Free speech 19 joulukuun, 2021

 

Laiton Lehti on nyt ollut toiminnassa pari vuotta. Sinä aikana on noin puolen vuoden välein julkaistu käyttäjätilastot.

 

Periaatteessa tilastot pitäisi julkaista vasta tammikuussa, mutta tehdäänkin se jo nyt kahdesta syystä:

 

 1. Yleisön pyynnöstä
 2. Levelin vaikutuksen selvittäminen

 

Yhdet Laittomat Uutiset nimittäin lähetettiin Leveli 2-kanavalta. Kaikkien ihmetykseksi videota ei olekaan sensuroitu. Ei vaikka siinä puhutaan myös eräästä munattomasta nillittäjästä.

 

Ihme: Laittomia Uutisia ei vieläkään poistettu Youtubesta!

 

Keskiviikkona 8.12.2021 lähetettyä Laittomia Uutisia on katsottu jo yli 30 000 kertaa. Niinpä on mielenkiintoista nähdä onko se nostanut myös itse lehden lukijamääriä.

 

Eipä juuri ole. Tämä kertoo siitä, että Levelin ja Laittomien Uutisten kohdeyleisö on melko sama. Tämä on ennenkin huomattu vastaavanlaisissa lähetyksissä ja lehdissä. Oikeasti näyttäisi olevan noin prosentin joukko (50 000) suomalaisia, jotka aktiivisesti seuraavat vaihtoehtoisia medioita.

 

Toisaalta tämä on hyvä uutinen, mutta toisaalta huono uutinen, koska se loppu 98-99% ihan oikeasti seuraa ja uskoo pääasiassa valtamediaa.

 

Toisaalta taas se 50 000 suomalaista, joka vaihtoehtomediaa aktiivisesti seuraa on melko lojaalia. Vielä kun saisi ne äänestämään tai edes lähtemään kadulle.

 

 

Laitonta Lehteä lukee siis päivittäin noin 5000 henkeä. Luku on pysynyt vakaana jo pitkään, vaikka lehteä ei käytännössä voi mainostaa sosiaalisessa mediassa ja varsinkaan Youtubessa. (Levelilläkään esitetty yksi osa ei sisältänyt paljon itse lehden juttujen esittelyä, koska se on aiemmin johtanut pikasensuuriin. Esimerkiksi matuista ei Youtubessa voi puhua. Onneksi feminismiä saa sentään vielä hieman kritisoida, mutta esim. homoja, transuja ja pridettämistä ei saa kritisoida.)

 

Sensuurista huolimatta pientä keskimääräistä nousua on nähtävissä. Esimerkiksi uniikkien vierailijoiden kuukausimäärä näyttää olevan nousussa eli yhä enemmän on ihmisiä, jotka vain tulevat välillä vilkaisemaan lehteä. Toki sekin on hyvä asia varsinkin, kun osa sitten tulee myös vakilukijoiksi.

 

Suurkiitos kaikille lukijoille!

 

 

 

 

 

23 thoughts on “Kuinka paljon Laittomalla Lehdellä on lukijoita?

 1. ”se loppu 98-99% ihan oikeasti seuraa ja uskoo pääasiassa valtamediaa”.

  Perusjamppa ja -jaana avaa aamulla tv:n, katsoo uutiset, lukee samat asiat sanomalehdestä, kuuntelee työmatkalla ja töissä radiota, illalla taas ne samat uutiset tv:stä, radiosta jne. Ja siihen vielä viihdekanavilta globaalia amerikkalaista monokulttuuriläppää ja musakit päälle. Älykännyyn tulee vielä samojen mediakanavien hälyt pikana ja kulttuurimarxistisesti mädätetyt mainokset lisäksi. Kymmeniä kertoja saman päivän aikana monesta kanavista samat asiat kaikilla aisteista. Nuppi hajoo…

  EIKÖ TÄMÄ OLE AIVOPESUA? SIIHEN IHMISET ALTISTAVAT ITSENSÄ VAPAAEHTOISESTI JA VIELÄPÄ MAKSAVAT SIITÄ. Vapaa-aika on näin maksullista kiertotien kautta, ONKO jokin ihme kun KANSA ON AIVOPESTY. Ja ne maksavat siitä aivopesusta vapaaehtoisesti. 98-99 % kansasta tekee sitä mitä media esittää. JOS MEDIASSA TULISI VIESTI päivittäin eri kanavien kautta: ”TAPA NAAPURISI”, SUURIN OSA TEKISI MUUTAMAN KUUKAUDEN AIVOPESUN JÄLKEEN JUURI NIIN. Viite: RUANDAN KANSANMURHA.

