Marco de Wit 22 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kaikki puolueet ovat mädäntyneet huimaa vauhtia viimeisen 10 vuoden aikana. Eniten on kuitenkin mädättynyt Keskusta-puolue. Enää tällaisia ”polarisoivia” vaalimainoksia ei kadun varsilla nähdä, vaikka nyt sitä polarisaatiota todella tarvittaisiin.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Keskusta ennen mädätystä

  1. Eihän vaalimainoksilla ole mitään tekemistä politiikan kannalta. Lupasihan PS maahamuuton kiristyksiä, mutta miten kävi 2015. SDP vappusatasia… Eikö edes Laitonlehti ymmärrä että nuo ovat pelkkää kusetusta?

  2. Voit kiittää tästä mädättymisestä amerikkalaisia ja brittivihollisiamme, sekä suomalaisten orjageenejä. Tulemme vielä ajamaan vihollisemme ulos maasta. Saksankin he tuhosivat. Lännen vihollinen pitää pysäyttää.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*