Free speech 20 joulukuun, 2021

 

 

Ympäri Eurooppaa on marssittu koronatyranniaa vastaan. Samalla on nähty kuinka joissain maissa poliisi on pysynyt rauhallisena, kun taas toisissa maissa poliisi hyökkäili ihmisten kimppuun.

 

Tanskassa marssi sujui rauhallisesti, koska poliisi ei hyökkäillyt.

 

 

Tuskin kukaan yllättyi, että Saksassa poliisi hyökkäsi mielenosoittajien kimppuun yrittäen estää koko marssin.

 

Saksassa poliiseiksi pääsevät vain poliittisesti korrektit, joten siellä poliisi on kaikista raukkamaisin kansanmurhaaja.

 

 

 

Sama juttu on tietysti myös Itävallassa, joskin siellä poliisi ei ole kovin innokkaasti lähtenyt valvomaan rokottamattomien ulkonaliikkumiskieltoa.

 

 

 

 

Yllättävintä on, että Britannian poliisikin on vähitellen raaistunut.

 

 

 

 

Ehkäpä se on ottanut mallia Australian kansanmurhaajapoliiseilta.

 

 

 

 

 

20 thoughts on “Euroopassa marssittiin koronatyranniaa vastaan. Poliisi hyökkäili!

 1. Meikäläiseltä voi kyllä vaatia, vaan meikäläiseltä on paha tulla mitään ottamaan….

  1. Kunhan vain valitat ja vikiset. Suomalaisilla on lähes aina suuret puheet, mutta hyvin pienet teot. Suomalaisista miehistä ei todellisuudessa ole mihinkään. Juoksevat vain karkuun ja nöyristelevät auktoriteetteja. Kyllä herra, kyllä herra, kyllä herrat tietävät. Luottavaa herroihin.

   Suomalaiset ovat säälittävää orjakansaa joka uskoo heti auktoriteetteja ja alistuvat auktoriteeteille, sekä viholliselle. Halveksun suomalaisia orjia.

   1. Ilkeä vastaus lukijoillesi, Marco.
    Ethän sinä tiedä muiden todellisesta luonteesta.

 2. Hollannissa kun on täyssulku kaikille niin luulisi polpo käy siellä kuumana kokoontujille.

 3. Milloin Suomessa Polpo alkaa taas hyökkäämään raakalaismaisesti viattomien suomalaisten kimppuun?

  On täysin varmaa, että eräs matumyönteinen munaton nillittäjä olisi ekstaasissa, kun pääsisi usuttamaan tyhjäpäisiä alaisiansa suomalaisten naisten ja lasten kimppuun!

 4. Ehkä Suomessa pitää kohta alkaa jakamaan aseita kansalaisille tai kansanmurhaajat tullaan lopulta murskaamaan ilman armoa, tietysti laillisesti. Sota on ainoa keino pysäyttää rikollinen kansanmurha. Älä koskaan luota poliisiin! Poliisi on vihollinen ja kansanmurhaaja.

 5. Ylitsepursuava poliisiviha, jännä vaikka ei ole epäiltynä itse juuri mistään koskaan ollut. Ei voi ymmärtää mistä kaikki kumpuaa. Ja kaikki lapsetkin on kivoja. Aina.

  1. Minun ei tarvitse olla epäiltynä puolustaakseni valkoista Suomen kansaani kansanmurhaajilta, maanpettureilta ja poliisivaltiolta. Miksi vihaat valkoisia suomalaisia?

  2. Niin! Miksi munaton nillittäjä ei ole koskaan epäiltynä? Mistä on kysymys?!!

   Suojeleeko esinahattomat munatonta nillitäjää?!! Hei Haloo!!!!!

 6. Miksi Suomen kansallismieliset ja konservatiivit nöyristelevät ja alistuvat poliiseille? He ovat vihollisiamme, kansanmurhaajia ja maanpettureita. Mitä ihmettä te teette!?

 7. Tämä kaikki on hyvin pitkälti amerikkalaisten ja brittivihollistemme syytä. He tuhosivat Saksan ja nyt heillä tuhoavat Suomen ja Suomen valkoisen kansan. He ovat sairasta ja imperialistisen rikollista ****kansaa, joka osaa vain loisia muista kansoista.

 8. Jos teidät pakotetaan työpaikan menettämisen uhalla myrkkypistoksiin, niin menkää kupparille heti piikin jälkeen. Tai tilatkaa vaikka netistä kuppaussarja ja pistäkää imukupit olkapäähän, kuvatkaa tapahtuma ja kokeilkaa magneetilla poistettua verta. Sitten vaatikaa Hussin ja THLn kansanvahingoittajille jotain rotia ja vastuuta.

 9. Suomessa armeija on pettänyt kansansa ja näyttää sekin valinneen puolensa. Ei minkäänlaista elettä valkoisen kansansa puolustamiseksi. Olette murhaajia. Kaiken lisäksi vielä terroristeja, huumekauppiaita ja pedofiileja suojelevaa ihmissaastaa.

 10. Maanpetturihallintomme, maanpetturipoliisit ja maanpetturisotilaat pakottavat suomalaiset tekemään hyvin ikäviä asioita. Yksikään sotilas ei tule puolustamaan Suomen valkoista kansaa kansanmurhalta ja maanpettureilta. Voitte olla siitä varmoja. Lähi-idässä suomalaiset sotilaat suojelevat ja kouluttavat Naton huumekauppiaita, terroristeja ja pedofiileja, sekä pienessä piirissään tilailevat Naton liittoumalta maanpetoksellista sotakalustoa, tarkoituksenaan liittää Suomi yhä vahvemmin vieraiden valtojen haltuun. Ette voi olla niin tyhmiä, että luotatte maanpetoksellisiin ”suomalaisiin” sotilaisiin!

 11. Suomen poliiseja on vain joitain tuhansia, suomalaisia miehiä on satoja tuhansia. Eivät he mitään voi jos teissä oikeasti on yhtään miestä. Olette lähes kaikki pelkkiä pelkureita suomalaiset miehet. Juotte vain sohvan pohjalla kaljaa ja vedätte huumeita.

 12. Miksi Laiton Lehti ei uutisoi ja kritisoi kansanmurhaavista hoitajista? He ovat ne ihmiset jotka myrkyttävät suomalaiset ja suomalaisten lapset. Hoitajat pitää saattaa vastuuseen teoistaan ja tuoda julkisuuteen. Pitää lähteä ruohonjuuritasosta. Ensin joka ikinen myrkkypiikkejä työntävä ja suomalaisia murhaava hoitaja ja lääkäri ensin ankarille tuomioille ja julkiseen häpeään. He ovat suomalaisten ja suomalaisten lasten murhaajia, eivät mitään sankareita, kuten valtamedia kertoo.

  Nämä ”hoitajat” ovat oikeasti murhaajia ja tappajia.

 13. MVlehti nyt jo useamman vuorokauden hyökkäyksen kohteena. Asialla sama korona/ilmasto terrori eliitti joka nyt pitää maailmaa kuristus otteessa.

  Eli jotain pahaa on tulossa meille, koska vapaa tiedonvälitys on näin rikollisin keinoin estetty.

Comments are closed.