Free speech 18 joulukuun, 2021

 

 

Tämän videon jälkeen tarjoilijat tuppaantuivat pöytään vihaisena etten saa puhua tällaista sekä kysyivät minne video menee. Ja vielä lähtiessä tuli pöytään saarnaamaan, että kuinka huonoja ihmisiä rokottamattomat ovat. Sanoi että toivoo ettei enään tulla.

Kysyin saadaanko portti. Sanoi ei, mutta ettei suosittele että tullaan. En corona aikana enään ikinä käy Popinossa. Kamala asiakaspalvelu. Ruoka/ajanviettoaikaan häiriköidään törkeästi.

 

 

2 thoughts on “Päivän Jenspa vs. Popino

  1. Ottavat hölmöt piikkejä
    suojellakseen muita.
    Kukaan ei kuitenkaan juo
    pullollista kalanmaksaöljyä
    naapurinsa puolesta.

  2. Ehkä naisetkin alkavat pikku hiljaa heräämään mielisairaaseen suvakismiin, feminismiin, monikulttuurisuuteen ja avoimiin rajoihin? Haluavatko naiset oikeasti elää mielisairaassa Suomessa ilman vapautta ja kuolla nälkään, sekä jossa joka ikinen nainen ja naisten lapset tullaan raiskaamaan?

Comments are closed.