  Massavaltamedia pitää siis kansan mielenterveydellisesti vaarallisena kieltää ja KAIKKI MEDIA on OTETTAVA kansan hallintaan ja näin loppuu aivosaaste ja paskan jauhaminen.

  1. ”Aimo Mies”
   Huolestuttaa tuo ”kansan hallintaan”, koska käytännössä se tarkoittaa pientä joukkiota, joka päättää ja määrää kaikesta. Kts. Oligarkian rautainen laki.

 2. ”Toisaalta taas se 50 000 suomalaista, joka vaihtoehtomediaa aktiivisesti seuraa on melko lojaalia. Vielä kun saisi ne äänestämään tai edes lähtemään kadulle.”
  Luulen että äänestää, valitettavasti äänet poltetaan.

  1. Kyllä tuostakin prosentin porukasta iso osa käy vain katsomassa mitä kylähullut taas tänään hassuttelevat, kuten allekirjoittanut. En nyt alkaisi 30-40 tuhannen pienenä pöydältä pudonneen voimin vielä tekemään mitään suuria liikkeitä.

 3. Rakentavaa kritiikkiä Marccolle:
  Mikäli noita laittomat uutiset lähetyksiä on vielä tulossa niin sieltä on parempi tulla myös UUTISIA ja PALJASTUKSIA eikä vain yhden ihmisen (joka ei varmasti kiinnosta ketään muita kuin Levelin katsojakuntaa) kaksi tuntia jatkuvaa mustamaalaamista.

  Henkilökohtaisesti odotin noita laittomia uutisia suurella mielenkiinnolla ja toivoin että sieltä olisi tullut jotain kovan luokan kamaa jonka olisin voinut näyttää myös _LEVELIÄ SEURAAMATTOMILLE_ tutuilleni mutta tuosta toistaiseksi ainoasta jaksosta et tule saamaan uutta katsojakuntaa koska se ei yksinkertaisesti voi kiinnostaa ketään muita kuin laittoman lehden lukijoita jotka seuraavat myös Leveliä.

  PS. Annoin Marcolle ruusuja tuosta Malisen puolen esiintuomisesta ja äänestin laittomien uutisten jatkon puolesta ja toivon että sarja jatkuu vielä joskus kunnon sisällön kanssa mutta taitaapa Marcokin osoittautua Persujen ja Tiihosen tapaiseksi pettymykseksi varsinkin kun taisit jo polttaa sillat uutisstudiollesi päin.

  1. Ensinnäkin Laittomilla Uutisilla on vapaa formaatti eli käsitellään päivän kuumia aiheita omalla VAPAALLA tyylillä. Laittomia Uutisia kukaan ei ala painostamaan tiettyyn tyyliin, nopeuteen tai konseptiin varsinkin, kun se tekisi esiintymisetä väkinäistä. Sanoinkin useaan kertaan, että vähät väliä mitä katsojat sanovat, nyt tutkitaan Malis-keissiä perusteellisesti. (Eipä silti. Kaikki palaute on silti hyvin arvokasta eli kiitos sinullekin!)

   Toiseksi, Malinen on hyvin merkittävä henkilö skenessä ja hänen puolustamisensa oli tärkeintä.

