Marco de Wit 21 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suomen kansallismielisessä kentässä on suuri ongelma: Se on täynnä suurisuisia nollia, joilla ei ole mitään koulutusta tai edes yleissivistystä. Suomea ei pelasteta alkoholin huuruisilla örisijöillä ja peräkammarin pojilla, vaan älykkäillä koulutetuilla ihmisillä.

 

Tuomas Malinen on tohtori dosentti ja todella kovan luokan asiantuntija. Juuri tällaisia miehiä tarvitaan, jotta Suomen kurssi saadaan käännettyä kohti itsenäisyyttä ja vapautta.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Tuomas Malinen | Tie: Vastoinkäymiset ja niiden voittaminen

 1. Tuomas on kova mutta hän wi mainitse mainitse juutalaisia eli turha örisijä tämä malunen niin kauan kuin ei puhu ********** ********** eli juutalaisesta rahajärjestelmästä

 2. Me ollaan sotatilassa.

  Me ei tarvita yhtään enempää rekisteröityjä yhdistyksiä tai puolivillaista puuhastelua. Mitkään vaalit ei meitä tule pelastamaan. Ei ole mitään ratsuväkeä joka saapuu viime hetkellä pelastamaan meitä massamurhalta ja joukkotuholta. Koronarokote joka vammauttaa tai tappaa on massamurha. Tämä sota on siitä erikoinen että ei ole mitään paikkaa minne voi perääntyä tai lähteä pakoon.

  Akuutti ja ajankohtaisin on tämä vetoomus ja tilanne arvio
  https://tokentube.net/v/1158212908/K%C3%A4%C3%A4ntyisik%C3%B6-armeija-Suomen-kansaa-vastaan-

  Me ollaan nyt sekä Suomessa että maailmalla siinä tilanteessa että jos me halutaan elää vapaudessa on uskallettava myöntää itsellemme että pikkusievät keskustelutuokiot ei meitä auta paskan vertaa.

  Ainoa asia mitä nyt on kysyttävä ja peräänkuulutettava on se että löytyykö vielä miehiä jotka ovat valmiita ******* ******** vapautemme puolustamiseksi. Vihollinen on suomalaiset päättäjät Suomessa ja suuremmat päättäjät maailmalla. Vaikka olisi huone täynnä aseita kuten jenkeissä monella on, se ei merkitse mitään ellei ole ********* ************ ******** ************** *********************. Aseiden kanssa rehvastelu videoilla ei meitä auta. Miten on esim mahdollista että sadisti koronakansanmurhaaja Fauci on ******* *******? Amerikkalaiset puhuvat paljon mutta teot puuttuvat. Samalla tavalla kuin hysteria myös pelkuruus on tarttuvaa. Odottaisin ***** ****** ****** *****. On suuri pettymys että hän saa edelleen riekkua maailman medioissa kaikkien murhien jälkeen.

  Älkää enää tehkö yhtään yhdistystä tai pikkusieviä keskustelutuokioita.

  Uskaltakaa ajatella että tarvitaan esikunta joka johtaa vastarinta toimintaa koronatyranniaa vastaan. Käytännössä se tarkoittaa ********** johtamista.

  Nyt on näpertelyn ja puuhastelun aika ohi.

  Meitä ei suljeta vankilaan nuhan takia. Koronarokotukset ja passit heti pois!

  Koronatyrannia on murskattava!

  Olemme krokotiilien ja susien piirittäminä. Nyt on murtauduttava ulos piirityksestä.

  Koronatyrannia on väkivaltaa, uhkailua, kiristystä, painostusta, vainoamista, vakoilua.

  On perustettava esikunta joka johtaa koronatyrannian vastaisia toimia.

 3. Hei te kaikki Marcon seuraajat, ja häneen uskovat. Marsu haukkui juuri ydintukijaryhmäänsä. Kouluttamattomia, työttömiä ja syrjäytyneitä köyhiä. Ei Marsu teistä välitä, eikä tätä julkaise. Jos juljaisee niin hän on tehnyt silmissäni yhden hatunnoston arvoisen teon. Täytyy tunnustaa, että aika hyvin täällä julkaistaan myös vastakkaisia mielipiteitä.

  1. Kuinka monesta Marcon haukkumasta ihmisestä on oikeasti ollut hyötyä? Ei oikeasti juuri yhdestäkään. Yleisellä tasolla he ovat oikeasti usein laiskoja, hyödyttömiä kaljaa kittaavia örisijöitä.

