteiskunnassa välttämätöntä” pakkopiikittää ihmisiä, koska demokratia edellytys ei täyty.

  Mutta kun Laitonlehti on valeoppositio, niin ei se järjestä mitään gallupeita.

  Gallupeita voin tehdä ilmaiseksi mm
  Facebookissa
  Twitter
  Google forms

  Ps.mei Laitonlehti oikeasti ole petturi

  1. Koronapassipakko ”lupa levittää ja tartuttaa” -passin, joka ei edes estä tartuntoja.
   Onko passillisen hoitajan tartuttama covid jotenkin parempi kuin rokottamattoman?

   Jo kesällä Yhdysvaltain tautivirasto CDC kertoi että deltavarianttia on täysrokotettujen hengitysteissä yhtä paljon kuin rokottamattomilla ja suositteli maskeja. Tartuntojakin tuli raportin mukaan samalla tapaa täysrokotetuille kuin rokottamattomille.

   CNBC: CDC -tutkimus osoittaa, että 74% Massachusettsin tartunnan saaneista oli täysin rokotettuja

   https://www.cnbc.com/amp/2021/07/30/cdc-study-shows-74percent-of-people-infected-in-massachusetts-covid-outbreak-were-fully-vaccinated.html

   ”CDC: n perjantaina julkaisemien uusien tietojen mukaan noin kolme neljäsosaa Massachusettsin Covid-19 -epidemiaan tartunnan saaneista ihmisistä oli täysin rokotettu.

   Uudet tiedot, jotka julkaistiin Yhdysvaltain viraston Morbidity and Mortality Weekly Report -raportissa, osoittivat myös, että täysin rokotetut tartunnan saaneet kantavat yhtä paljon virusta nenässään kuin rokottamattomat.

   ”Tämä havainto on huolestuttava ja oli keskeinen löydös, joka johti CDC:n päivitettyyn maskisuositukseen”.

   CDC:n johtaja tohtori Rochelle Walensky sanoi lausunnossaan. ”Maskisuositus päivitettiin sen varmistamiseksi, että rokotettu yleisö ei tietämättään välitä virusta muille, mukaan lukien rokottamattomat tai immuunipuutteiset rakkaansa.”

   CDC käänsi tiistaina kurssinsa aiempiin ohjeisiinsa nähden ja suositteli täysin rokotettuja amerikkalaisiakin, jotka asuvat alueilla, joilla on korkea Covid -infektioriski, jatkamaan suojamaskien käyttöä sisätiloissa. CNBC-analyysin mukaan ohjeet kattavat noin kaksi kolmasosaa Yhdysvaltain väestöstä.

   Perjantaina julkaistut tiedot perustuvat 469 Covid -tapaukseen, jotka liittyvät useisiin kesätapahtumiin ja suuriin julkisiin kokoontumisiin heinäkuussa Barnstable Countyssa, Massachusettsissa, joka kattaa Cape Codin ja on aivan Martha’s Vineyardin ulkopuolella. Tapahtumat pidettiin Provincetownissa NBC Newsin mukaan.

   Noin kolme neljäsosaa eli 74 % tapauksista tapahtui täysin rokotetuilla ihmisillä, jotka olivat saaneet kahden annoksen mRNA-rokosarjan tai saaneet yhden täysannospistoksen Johnson & Johnsonia.

   Kaiken kaikkiaan 274 rokotetulla potilaalla, joilla oli infektio, oli oireita CDC:n mukaan. Yleisimmät sivuvaikutukset olivat yskä, päänsärky, kurkkukipu, lihaskipu ja kuume.

   Viiden sairaalaan sijoitetun Covid -potilaan joukosta neljä oli täysin rokotettuja viraston mukaan. Kuolleita ei raportoitu.”

   Massachusettsin Covid-19 -epidemian massatartuntojen tapahtumissa ei ollut koronapassia käytössä, joten rokottamattomia oli mukana siinä missä rokotettujakin. Täysrokotettujen tartunnan saaneiden prosenttiosuus vastasi vähintään rokotekattavuutta tuona aikana, joten käytännössä täysrokotetut saivat tartuntoja vähintään yhtä helposti kuin rokottamattomat. Lisäksi täysrokotetut saivat samoja oireita ja suhteessa saman verran kuin rokottamattomat. Huom. täysrokotettuja sairaalaanjoutuneista oli 4/5:stä, joten tämäkään ei puhunut rokotteiden suojan puolesta.

   Tanskan, Norjan jne. tartuntojen perusteella näyttää siltä että omikron tarttuu ehkä vieläkin helpommin täysrokotettuihin kuin deltavariantti, jonka senkään tarttuvuudessa rokotettuihin suhteessa rokottamattomiin ei näy eroja rokotettujen hyväksi. Tässä ei oteta huomioon vakavia tautimuotoja, jotka iskevät yleensä riskiryhmiin eli ikäihmisiin, monisairaisiin ja sairaalloisen ylipainoisiin ja joissa koronarokotteet todennäköisesti auttavat jonkin verran jonkin aikaa.

  2. Suurin osa tällä hetkellä tartunnan saaneista Suomessakin täysrokotettuja ja lisääntyvä määrä jopa kolmesti rokotettuja. Tanskan tilastojen mukaan jopa 90% tartunnoista täysrokotetuilla.

