6 thoughts on “Leveli News: Hätälive!

  1. Yle tosiaan omistaa saaren espoon suvisaaristossa. Se on ylen työntekijäille ja eläköityneille yleläisille kesäpaikka josta voi vuokrata mökin ja johon saa muutkin mennä vierailemaan. Kesäisin siellä on kahvila ravintola. Mikään pedofiili tukikohta se ei ole niinkuin Junnu tuossa ehti innostua :D

    1. Liekö sama jossa on puomit edessä ja varoitus kameravalvonnasta. Suvisaaressa mutta ei ole oma saari tämä. Mitä helvettiä yle muka omistaa? Kansan rahoilla saatuja. Myydä pitäisi jos ei kansa joka maksaa pääse alueelle.

  2. Rahaeliitin hallitsema valeoppositiopuolue Perussuomalaiset on yksi suurimmista syistä sille miksi aitokansallismielisiä liikkeitä ja puolueita ei ole päässyt syntymään ja poliisivaltiota on edennyt valtavaa vauhtia.

    Perussuomalaisista johdetaan väkivaltaista terrori ja kiristysrinkiä, joka pitää huolen, että mitään hallitsematonta oppositiota ja aitokansallismielistä liikettä ei pääse syntymään. Poliisi ei tule koskaan tutkimaan tätä, sillä Perussuomalaiset ja sen johtama väkivaltainen terroririnki ovat Naton, EU:n, euron ja yksityisten pankkiirien takuumiehet Suomessa.

  3. Kysyhän Marco Levelin pojilta miksi he ovat yhteyksissä Suomen Puolustusvoimien maanpetoksellisiin sotilaisiin. Uskovatko he oikeasti näiden sotilaiden olevan Suomen valkoisen kansan puolella ja ovatko he oikeasti näin tyhmiä?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*