Marco de Wit 22 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on kertonut miten Riikka Purra ja Matti Putkonen ovat ottaneet persut haltuun ennenkuulumattomilla äänestyskoneillaan.

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on myös kertonut miten tämä kaappaus on ollut mahdollista vain numero kolmosen eli eduskuntaryhmän puheenjohtajan, Ville Tavion avulla.

 

Tavio on nimittäin lakimies ja tietää kaikki tavat huijata ihmisiä. Niinpä Tavio esittää vastustavansa koronapassia ja pakkorokotuksia, MUTTA ei pidä niitä perusoikeuksien ja perustuslain vastaisina. Näin persut ovat päästäneen korontyrannian perustuslakivaliokunnan läpi ilman pienintäkään vastalausetta.

 

Tavion strategia on diabolisen nerokas. Toisaalta persut antavat ymmärtää vastustavansa koronatyranniaa, mutta toisaalta he auttavat hallitusta toteuttamaan sen. Näin persut saavat pisteet sekä koronakriitikoilta (estäen heidän loikkaamisen VKK:een) että myös hallituspuolueilta (pitäen näin oven auki hallitukseen ja Audin takapenkkiin.)

 

 

Lopullinen takinkääntö: Persut hyväksyivät nyt myös hoitajien pakkorokotukset! Mitä tekee VKK?

 

 

Laiton Lehti on tästä Tavion kieroilusta kertonut monen monta kertaa, mutta siitä ei ole ollut mitään hyötyä, koska toisaalta valtamedia suojelee Taviota ja toisaalta rivipersut ovat liian tyhmiä ja naiveja ymmärtääkseen tulleensa huijatuksi.

 

Tosin nyt näyttää tilanne hieman muuttuneen. Koronapassin laajentaminen ja pakkorokotustenkin läpi päästäminen perustuslakivaliokunnassa on vihdoin alkanut herättää ihmisiä.

 

Onko Tavio sittenkin aliarvioinut ihmisten älyn? Ehkä ihmiset eivät hyväksykään ihan mitä tahansa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Ville Tavio taas kaksilla rattailla: Vastustaa koronapassia, mutta ”ei se loukkaa perusoikeuksia”!

 1. Muistan aikoja ennen puheenjohtajavaalia jolloin vielä suhtauduin Perussuomalaisiin varovaisen myönteisesti. Nyt puoluejohto on paljastanut todelliset karvansa ja sitä on kauhistuttavaa seurata.

 2. Veikkaan, että tippuu eduskunnasta. Samoin käy persuille, että kannatus tippuu, ja ratsastavat vain yhdellä teemalla ja takki kääntyy. Tuuliviiriporukkaa.

 3. Ketä nää Ville Taviot sun muut vapaamuurari kulissit kiinnostaa oikeasti? Nää on täysin karismaatittomia pullaposkia vuodesta toiseen. Ehkä se on sitä kun on pakko pitää väkisin kiinni täysin paskasta puolueesta ja sitten teeskennellä että siellä on muka tarjontaa järjelliselle politiikallekkin

  1. Juuri täydet nollat, kuten Sanna Marin, Jussi Halla-aho, Ville Tavio, Mika Niikko, Matti Vanhanen, Alexander Stubb jne. juuri otetaankin tyypillisesti kätyreiksi sen takia koska heistä itsestään ei ole mihinkään hyödylliseen ja he ovat täysin riippuvaisia mestareistaan ja kiitollisia heille.

 4. Ei kiinnostakaan henkilönä ketään, mutta taas esimerkki siitä tasosta, mikä näillä edustajilla on. Mätä pitää tuoda esille.

 5. Amerikkalaiset ja britit voidaan saattaa erittäin ankaraan vastuuseen sen jälkeen kun kaikki tämä on ohi. Puhumattakaan myöskään siitä, että he ovat varastaneet suomalaisten kullat. Suomalaiset voivat vastaavasti lisäksi takavarikoida kaikki mitä heillä ikinä sattuu olemaan, kunnes kaikki on korvattu korkojen kanssa. Mitään ei pidä maksaa toiseen suuntaan, koska suomalaisille itselleen ollaan valtavasti velkaa.

 6. Perussuomalaiset itsehän on tiedustelupalvelujen avulla ohjattu hallittu valeoppositiopuolue. Nyt tämä on paljastunut lähes kaikille, koska Matti Putkonen on yksi historian epäpätevimmistä CIA-operaattoreista, joka on paljastanut kaikki tiedustelupalvelujen operaatiot. CIA ei pidä epäpätevistä operaattoreista.

  1. Ehkä Mafia-Putkonen on täysin esinahattomien vallassa!

   Kukas ne sähköiset äänestyskoneet toi mafia-Putkoselle? Ettei vaan esinahattomat?!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*