   Uusin tieto on, että omikron tartuntoja on rokottamattomilla enää 8,4%:lla. Heidän osuutensa väestöstä on kuitenkin yli kaksinkertainen. Rokotettujen riski saada omikron on siis yli kaksinkertainen rokottamattomiin verrattuna.

   https://www.coronaheadsup.com/europe/denmark/denmark-85-of-omicron-cases-are-double-or-triple-vaccinated/

   Download the SSI report for the 21st December 2021 here
   https://files.ssi.dk/covid19/omikron/statusrapport/rapport-omikronvarianten-21122021-14tk

   Lähde siis Tanskan terveysviranomainen Sundhedsstyrelsen

   Ja SSI Statens Serum Institut
   https://www.ssi.dk/

   Tanskassa toisella valtiollisella tutkimuslaitoksella, Tanskan terveysministeriön alaisella ja SIFiä suuremmalla Tanskan valtion seerumi-instituutilla (tansk. Statens Serum Institut, lyhennys SSI, voisi suomentaa myös [Tanskan] Valtion seerumilaitokseksi) on kansallinen infektiotauteihin liittyvään valmiusosasto sekä bioturvallisuus- ja valmiuskeskus.[4] SSI on koonnut päivittäisiä yhteenvetoraportteja Tanskan covid-19-tautiin varmistetusti sairastuneista vuoden 2020 koronavirusepidemian aikana.
   https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Tanskan_kansanterveyslaitos

 6. ”Tämä on täsmälleen sama logiikka, kun mitä oli 30-luvulla, kun Saksassa ja Neuvostoliitossa”. Hyvä artikkeli mutta tuo lainaus vaatii täsmennystä. Kirjaimellisesti jokainen sotiva maa leiritti mahdolliset uhkatekijät varmuuden vuoksi. Yhdysvallathan leiritti koko japanille vähänkin sukua olevan osan kansaa. Ainoat tuhoamisleirit olivat neuvostoliitossa ja ihan rauhan aikaan siellä hävitettiin 100 miljoonaa suomen sukuista ihmistä mitä erilaisimmin keinoin, kaikki muut sodan voittajien propagandaa

  1. Hyvin kommentoitu. Marcolla on ihan hirvittäviä aukkoja historian tiedoissa. Ja hän jakaa sitten tahallaan tai vahingossa väärää informaatiota.
   Saksa 30-luvulla internoi tiettyä väkeä hyvästä syystä. Syy on tässä : SODAN JULISTUS Saksalaisia vastaan 1933 ja toisen kerran 1939.
   https://web.archive.org/web/20210810095019/https://wintersonnenwende.com/scriptorium/english/archives/articles/jdecwar.html
   Tämä TOSIASIA tuntuu unohtuvan aina kaikilta natsittelijoilta.

   Neuvostoliitossa sitten sen juutalainen johto hyökkäili Venäjän kansaa vastaan. Ihan vain varmuuden vuoksi. Ettei tulisi vastavallankumousta. Kaikilla joilla oli enemmän kuin kolme lehmää katsottiin potentiaalisiksi vihollisiksi.
   Tervetuloa lukemaan blogiani:
   https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2015/03/31/ison-valheen-taktiikasta/

 7. Kaikki puolueet ovat kusetusta ja teatteria paholaisen asialla.
  Kysymys Marcolle: onko laiton lehti joutunut palvelunestohyökkäyksen kohteeksi ikinä? Just tänään UMV-lehteä vastaan jälleen kerran on tosi raju hyökkäys. Viime päivinä UMV on paljastanut sellaisia asioita, jotka valtaeliitti haluaa vaientaa. Eliitti on ihan paniikissa. Ensi viikolla on tulossa sulut ja ulkonaliikkumiskiellot omikron tekosyynä. Koronahuijaus on paljastunut ja kansa herää. Korona ei ole hengenvaarallinen, mutta eliitin touhu on. Eliitti pelkää kansan kostoa, jonka se totisesti on ansainnut ja täyshullu Kiuru ensimmäisenä.

 8. täytyy muistaa, että he eivät ole ihmisiä.Satanististen oppien mukaan ihminen on eläin.Sääli on sairautta.Vahvempi, rikkaampi tappaa heikommat ja köyhemmät.

 9. Mutta ne VKK ehdokkaat jotka johdon hämmästykseksi lähtivät ehdolle ovat suurelta osin aitokansallismielisiä. Omalla pikkurahalla mennään ja totuutta kuulutetaan kansalle.

  Katsokaapa vaalislogan Iltalehden vaalikoneesta ennekuin se sensuroidaan.

  Täsmennykset kysymyksiin on JO sensuroitu !

  Jos Ano osoittautuu petturiksi kansa ottaa mandaatin pois .

  Ainoa mottoni Satakunnan piirissä TOTUUS.
  Leino Kimmo

  archive.today/kimmoleaks.fi ; Tokentube Kimmo Leino puhuu.

  Saa ja pitää haastaa argumenteilla .

 10. PS on enää pelkkä vitsi, jota äänestää mummot. Täysin kontrolloitu valeoppositio. Ihme ettei Halla-aho ole loikannut jo Kokoomukseen. Kipa päähän noille kaikille: Huhtasaari, Hirvisaari, Peltokangas – ihan täyttä shalom-porukkaa nuo ovat. Äänestäkää VKK:ta, Vapauden liittoa tai Sinimustaa liikettä. Itse äänestäisin jopa Kristallipuoluetta ennemmin kuin PS:ää. Toivottavasti VKK, VaL ja SM tekevät vaaliliiton.

Comments are closed.