Free speech 19 joulukuun, 2021

 

Laiton Lehti jo vuosia sanonut, että vaikka jotain patogeenisiä viruksia olisikin olemassa, niin eivät ne käytännössä pysty tekemään mitään vahinkoa terveille ihmisille, JOS näillä ei ole puutostiloja.

 

Eli oli viruksia tai ei, niin käytännössä kaikki influenssa ja ylipäätään kaikki flunssat ovat seurausta PUUTOSTILASTA.

 

Suomessa ylivoimaisesti suurin puutostila on D-vitamiinista siitä yksinkertaisesta syystä, että Suomi on maailman pohjoisin maa. Täällä ei auringosta saa D-vitamiinia kuin kesällä, jos silloinkaan. Suomessa kesäaurinkokin on melkein hyödytön, koska keskipäivällä on usein pilvistä ja usein myös ihmiset ovat siihen aikaan töissä sisätiloissa.

 

 

Ei kuitenkaan hätää. Viime vuosina D-vitamiinin hinta on romahtanut murto-osaan, joten nyt on helppo ottaa vuorokaudessa se oikea annos eli 100 – 150 mikrogrammaa vuorokaudessa ympäri vuoden.

 

Tämä ei kuitenkaan käy lääkemafialle, joka on pudottanut D-vitamiinin suositustason 1950- ja 1960-luvun alun noin 100-150 mikrogrammasta nykyiseen 10-20 mikrogrammaan. Eli noin kymmenen kertaa liian pieneksi! Tämä on kirjaimellisesti murhaa. Näin lääketeollisuus on pystynyt valtavasti lisäämään voittojaan.

 

(Kaiken kukkuraksi näyttää siltä, että flunssa ja influenssa on vain nimetty uudestaan koronaksi. Tämän takia influenssa hävisi viime talvena kokonaan.)

 

Lääkäriliitto murhaa ihmisiä!

 

 

Juoneen tietysti kuuluu, että lääkärit on lahjottu olemaan testaamatta D-vitamiinitasoja. Niinpä ihmisten pitää itse ostaa kalliita testejä.

 

Miksei sitten ole kehitetty helppoja kotitestejä? Koska aina kun joku sellaisen kehittää, niin lääketeollisuus ostaa ne ja tekee äärimmäisen kalliiksi. Eli ostaa pois kilpailijansa.

 

Onneksi ainakin Zinzino on yrittänyt kehittää kotitestin. Laittomalla Lehdelle ei ole kyseiseen yritykseen mitään kontakteja, mutta on vain Youtubesta huomannut, että ainakin joku yrittää pelastaa ihmisiä sairauksilta. Lähettäkää kokemuksianne testistä osoitteeseen [email protected]

 

 

 

 

 

8 thoughts on “Vihdoin: D-vitamiini-kotitesti

 1. Nyt pitää syödä kalaa! Kalaa pitää syödä joka viikko, koska siitä saa D-vitamiinia. Ahven on Suomen kansalliskala ja sitä riittää rajattomasti maamme vesistöissä!

  Myös suppilovahverot sisältävät paljon D-vitaminia! Itse tietenkin keräsin paljon suppilovahveroita syksyllä ja kuivatin ne kuivurilla. On todella näppärää lisätä kuivattuja suppilovahveroita vaikkapa spagettikastikkeeseen! Nam!!!

 2. Laittomalla lehdellä on ollut monta hyvää juttua mutta nyt ilmeisesti kiireessä ei olla ehditty tarkistamaan Zinzinon taustoja. Kyseessä on verkostomarkkinointifirma jonka toimintatapoja on monesti arvosteltu. Esimerkiksi Zinzinon kotitesti on kuivaveritesti ja kuivaveritesteistä on todella moni firma luopunut kun ne eivät ole täydellisen luotettavia. Zinzinon myymä D-vitamiinitabletti sisältää vain 12.5ug D-vitamiinia, joka on melko vähän varsinkin kun hintaan suhteuttaa. Joidenkin asiantuntijoiden mielestä D-vitamiini pitäisi olla kapselimuodossa niin imeytyy paremmin.

  1. Ok, hyvä tietää. Olisiko mitään tarkempaa tutkimusta kuivaveritestistä? Voisihan tehdä niin, että käy vaikka kerran vuodessa laajemmassa D-vitamiinitestissä ja sitten sen jälkeen ottaa kuivaveritestejä eli ikään kuin tarkistaa miten se toimii. Jos toimii, niin sittenhän se olisi erittäin hyödyllinen.

   1. Vaikka SPR:n toiminnassa on kritiikin aihettakin niin alla oleva lausunto kyllä jostain kertoo. Zinzinon toimintatyyli muutenkin semmoinen etten itse rahojani sinne halua antaa.

    ”- Kuivasta veripisarasta ei voi todeta yhtään mitään. Siitä ei ole mitään lääketieteellistä näyttöä, kertoo Suomen Punaisen Ristin Veripalvelun johtaja, lääketieteen ja kirurgian tohtori Martti Syrjälä.”

  2. Älä vittu? Onko täällä lehden palstalla esitetty jotain joka ei pidä paikkaansa?!?!?! Olen tyrmistynyt! Häpeä Marcoliini.

 3. Vaikka SPR:n toiminnassa on kritiikin aihettakin niin alla oleva lausunto kyllä jostain kertoo. Zinzinon toimintatyyli muutenkin semmoinen etten itse rahojani sinne halua antaa.

  ”- Kuivasta veripisarasta ei voi todeta yhtään mitään. Siitä ei ole mitään lääketieteellistä näyttöä, kertoo Suomen Punaisen Ristin Veripalvelun johtaja, lääketieteen ja kirurgian tohtori Martti Syrjälä.”

   1. Verkostomarkkinointifirmat harvoin vastaavat ikäviin kysymyksiin. Netissä on kuivaveritestistä paljon juttua jos jaksaa kaivaa. Itse kansallismielisenä en pidä siitä kun ulkomainen yhtiö rahastaa hieman liian sinisilmäisiä suomalaisia jäseniään. Zinzinon lisäksi monella muullakin firmalla olisi paljon korjattavaa toiminnassaan, kritiikkini ei koske pelkästään Zinzinoa.

Comments are closed.