 4. ”Suomen kansallismielisessä kentässä on suuri ongelma: Se on täynnä suurisuisia nollia, joilla ei ole mitään koulutusta tai edes yleissivistystä. Suomea ei pelasteta alkoholin huuruisilla örisijöillä ja peräkammarin pojilla, vaan älykkäillä koulutetuilla ihmisillä.” – Tulee mieleen erään vaihtoehtomedian päätoimittaja..

 5. Lähes kaikki perussuomalaiset ovat pelkkiä sohvan pohjalla viinaa ja huumeita vetäviä idiootteja, jotka eivät koskaan saa mitään järkevää aikaiseksi. Sen sijaan alkavat vain terrorisoimaan aitokansallismielisiä tiedustelupalvelujen hyväksi!

 6. Joo mutta Malinen ei ole kansallismielinen vaan suvakki liberaali joka pelaa USAn joukkueessa ja ihailailee monikulttuurista Amerikkaa. Joten se kaljaa juova kouluttamaton on tärkeämpi jos vaan käy äänestämässä kansallismielisiä.

  1. ”Joten se kaljaa juova kouluttamaton on tärkeämpi jos vaan käy äänestämässä kansallismielisiä.”

   Haha.

 7. Sielunsa Saatanalle myyneet, kun kuinka äkkiä se on siinä edessä koulunkin jälkeen.
  Vai onko ne tyhmiä sitten?

 8. Myös örisijät jotka tykkää kittaa kaljaa ovat tärkeitä, totta kai. Muuten tilanne menee siihen että on vain ”kenraaleita” ilman armeijaa.
  Toki porukalta vaaditaan kurinalaisuutta ja kykyä toimia yhdessä yhteisen päämäärän vuoksi: koronatyrannia järjestelmä tuhottava. Sitä ei ole mahdollista pienin,sievin liikkein uudistaa. Koronatyrannia järjestelmä kaikkine osineen, koko koneisto on tuhottava.

  On muuten komea ilotulitus Kiinassa kun niiden uutta vuotta juhlistavat. Ilotulitus kestää 2 päivää. Suomessa 20 minuuttia. Ja siitäkin tiukkapipoiset valittajat ottaa herneen nenään.

  https://youtu.be/uSJ4IBFmrZ0

  Jos ei kyetä yhdistämään voimia ja järjestäytyä todelliseksi vastavoimaksi koronatyrannialle, silloin me ollaan jo hävitty.

  Kaikilla paikkakunnilla on muodostettava yksi tai mielellään useampi yksikkö. Kukin yksikkö tarvitsee tietysti oman johtajan. Yksiköistä muodostuu aluksi löyhä yhteenliittymä, verkosto jonka on kyettävä toimimaan siten että muodostuu varteenotettava vastavoima koronatyrannialle.

  Nyt Suomessakin voidaan pidentää (ilo)tulitusta.

  1. Kyllä. Verkosto pitää ehdottomasti luoda. Laiton Lehti ehdotti VKK:lle tällaisen verkoston luomista eli ensin VKK kutsuu vierailulle EDUSKUNTAAN joka maakunnasta koronatyranniaa vastustavia (ei siis tarvitse olla puolueen tukijäsen, vaan riittää kun vastustaa tyranniaa eli poliisivaltiota) AKTIVISTEJA, jotka sitten keräävät maakuntatapahtumiin koronatyranniaa vastustavia. (Samalla myös sähköpostiosoitteet, jotka voivat olla anonyymejäkin) Aktivistit ja näiden kaverit sitten asettuvat koronatyranniaa vastustavan VAALILIITON SITOUTUMATTOMIKSI EHDOKKAIKSI aluevaaleihin antaen koronatyranniaa vastustaville mahdollisuuden äänestää täysiä listoja.

   Näin yhdistetään toisaalta verkostoituminen, paikalliset tapahtumat, ehdokkaiden löytyminen ja myös suuret tapahtumat kerran kuukaudessa tai kahdessa.

   Mitään tällaista ei kuitenkaan ole saatu aikaiseksi. Päinvastoin. VKK EI hyväksynyt sitoutumattomia ehdokkaita, vaan vaatii ihmisiä maksamaan ja tulemaan vallattomiksi tukijäseniksi. Kaiken kukkuraksi sen puoluehallituksen ja paikallisyhdistysten johtoporukka ei sitten lähtenyt ehdokkaiksi. Puhutaan tästä lisää vaalien jälkeen. Onneksi Kristallipuolue on monilla alueilla osittain pelastanut tilanteen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*