Marco de Wit 19 joulukuun, 2021

 

Leveli 2-kanavalla haastatellaan persujen Ossi Tiihosta.

 

Koronatyrannian vastustuksesta johtuen Tiihonen ei päässyt persujen listoille aluevaaleissa.

 

 

Miksi Matti Putkonen ja Riikka Purra estivät koronakriitikko Ossi Tiihosen ehdokkuuden aluevaaleissa?

 

Tätä asiaa käsiteltiin viime ohjelmassa.

 

Ossi Tiihosen haastattelu: Miksi persut puukottivat selkään?

 

 

Nyt käsitellään uusinta pommia: Persut ovat tällä kertaa päästäneet läpi lakiehdotuksen pakkorokotuksista!

 

Mitä sanoo Tiihonen?

 

(Tiihonen sanoo mielipiteensä ihan videon alussa.)

 

 

 

Voi, voi, voi! Tiihonen ei edes muista Jukka Mäkysen etunimeä!

 

Nyt kipin kapin jälki-istuntoon opiskelemaan kunnolla perustuslakivaliokunnan persujen nimet ja taustat. Laiton Lehti voi järjestää Tiihoselle pikakurssin petturipersujen nimiin ja juoniin. Tässä muuten alkaa epäilemään, että Tiihonenkin kuuluu niihin.

 

Itse asiassa sellainen epäilys on ollut ja niinpä Tiihonen liitettiin tässä jutussa myös Mäkyseen.

 

Miksi Ossi Tiihonen vähättelee persujen natsipassi-huijausta?

 

 

Viime aikoina on kuitenkin tullut paljon tietoa siitä, että Tiihonen on käytännössä eristetty eduskunnan persuista. Siis vaikka – tai koska – sai pj-vaaleissa todella paljon kannatusta. Tiihosta kohdellaan nyt persuissa kuin spitaalista. Sellainen on umpirehellisen miehen kohtalo nykypersuissa!

 

Niinpä on ymmärrettävää, ettei Tiihonen juuri uskalla persuja kritisoida. Ei edes vaikka persut ovat nyt järkkäämässä Suomeen pakkorokotuksiakin.

 

Lopullinen takinkääntö: Persut hyväksyivät nyt myös hoitajien pakkorokotukset! Mitä tekee VKK?

 

 

 

 

18 thoughts on “Ossi Tiihonen vs. purrapersujen pakkorokotusoperaatio

 1. Purrapersujen ehdokaslistoille aluevaaleissa ei päässyt yksikään koronarokoyuksia julkisesti vastustava henkilö. Eikä pääse eduskuntavaaleissa, jos niitäkään enää eliitti uskaltaa pitää. Äänestäminen on oikeus ja sekään ei ole mikään itsestäänselvyys, kun muutkin oikeudet eliitti poistaa ihan vaan siksi ”kun mä voin”, näyttääkseen kansalle kuka vittu täällä määrää. Ette voi muuta kuin mussuttaa hiljaa kotona ruutuja passiivisena tuijotellen.

  1. Menee siis pikkuhiljaa samaan suuntaan kuin Euroopan komissio, joka päättää todellisuudessa aivan kaikesta ja jonka yksikään jäsen ei ole vaalittu minkäänlaisella kansanäänestyksellä tai muulla julkisella prosessilla. Demokratia Euroopassa on jo kuollut ja vallassa on järjestäytynyt rikollisuus. Sääli vain, että keskivertosuomalainen saa raivarin jos aiheesta yrittää puhua, joten muutosta tuskin ihan heti tulee. Jos tulee, se alkaa jostain maasta, jossa miehillä on vielä pallit ja elämisen tahto, ei siis mistään helvetin Suomesta.

   Arvostan maahanmuuttajissa suunnattomasti sitä, että he eivät usko noita kuvottavia suomalaisia puoluehuijareita, hallituksen ja eduskunnan paskakikkareita tai HTL:n läskipersedemoneja. Eivätkä myöskään juokse kieli pitkällä kantelemaan (tai kantamaan) serkkuaan tai naapuriaan gestapolle jos on joku saatanan koronapiikki ottamatta, päinvastoin kuin suomalaiset.

 2. Monet poliisit, sotilaat, poliitikot, virkamiehet ja lääkärit tulevat joutumaan erittäin ankarille tuomioilla vallankumouksen jälkeen.

 3. Laita dewittu kerrankin todisteet.kerroit Viime aikoina on kuitenkin tullut paljon tietoa siitä, että Tiihonen on käytännössä eristetty eduskunnan persuista

 4. Jos kukaan ei kritoi hallittua valeopppositiota Perussuomalaisia, niin kuka sitten? Ei kukaan!

  CIA:n operaattori Matti Putkonen näyttää johtavan Perussuomalaisista käsin väkivaltaista terrori ja kiristysrinkiä. Poliittinen poliisi ei tule koskaan tutkimaan Matti Putkosta, joka on Suomessa kaikkein tärkeimpiä Naton ja poliittisen poliisin operaattoreita. Hän ja hänen johtamat Perussuomalaiset ovat Naton, EU:n, nykyisen keskuspankkijärjestelmän ja Israelin takuumiehet Suomessa. He varmistavat ettei Suomeen synny minkäänlaista hallitsematonta oppositiota ja kapinaliikettä.

 5. Poliiseilla ei ole minkäänlaista toimivaltuuksia toimia Suomen maaperällä. He ovat vihollisiamme. Heillä ei ole minkäänlaista oikeutta tulla sanomaan miten valkoisten suomalaisten pitää elää.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*