15 thoughts on “Päivän kuva: Kirkko

  1. Kyse onkin siitä, että rikollinen mafia, valtion laajuinen mafia, on saanut totaalisen vallan ja pitää nyt ihmisiä kuristusotteessa ja kiristää pakolla lääketeollisuuden erittäin vaarallisiin kokeellisiin injektioihin. Mafiaa vastaan täytyy taistella ja tuhota se, tietenkin täysin laillisesti.

    1. Huumeet ovat uskonto aika monelle tänään. Lisäksi vielä tämä nykyinen uusi valtionuskonto; ”piikin kautta sinä olet pelastettu”. Valtion uskonnossa piikki korvaa entisaikojen Herran pyhän ehtoollisen. Mafiavaltio otti itselleen uskonopin käyttöönsä. Uskonto pysyy aina, mutta palvonnan kohde vaihtuu. Huom! Uskonto ei tarkoita tässä kristinuskoa, vaan uskomista johonkin ylempään kuten vaikka puolueeseen tai valtioon tai Marxiin tai mihin tahansa. Ihminen kykenee rakentamaan uskonnon mistä tahansa.

  2. Elämme saatanallista aikaa. ”Antakaa lasten tulla minun tyköni”. Kaikki käännetty ylösalaisin. Väärä on oikeaa ja oikea on väärää. Oikea kristitty ei pelkää ihmisiä eikä kuolemaa, eikö niin?

  3. Jeesus ei opettanut sokeaa uskoa auktoriteetteihin.
    Fariseuksista puhui paljon.

    1. Jeesus paskat välitti auktoriteeteista. Ja kävi kuten anarkisteille aina käy, mutta tulipahan uusi uskonto perustettua. Erityisesti hän pilkkasi juutalaisten eli oman kansansa oppineita ja muutenkin kettuili kaikin tavoin. Rabit myivät kiesuksen roomalaisille. Pontius Pilatus kysyi juutalaisilta pääsiäisenä; haluatteko, että minä vapautan murhamies ja mafiooso Barabbaan vai Jeesuksen, rabit yllyttivät kansaa huutamaan ”Barabbas”. Ja näin kävi. Lähde: Uusi Testamentti.

  4. Näin ei voi jatkua että hallitus pitää Suomea panttivankina, asettaa mielivaltaisia rajoituksia yrityksille joka ajaa ne nopeasti taloudelliseen ahdinkoon. Kuitenkin ministerien palkat maksetaan täysimääräisesti kuten myös viranomaisten. He eivät kanna mitään vastuuta seurauksista mutta ahnehtivat koko ajan lisää itselleen kuten eduskunta joka jatkuvasti nostaa omia palkkojaan. Näiden rikollisten päättäjien palkat leikattava! Ja kunnon vahingonkorvaukset yrityksille!

Comments are closed.