Free speech 20 joulukuun, 2021

 

Ainoana mediana Laiton Lehti jatkuvasti paljastaa ja analysoi kuinka mädätys etenee joka paikassa mukaanlukien pelimaailma.

 

Jopa Warhammer 40K on mädätyksen kohteena.

 

 

Kuolema pettureille! Warhammer 40K taas mädätyksen kohteena

 

 

Niinpä ei ole ihme, että nyt on peleihin ja niistä kertoviin trailereihin ja elokuviin on alettu lisäämään kiintiöhenkilöitä. Ensimmäisenä tietysti kiintiönaiset, mutta ei se siihen jää.

 

Käytännössä kaikki WH40K pelin aktiivisimmat harrastajat ovat valkoisia miehiä. Niinpä kaikki fanivideotkin ovat esittäneet space marinet valkoisina miehinä. Tämä ei ole tietysti käynyt ************ johtamalle peliyhtiölle, joka on nyt määrännyt pelihahmoiksi myös kiintiöneekereitä.

 

 

 

Seuraavaksi ovat sitten Halon tavoin vuorossa kiintiöhomot ja -transut.

 

Ei ihme, että WH40 fanit inhoavat virallisia videoita ja tekevät omat WH40-universumille uskolliset hahmonsa ja videonsa.

 

Uskomattominta, ettei peliyhtiö tästä välitä. Ei vaikka Warhammer-kanavan virallisia WH40-videoita ei juuri kukaan katso. Siellä videoilla katselukertoja on vain muutama tuhat samalla, kun fanien tekemillä videoilla on jopa miljoonia katselukertoja! Tämä kertoo siitä, että tietty ryhmä ei välitä edes rahallisista tappioista. Mädättäminen on tärkempää!

 

Itse asiassa mädättäminen on mennyt niin pitkälle, että pelifirma Games Workshop tekee parhaansa estääkseen faneja luomasta uusia WH40K-videoita. Tämän takia esim. Sodaz lopetti kanavansa. Onneksi hänen videonsa kopioitiin muille kanaville.

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Warhammer 40K:n mädätys jatkuu kiintiömatuilla

  1. ”The Melanochrome is the 13th of the 19 genetically-engineered gene-seed organs that are implanted into a Space Marine Neophyte to produce a new Astartes. This hormonal implant is attached to the human lymphatic system and controls the amount of melanin in a Space Marine’s skin.

    Exposure to high levels of sunlight will result in the Astartes’ skin naturally darkening to compensate.” Lähde: 4th Edition Black Codex.

    Voit vaikka seuraavaksi pöyristyä vaikka Salamanders chapteristä.

    1. Ei Marcoliini osaa lukea, etenkään mitään englanniksi. Luulee edelleen että warhammer 40k on leffasarja, josta on tehty nyt tietokonepelejä. En viitsinyt lähteä selittämään miksi vaaleissa pohjissa yksityiskohdat tulevat paremmin esiin ja ovat näin ollen helpommin maalattavissa. Melko pitkälti määrittää kaikkien pelin rotujen värityksen. Vauhkotkoon nyt mädätyksestä vanhaan malliin tyhjille sivuille, kun seurakuntansa ei ymmärrä sitäkään vähää aiheesta.

Comments are closed.