   Kolmanneksi, Laittomien Uutisten ideana EI ole lässyyttää katsojille ja yrittää maksimoida katsojamääriä, VAAN opettaa tyhmiä ihmisiä, joita tietysti on suurin osa katsojista. Ihmiset ovat liikaa tottuneet siihen, että heitä palvellaan ja heitä yritetään miellyttää. Tämän takia on nimenomaan tärkeä mennä virtaa vastaan. Se ensin tietysti järkyttää ja jopa raivostuttaa katsojaa, mutta on varsinkin miehille kiehtovaa ja vähitellen alkavat vapautua aivopesusta. (Ihmiset ovatkin alkaneet tottumaan, että Laittomat Uutiset tekevät usein juuri eri tavalla kuin mitä katsoja odottaa. Videon kommenteissa tästä on jopa pidetty.)

   Neljänneksi, Malisen puolustamisessa oli myös se hyvä puoli, ettei Youtube vedä kanavaa niin helposti alas kuin jos olisi alkanut puhumaan matuista, transuista, yms, joiden kritiikkiä Laiton Lehti on täynnä. Eli ehdottomasti kannatti aloittaa ENSIMMÄINEN lähetys hitaasti. Siis sekä oikeudenmukaisuus- että strategisesta näkökulmasta.

   Toki olet varmasti oikeassa, että siltikin olisi kannattanut nopeuttaa puolustuspointteja ja visualisoida niitä enemmän kuvilla, jne., MUTTA se ei ollut mahdollista, koska formaatti oli alunperin suunniteltu toisenlaiseksi eli haastattelumaiseksi. Vieraan poisjäännin takia minun piti spontaanimmin esittää ne pointit, jotka olin suunnitellut esiteltäväksi haastateltavalle. On erittin vaikea lennossa vaihtaa haastatteluformaatti selostusformaatiksi eli minun piti lennossa luoda kaksi puolta. Onneksi Mari ja Jenni auttoivat tässä suuresti.

   Loppujen lopuksi peruspointit tulikin sitten esitettyä ihan loogisesti. Mikä pointti olisi muka pitänyt jättää pois? Totta on, että pointit olisi ollut hyvä esittää nopeammin ja visualisoidummin, mutta noissa yllättävissä olosuhteissa se ei ollut mahdollista.

   Sitä paitsi vähät väliä, jos joku ei joistain kohdista pitänyt. Youtube-ohjelman katsomisen voi keskeyttää ja katsoa myöhemmin itse eniten kiinnostavat palat. Ja toihan polarisaatio joka tapauksessa aika hyvät katsojaluvut.

   Yleensäkin kaikista tärkeintä on aina herättää tunteita ja pistää ihmiset miettimään. Se on aina saavutus.

   1. Vaikka olikin tärkeää puolustaa Malista, niin toi oli kuitenkin aika varma itsensä jalkaan ampuminen ohjelman tulevaisuuden kannalta käsitellä ekassa lähetyksessään melkein pelkästään ja kovaa levelin kokoonpanoon isosti miesten vyötärön alapuolisesti kuuluvaa. Siinä olisi kannattanu keskittää fokus vain analysoimaan feminismin vaarallisuutta ja siihen ettei tolleen metoo-tyyppisesti lähdettäisi miehiä julkisesti lynkkaamaan eikä keskittyä yhtään siihen mitä kaksikon välillä on tapahtunu, koska se on niin henkilökohtanen asia noille ja siinä pitäisi olla molemmat puhumassa asiasta tai sitten olla olemassa tuomioistuin tai kuulustelupöytäkirjoja. Et varmaan itsekään katselisi pitkään sellasta, joka alkaisi Maria tai Jenspaa käsittelemään negatiivisesti varsinkin omilla alustoillasi.
    Mikä on nyt sitten laittomien uutisten tulevaisuus, jos levelin studioille ei ole enää pääsyä ja youtubessa yleensäkään ei saa sanoa juuri mitään?

    1. Kyllä se Marco täällä aika hätäsesti sensuroi. Kerran heitin jonkun sarkastisen kommentin Jenspan kuvasta, ja heti sensuroitiin.

   2. Ammattitaitosi paistoi taas erinomaisuudellaan läpi. Taisit olla ainoa joka rakasti tylsää monologiasi?

 4. ”Kansan hallintaan” ei tarkoita välttämättä omistajien vaihtamista, siis sosialisointia, vaan valtamedian agendan vaihtamista. Nythän valtamedia toimii portinvartijana. Vaihtoehdot eivät pääse esille.

