Marco de Wit 21 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Jenni Uotila taistelee rohkeasti koronatyranniaa vastaan ja on myös ehdokkaana aluevaaleissa Kanta-Hämeessä.

 

Monet ovat kuitenkin ihmetelleet miksi Jenni työssään kysyy ihmisiltä koronapassia, vaikka sitä politiikassa täysillä vastustaa. Onko Jenni tekopyhä? No, ei varmasti. Alla Jennin kirjoittama lyhyt artikkeli hänen työstään ja koronapassista.

 

Suuri Nuha

 

Koronavouhka ei ota laantuakseen, etupäässä pahenee. Korona tuli korruptoituneille poliitikoille kuin Jumalan (Kiinan) lahja. Kun taloutta on hoidettu huonosti vuosikymmeniä, niin nyt voi syyttää jotakuta muuta omista virheistä. Samalla voi ”osoittaa johtajuutta” rajoittamalla kansalaisten elämää ja rahoittamalla ikuiset vappusataset tulostamalla lisää vessapaperivaluuttaa. Tehdyt virheet menettävät merkityksensä kun Koronan varjolla voidaan tehdä huomattavasti suurempia virheitä.

 

Paha nuha

Korona eli Paha Nuha aiheuttaa oireita ylipainoisille, iäkkäille, huonokuntoisille tai muuten heikon vastustuskyvyn omaaville ihmisille. Siis aivan kuten kaikki muutkin tarttuvat sairaudet. Useimmissa maissa koronakuolemaksi tilastoidaan kuka tahansa henkensä heittänyt, joka on saanut positiivisen koronatuloksen, oli hän miten heikossa hapessa tahansa jostakin muusta syystä johtuen.

 

Viime vuonna Suomessa kuoli 55488 ihmistä. Se on noin 1500 enemmän kuin edellisenä vuonna. Tämä ei ole yllätys kun suuret ikäluokat, tuttavallisemmin boomerit, saavuttavat kuolemiseen oikeuttavan iän. Ikäkorjatut tilastot eivät siis näytä mitään ylikuolleisuutta viime vuodelta.

 

Koronaan kuoli tilastojen mukaan 558 ihmistä eli vain 1% kaikista kuolleista. Heidän keski-ikänsä oli peräti 84-vuotta! Kaikille K. Kiurua ja THL:sta lukuunottamatta ei tule suurena yllätyksenä mahdollisen hengitystieinfektion aiheuttamat riskit mainitussa iässä.

 

Itsemurhan teki 717 suomalaista. Tämäkään ei ole ihme kun huomioidaan miten huonosti maata johdetaan. Alkoholin käytön seurauksena kuoli 1716 kansalaista. Alkoholia ei kuitenkaan kielletä, koska se tuo verotuloja. Sitä paitsi, jos kansa selviäisi, niin heivattaisiin hallitus pihalle ennen seuraavaa aamua.

 

 

Piikki pyllyyn

Kansalle annetaan erilaisia rokotteita koronaa vastaan. Tässä on turhaa pohtia niiden testausprosessia tai tehokkuutta, koska olen ottanut asiaan kantaa aiemmin poliittisessa profiilissani mistä voitte lukea lisää. Oleellista on se, että kaikilla kansalaisilla täytyy olla oikeus itse päättää häneen kohdistuvista terveydenhoitotoimista. Ei ole yhteiskunnan asia päättää kehen mitä piikitetään ja kenen toimesta.

 

Rokotteet eivät ilmeisesti estä koronan tarttumista minkä THL:kin myöntää. Ainakin sivulauseessa. Rokote on siis täysin henkilökohtainen valinta, jolla ei ole merkitystä muiden kansalaisten oloon ja elämään. Jokainen on vastuussa omasta terveydestään ja tekee sellaisia toimia kuin katsoo itselleen sopivaksi. Erityisen julmaa on syyllistää rokottamattomia taudin levittäjiksi. Valtamedia kyllä kertoo kun yksi rokottamaton sairaanhoitaja saattoi tartuttaa vanhukseen koronan, mutta ne 20 rokotettua sairaanhoitajaa jotka sattuivat tekemään saman jäävät mainitsematta.

