Marco de Wit 21 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on jo pitkään kertonut kuinka Ossi Tiihosta on vainottu persuissa.

 

Tiihosella on monia syntejä:

 

 1. Aito mies
 2. Umpirehellinen
 3. Vastustaa ilmastohuijausta
 4. Vastustaa koronatyranniaa
 5. Vaatii Fixitiä
 6. Omaa paljon kannatusta persuissa

 

Varsinkin viimeinen kohta on suurin synti. Tiihonen nimittäin kehtasi haastaa Purran puheenjohtajavaaleissa. Mikä pahinta Tiihonen sai peräti 200 ääntä ja melkein vei pj-vaalin toisella kierrokselle. Putkonen ja Purra eivät voi antaa tätä anteeksi. Ei varsinkaan, kun Tiihonen kehtasi kritisoida Putkosen johtaman sähköisen äänestyksen luotettavuutta.

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka Tiihonen on viime aikoina eristetty persuissa.

 

Ossi Tiihonen vs. purrapersujen pakkorokotusoperaatio

 

 

Tiihosta ei päästetty aluevaaliehdokkaaksi eikä hän olisi myöskään päässyt eduskuntavaaliehdokkaaksi. Niinpä Tiihosella ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin erota persuista.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehden-juttuun

 

 

Iltalehti tietysti sensuroi jutustaan kaiken Purraan kohdistuneen kritiikin. Toisaalta pitää antaa Iltalehdelle pisteet siitä, että tällä kertaa se sentään linkkasi Tiihosen blogikirjoitukseen, jossa jokainen voi lukea Tiihosen mielipiteen Purrasta:

 

Samanaikaisesti kun minusta vaiettiin, valtamedia alkoi kirjoittamaan Riikka Purrasta isoja positiivisia juttuja. Mistä lähtien Perussuomalaisten puheenjohtajaehdokas on ollut valtamedian innokkaasti kannattama?

Miksi näin kävi? Valtamedia halusi selvästi punavihreiden toimittajien kanssa samaan viiteryhmään kuuluvan ajokortittoman kasvissyöjän, joka on tehnyt gradu-työnsä ilmastonmuutospolitiikasta, kansallismielisen puolueen johtoon.

 

 

Koko kansallismielinen kenttä on pimittänyt tämän Purran feministisen punavihreyden. Vain Laiton Lehti on kertonut faktat ja edelleen pitää asiasta ääntä.

 

Miksi Riikka Purra on autovastainen?

 

 

Sen pituinen se. Valtamedia siis voitti taas, kun sai rivipersutkin aivopestyä. Kaupan päälle tuli vielä persujen varapuheenjohtajaksi suorassa lähetyksessä housuihinsa ulostanut homomiehen kanssa suhteessa oleva poliisivaltiofani Sebastian Tynkkynen. Miettikää nyt!

 

 

 

 

Ai niin. Laiton Lehti muistuttaa vielä lukijoilleen yhdestä vaietusta faktasta: Miksi Tiihonen erosi vain muutama päivä sen jälkeen, kun aluevaaliehdokkaat oli ilmoitettu?????

 

Ehkä tämä on sitä neljännen ulottuvuuden shakkia, mutta Laittoman Lehden toimitus ei kerta kaikkiaan pysy Suomen kansallismielisten logiikassa mukana. Toivotonta.

 

Toivotaan nyt kuitenkin, että rahamies Tiihonen käyttää rahojaan sekä koronatyrannian vastaisen aluEvaalikampanjan tukemiseksi että kunnon eduskuntavaalikampanjan luomiseksi. Jospa hän tällä kertaa hankkisi edes ammattimaisen kampanjapäällikön?

 

Lopuksi vielä yksi kiusallinen kysymys: Päästääkö Turtiainen Tiihosta ja tämän tiimiä puolueen varsinaisiksi jäseniksi? Toivottavasti, koska Tiihosen tiimi ainakin keskittyy enemmän vaaleihin kuin maailmanlopun odottamiseen.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Purrapersut voitti: Ossi Tiihonen erosi persuista!

 1. Eikö Tiihonenkaan halunnut ehdolle aluevaaleihin kun ei samantien eronnut persuehdokkuuden blokkaamisensa jälkeen?

 2. Persujen kannattajat ovat lähes kaikki vajaa-älyisiä sohvan pohjalla kaljaa ja huumeita vetäviä laiskoja ihmisiä. Uskovat jotain vaimoaan pettävää kulttuurimarxisti-Mestaria ja nyt umpiviher-punaista feministiä Riikka Purraa, sekä CIA-operaattori Matti Putkosta.

  Voiko olla tyhmempiä ihmisiä joita vedättää?

 3. Oikea liike. Persut on niin pilalla. VKK on tuhat kertaa persuja parempi vaikka mätää porukkaa sielläkin on kuten Levelin kultahammas.

 4. Perussuomalaiset on umpimätä Suojelupoliisin hallitsema valeoppositio, jonka kannattajat koostuvat pitkälti heikkoälyisistä juopoista ja selkäänpuukottajista. Eivät älyä edes kun tunnettu CIA-operaattori Matti Putkonen tuo sähköiset äänestyskoneet puolueeseen ja järjestetään umpuvihreä feministi puolueen johtoon. Haha.

 5. Suomea ei enää pelasteta puolueilla. Maa on umpi, läpimätä. Pettureista, pelaajista ja heikoista ihmisistä pitää päästä eroon.

 6. On kieltämättä monia hienoja ja upeita yksittäisiä naisia, mutta keskimäärin, noin yleisesti, naisten ottaminen politiikkaan tuhoaa Suomen kansan, varsinkin jos naiset päästetään huseeraamaan mitä haluavat. Suurinta osaa naisia ei yksinkertaisesti kiinnosta kansallismielisyys, kansa, aito vanhoilliskristillisyys, talous, maanpuolustus jne. Jokainen nainen on luontaisesti potentiaalinen rotupetturi.

 7. Suomalaiset ovat niin auktoriteettisokeita, että kun Suomen Poliisi sanoo haluavansa hallita huumekauppaa, pyörittää pedofiilirinkejä ja muuta kiristysrinkejä, kiduttaa, sekaantua vaaleihin ja politiikkaan jne., suomalaiset eivät siltikään näe tässä mitään hälyttävää. Hallinnon ei tarvitse edes peitellä mitään, sillä suomalaiset kuitenkin alistuvat auktoriteeteille.

  Miksi suomalaiset nöyristelevät poliiseille? Mikä teissä on vikana? He ovat vihollisiamme jotka haluavat teille pahaa ja vainoavat teitä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*