  Olisi myös harkittava valtamedian pirstomista monopolin estävän lainsäädännön perusteella, koska valtamedialla on määräävä markkina-asema. Sitten olisi edessä mediamarkkinoiden uusjako ja kaikki olisivat uudessa lähtötilanteessa. Tilalle tulisi kilpaileva lukuisten eri kansalaisten oma mediatuotanto. Siis ei mikään rahavaltaoligarkian määräämä media kuten nyt on , vaan uusi mahdollisuuksien tasa-arvon kansalaisten media-ala.

  1. Erittäin hyvä pointti. Tuo olisi todellakin mahdollista sekä nykyisen lainsäädännön että oikeudenmukaisuuden kannalta. Nykyinen kartellitalous pitää pilkkoa osiin.

 5. Uuden lukijakunnan saaminen edellyttäisi uusia juttuja.

  Sellainen uusi juttu voisi olla gallupit.

  Vaikka ”päivän kysymys.”

  Se kannattaisi tehdä vaikka aiheesta, joka on iltasanomien listalla ’päivän luetuin juttu.”

  Lukijamäärät tuplaantuisi heti, kun porukka tulisi uudelleen ja uudelleen ja uudelleen ja uudelleen katsomaan uusimmat gallup tulokset.

  Ainakin kerran kannattaa kokeilla galluppia vaikka ”oletko harkinnut äänestäväsi vkk seuraavissa eduskunyavaaleissa ?

  1. Hyvä idea. Katsotaanko onnistuuko teknisesti. Nyt on täysi työ saada lehti ylipäätään pysymään toiminnassa kaikkien sabotaasien ja syyttteiden ristitulessa.

   1. Myöhemmin sms gallupit 0,5e per vastaus.

    Esim ”haluatko 10 Korona rokotetta pyllyyn?”

  2. Miten lukijamäärät tuplaantuvat jos samat foliohatut pyörivät saman gallupin ympärillä uudestaan ja uudestaan? Kävijämäärät ehkä, mutta sama säälittävä pohjasakka siellä pyörisi keskenään.

 6. Dewitt sun lässytys on turhaa oot vaan ei mikään. Päivännaurut saan kun joskun katson kuinka idiiootimaisia rarinoita laitat tänne. Oot menettänyt kaikki.

  1. Mun mielestä Marcon juttuja pitäisi kaikkien lukea, totuus tulee niistä ilmi.

   Eikä jotain valtamedian uutisia ”sitten kun 80% rokotekattavuus on saavutettu, niin yhteiskunta voidaan avata.”

   ps. nyt uutisissa, että Koronapassi voitaisiin ottaa pois käytöstä, koska rokotteet ei suojaakaan Omikson vastaan, joka on nyt valtavirus

 7. Kyllä suomalaisista jopa 20% pitää enenemmän tai vähemmän valtamediaa epäluotettavana, mutta sitten vain se 1-2% seuraa vaihtoehtomediaa.

  1. Kuka nyt tällästä oksennusta kuin LL oikeasti seuraisi muuta kuin ne ketkä tulee nauraa näille idioottimaisille jutuille ja ne pari hölmöä kenelle tämä sonta menee läpi. Mv-lehti taasen ei ole edes hauska. Se on niin selkeetä ryssäpropagandaa että hyi helvetti.

 8. Moni ei ole löytänyt vaan tietään tänne näiden medioiden pariin mutta silti tajuaa asioiden laidan

  Sitten on ollut vallalla sellainen ”meillä on kaikki hyvin mentaliteetti” ja Marso ja porukat nähty persujen ”hajoittajina” vaikka todellisuudessa kaikki jotka vähänkin uhkaavat tai kritisoivat persuja ovat niitä ”hajoittajia”. Nyt kun persut on todettu valeoppositioksi ja maa seonnut koronan kanssa niin tulette saamaan lisää lukijoita johdonmukaisuutenne ansiosta

Comments are closed.