 

 

Koronapassi

Koska rokotteella ei ole suurtakaan merkitystä taudin tartuttamiseen, niin käytännössä koronapassin merkitys on negatiivinen. Kansa luulee olevansa ”turvassa” ja käyttäytyy varomattomammin, kuten pääministeri ja Vihreiden puoluekokouskin on meille todistanut. Ohjeet on siis laadittu etupäässä vapaiden kansalaisten kiusaksi, jotta kaikenmoiset kyläpoliisit ja maskinatsit pääsevät soittamaan suutaan normaaleille ihmisille.

 

”Koronapassi” on nykyajan kommunistisen puolueen jäsenkirja. Sillä kansalainen todistaa noudattavansa politbyroon ohjeita ja saa vastineeksi oikeuden osallistua toimintaan, johon puolueeseen kuulumattomat eivät saa osallistua. Koronapassilla todistat olevasi tottelevainen kunnon kansalainen ja vastineeksi pääset ravintolaan tai teatteriin.

 

Minäkin joudun vaatimaan vapailta kansalaisilta ”koronapassia”, kun he tulevat sisään ravintolaan jossa olen töissä. Jos en vaadi SDP:n johtama ministeriö sulkee ravintolan ja sen omistaja menettää tulonsa ja mahdollisuutensa elättää itsensä ja perheensä. Hauskasti osa innokkaimmista puolueen jäsenistä suuttuu, jos heiltä ”passia” ei kysytä. Hauskaahan ei saa päästää pitämään myös joku puolueen ulkopuolinen henkilö. Vain puolueen jäsenet saavat päästä pitämään hauskaa”. Mikä onkaan suomalaiselle suurempi ilo kuin varmistaa, että jollakulla muulla menee vielä itseäkin huonommin.

 

Korona on tullut jäädäkseen. Se on nuha siinä missä muutkin nuhat, joihin joku aina silloin tällöin kuolee. Se ei anna oikeutta vainota ihmisiä ja rakentaa poliisivaltio.

 

 

Jenni Uotila omalla listallaan aluevaaleissa Kanta-Hämeessä. Missä VKK??

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Jenni Uotila: Suuri nuha ja koronatyrannia

 1. Nazipassi ei liity koronaan.
  -Jos rokotteet toimisivat, niin passia ei tarvittaisiin. Rokotetut olisivat turvassa taudilta
  -Jos rokotteet eivät toimi, niin natzipassi ei suojaa rokotettuja, eikä estä taudin keviämistä.

  Kerro minulle, että olen väärässä?

  1. Korona on vain tekosyy ”passille”, joka voimassa kork. 9 kk. ”Passi” sisältää kantajansa terveystiedot. 9 kk. jälkeen siitä tehdään digitaalinen eli ihmiset sirutetaan. Koko korona pornoja sulut ovat kansan kouluttamista ”uuteen normaaliin” eli totalitääriseen hallintoon eli valvontayhteiskuntaan, jossa olet seurannan alla 24/7. Lisäksi käteinen raha muutetaan digitaaliseksi keskuspankki -rahaksi, joka on maailmanhallinnon omaisuutta ja sen käyttö riippuu omasta käytöksestä ja mielipiteistä. Tai oikeammin ne ovat avoimen mielivallan ja pelkkien rikkaiden hallinnon kulloistenkin oikkujen varassa.

   Jos todella haluaa tietää pohjinmiten mistä on lopulta kysymys: https://rumble.com/vqsja4-pandemia-loppuu-kun-digitaalinen-rahajarjestelma-on-kytss.html

 2. Hyvä kirjoitus Jenspalta. Päivän Jenspa kuvia on täällä jokapäivä mutta en muista lukeneeni aiemmin Jenspan kynästä artikkelia

 3. Tosi asiaa. Tällaisen nuoren naisen hyväksyisin päättämään vaikka koko maan asioista. Päässä pitää olla tervettä järkeä, joka tuntuu kadonneen eduskunnasta lähes kokonaan muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*